קליפים חדשים

DAN1EL

New member
זה לא נורא. והקליפ חמוד.

לא חושב שאקשיב לזה שוב סתם ככה מרצוני החופשי, אבל גם לא אתנגד לזה בחריפות אם יושמע ברדיו.
&nbsp
למל"מ, בקיצור.

ערן1987

New member
זה more of the same

שירים את היד מי ששומע הבדל בין השיר הזה לבין החומרים הממוצעים של MCR.
&nbsp
זה לאו דווקא רע, כן? זה דווקא חביב שכזה. הקליפ סתם מכוער.

ערן1987

New member
Mary J. Blige - Right Now

למרות שהיא עדיין זוכה להצלחה מסחרית די גדולה (דאמט, אפילו אלבום הכריסמס שלה מכר יפה מאוד!) נראה שמעמדה של מארי ג'יי. בלייג' כדיווה קצת דועך. נראה שמארי רוצה לגרום לנו לחשוב אחרת בעזרת אלבומה הבא, The London Sessions שמו (ייצא בעוד כחודש וחצי), ושעליו היא עבדה עם כמה מהשמות החמים ביותר במוסיקה הבריטית - נוטי בוי, אמילי סאנדיי, סם סמית', הצמד דיסקלוז'ר ורבים אחרים. אלבום סול עם ניחוח בריטי צעיר? נשמע כמו להיט.

הסינגל הראשון מהאלבום Right Now אותו הפיקו דיסקלוז'ר ושאותו היא כתבה עם הצמד, סם סמית' ואחרים.

האם מארי תעשה קאמבק גדול או פלופ מביך? האם היא תיצור לעצמה צליל חדש או שהיא תישאר במקום?

DAN1EL

New member
משמיעה ראשונה - מאכזב, סתמי ומיושן.

בינתיים דיסקלוז'ר עוד לא הוכיחו לי שהם הרבה מעבר להייפ פיצ'פורקי.

Drunk in Love

New member
האלבום הזה הוא צעד מעניין והשיר נהדר!

לבינתיים אהבתי מאוד את Right Now ו- Whole Damn Year, את Therapy פחות אהבתי.

ערן1987

New member
לא קורה הרבה בקליפ

אבל הוא עדיין מעניין. ואני ממש אוהב את השיר ואת הסאונד שנראה שהיא פונה אליו! זה לאו דווקא יהיה אלבום המאה אבל זה יכול להיות אלבום מרענן במיוחד.

ערן1987

New member
BBC Music - God Only Knows

מיטב האמנים משתתפים ב-God Only Knows, הביצוע המחודש לקלאסיקה המדהימה של הביץ' בויז שמשמש כשיר הנושא ל-ארגון הצדקה Children in Need של ה-BBC. חוץ מבריאן ווילסון, היוצר המקורי של השיר, תוכלו למצוא פה כמות מפוצצת של שמות: פארל וויליאמס, סטיבי וונדר, לורד, וואן דיירקשן, אלטון ג'ון, כריס מרטין (סולן קולדפליי), קיילי מינוג, אמילי סאנדיי, דייב גרוהל (סולן הפו פייטרז), פלורנס וולש (סולנית פלורנס אנד דה מאשין), פאלומה פיית', סם סמית', בריאן מאיי (גיטריסט להקת קווין), ג'ייק באג, כריסי היינד (סולנית הפריטנדרז) ובאמת שעוד רבים וטובים אחרים - כולם משתתפים בשיר הזה שכל הכנסותיו הן קודש לאותו ארגון.

איזו גרסה אתם מעדיפים, את החדשה או את המקורית? האם לדעתכם הגרסה החדשה נותנת כבוד למקור? מי הכי בלט בשיר ואת מי בכלל לא הרגשתם?

Music Man XD

New member
אני פשוט מת על הבריטים האלה.

רק הם יכולים לעשות דבר כזה. רק להם יש את הזכות לעשות דבר כזה.
&nbsp
אגב, אתה בטוח שזה קשור לצדקה? כי אין שום אזכור בסרטון, קצת מוזר לא?

