קליפים של אביב

קליפים של אביב

אני לא רושם כאן ממש הרבה, אבל זה נושא שדי מעניין אותי. אתמול יצא לי לראות בערוץ 24 שני קליפים של אביב שלא ידעתי שהם קיימים בכלל... הראשון היה הקליפ של בית נבנה. השני היה הקליפ של צלקות. הקליפ של בית נבנה הצחיק אותי, אביב נראה ממש מוזר שם... והייתה איתו עוד מישהי בקליפ, מישהו יודע מי זאת? מהקליפ של צלקות התאכזבתי, ציפיתי שישקיעו בקליפ לשיר כזה. איזה עוד קליפים יש לאביב? עד עכשיו ראיתי את: חלולים, האם להיות בך מאוהב, בוכה על הקבר, עכשיו מעונן, סופרסטאר, אלימות, שלום, עורי עור, אהבנו, יום עובר, ואתמול נוספו בית נבנה וצלקות. יש קליפים לעוד שירים? עוד שאלה: מה דעתכם על הקליפים של אביב? איזה אהבתם? מה לא אהבתם?

ofe01

New member
יש גם לממנטו מורי

אבל לא משהו מיוחד,כל הקליפ אתה רואה רגליים

אתה פתאטי אם לא הבנת שיש בינינו בדיחה.

איך אני שנאת שאנשים מתחילים ישר עם קללות. תשקול את המילים שלך כי השרשור סתם ימחק וחבל.

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ליאור אני חולה עלייך

ליאורנר

New member
רשימת הקליפים המלאה.....

הכל נהיה לא רגיל שנינו שווים בית נבנה אלימות עכשיו מעונן אילנה בוכה על הקבר הילדים פרופיל 97 - שודר רק פעם אחת ביום שישי בערב התאבדות - שודר רק פעם אחת ביום שישי בערב האם להיות בך מאוהב סוף לאהבה אהבנו(בעיברית ובאנגלית) אתה נולדת לאהוב שלום מלאך עונות יותר מדי עניין נערי החוף אבא תרנגול שיר התקווה המטפחת חלולים סופרסטאר מקסיקו שתיקה - שודר רק פעם אחת בערב יום שישי שיצא 'לילות לבנים' עורי עור צלקות יומן מסע מחר עם הזמן בשבילך ממנטו מורי 2 וזהו בעיקרון.... יש מצב ששכחתי משהו מהחדשים אז סליחה

ליאורנר

New member
איזה כולם? חצי בערך אין לי....

סתם קצת פחות מחצי.... בערך רבע שישיות אין לי משם.... אבל עוד יהיה לי את כולם מתי שהוא לא לדאוג, אני לא מוותר

מעיין51

New member
שיר

"אני לא מוותר כי אני לא מהחנונים לא מוותר לא פוחד מהסיכונים"

למעלה