כפרה עליך נשמה שלי (= תודה חיים יפים שלי
ה התעוט New member 14/5/07 #16 יש גם את משוגע ועוד אחד שעשו בארכיון נראה לי פלוגת הצער,אם אפשר לקרוא להם קליפים.
ל ליאורנר New member 14/5/07 #17 זה לא קליפים רישמיים.... אבל דווקא עשויים יפה יפה[ח''ח לרונן], וזה למשוגע ואופק ילדותי
ל ליאורנר New member 14/5/07 #21 חלק אפשר לראות בטלוויזיה..... חלק אפשר לראות במחשב, וחלק אפשר לראות בביתי הצנוע
A alwayschen New member 14/5/07 #22 חחח איך משיגים לראות במחשב? למרות שבביתך הצנוע נשמע יותר טוב... P:
ל ליאורנר New member 14/5/07 #23 ביתי הצנוע זה הרבה יותר טוב.... ובמחשב יש רק קליפים מעפנים כאלה כמו חלולים ושנינו שווים ועכשיו מעונן וכל החארטה הזה.... אין איזה משהו מיוחד
ביתי הצנוע זה הרבה יותר טוב.... ובמחשב יש רק קליפים מעפנים כאלה כמו חלולים ושנינו שווים ועכשיו מעונן וכל החארטה הזה.... אין איזה משהו מיוחד
ל ליאורנר New member 14/5/07 #29 את מאיזור תל השומר? ואני מאיזור חיוג 03... אנחנו מתקדמים תביאי לי קווי אורך ורוחב באטלס של העיר שלך
A alwayschen New member 14/5/07 #30 חח ברור...רק אני... אני גרה בתל מונד אם זה אומר לך משהו...יותר קל מאטלס לא? P: איפה אתה גר?
ל ליאורנר New member 14/5/07 #32 אני גר בראשון לציון..... כל השאלונים בפורום שעשיתי ואת לא יודעת איפה אני גר? בושה וחרפה וחרפה ובושה ותל מונד זה באיזור השרון לא?
אני גר בראשון לציון..... כל השאלונים בפורום שעשיתי ואת לא יודעת איפה אני גר? בושה וחרפה וחרפה ובושה ותל מונד זה באיזור השרון לא?