ערן1987

New member
100% שזה לצדקה

בכל אתר שכתבו עליו כתוב שזה לכבוד זה - אבל באמת מוזר שזה לא מאוזכר בקליפ (לא צפיתי בו עדיין אז אני "נאלץ" לסמוך עליך
).. עכשיו שאתה אומר את זה, אפילו אין קישור לתרומה או קניית השיר או משהו כזה. זה סופר מוזר כי ראיתי שאפילו באתר של ה-BBC זה היה כתוב.

ערן1987

New member
טוב, זה חמוד וכל זה

והביצוע מוצלח בסה"כ - אבל למה לא לצמצם את האמנים (מסכנים המפיקים שהיו צריכים לקבוע את ימי הצילומים עם כולם
) ולתת לזמרים יותר משורה? לעזאזל, יש כאלה שאפילו אומרים איזה 3-4 מילים, וזהו! חחח זה דבילי כל כך
&nbsp
אבל נו, זה בסדר כזה.. לא מרגש, וחבל, אבל אני חושב שבסה"כ התוצאה קולעת למטרה - ביצוע קל לעיכול שיזכה להצלחה גדולה ויכניס כסף לארגון.

2Dirrty4U

New member
Big Sean - Paradise

אתם וודאי מכירים את ביג שון מהשיר Dance (A$$) עם ניקי נימאג' או מהשירים Clique ו-Mercy מהאלבום Cruel Summer.
בחודש אוגוסט האחרון הוציא ביג שון את אלבום הסטודיו השני שלו שנקרא Hall of Fame אבל חודש לפני כן הוא הכריז שהוא כבר עובד על האלבום השלישי.
אתמול עלה לעמוד ה-VEVO שלו הקליפ לשיר Paradise בהפקת מייק-וויל שהוא כנראה הסינגל הראשון מהאלבום החדש.

מה דעתכם?

ערן1987

New member
לא מת על שירים בסגנון הזה

הביט נשמע כמו משהו ששמענו אלף פעם וזה למרות שיש לו פלואו ממש טוב.. לא תפס אותי, סתמי מדי בשבילי

ערן1987

New member
Ne-Yo feat. Juicy J - She Knows

ני-יו צפוי לשחרר בתקופה הקרובה את אלבומה השישי שייקרא Non Fiction ולקראתו הוא משחרר את הסינגל She Knows בו הוא מארח את ג'וסי ג'יי (לנצח "ההוא שביצע את קטע הראפ הלא קשור ב-Dark Horse של קייטי פרי"), השיר הופק על ידי ד"ר לוק.

ערן1987

New member
Jason Mraz - Long Drive

ג'ייסון מראז קנה את עולמו בעזרת הלהיט העצום I'm Yours מ-2008 ומאז הוא לא מפסיק ליצור. לפני 3 חודשים הוא שיחרר את אלבומו החמישי "Yes!" ואתמול הוא הוציא את הקליפ לשיר Long Drive שגם אם לא ישחזר אפילו במעט את אותה הצלחה גדולה סביר להניח שהוא עדיין ישאיר את ג'ייסון בתודעה.

ערן1987

New member
Ben Kweller & Selena Gomez - Hold On

אתם זוכרים שסלינה גומז היא גם שחקנית, נכון? בעוד שבוע ייצא ל-VOD/קולנוע (בארה"ב) Rudderless, סרט חדש בו סלינה משחקת לצידם של אנטון ילצ'ין, פליסטי האפמן, לורנס פישבורן, וויליאם ה. מייסי (שאף ביים את הסרט ואת הקליפ) ואחרים. הסרט מקבל בינתיים ביקורות חיובית. שיר הנושא של הסרט הוא Hold On אותו מבצעת סלינה עם המוסיקאי-שחקן בן קוולר שמופיע איתה בסרט.

מה אתם חושבים על השינוי המוסיקלי הזה של סלינה? האם זה יהיה משהו קבוע או משהו שנוצר לכבוד הסרט בלבד?

ערן1987

New member
חמוד, סימפטי, נעים לאוזן - אבל לא מחדש דבר

סלינה היא לא זמרת גדולה, זה דבר ידוע, אבל היא עושה את התפקיד שלה בסדר. זה לא יהיה להיט גדול, זה לא יגרום לה לשנות כיוון אפילו במעט, אבל זה.. לא נורא. אם הייתי שומע את זה ברדיו אז סביר להניח שלא הייתי מעביר תחנה אבל גם לא הייתי מחכה לשיר בטירוף.

למעלה