קליפים

Rose131

New member
קליפים

עלה לי רעיון בעקבות המיני-דיון על 30סטמ: מה דעתכם על להקות שהקליפים שלהם לא קשורים לליריקה ולתמה? האם הקליפ אמור בהכרח לייצג את משמעות השיר ואת הליריקה שלו, או שהקליפ רק אמור להיות דרך יפה ומושכת לגרום לאנשים לצפות בו וע"י כך לשמוע את הלהקה? או בקיצור- נושא הקליפ מול נושא השיר- כל מה שיש לכם להגיד בנושא
[חיפרו, באמאשלכם. אל תענו בתור שאלון><]

Lyla Bellamy

New member
למה את ערה בשעות כאלה ?! דבר ראשון

בקשר לקליפים .. יש כאלה ויש כאלה . הרבה להקות סתם עושות קליפים של הופעות , חלק סתם כי הם מתלהבים מעצמם , או כי הם עצלנים או כי הם להקת אינדי מסכנה שאין לה אמצעים (מישהו אמר ארקטיק מנקיז?) , לפעמים זה יוצא נחמד אבל בעיקר מאכזב את המעריצים אני חושבת . מצד שני יש הרבה להקות שכן משקיעות בקליפים שלהם , וולקאם טו דה בלאק פרייד זו דוגמא טובה וקליפ ענק שלי אישית גרם לרצות להקשיב ללהקה . יש גם קליפים של להקות שאף אחד לא שמע עליהם והקליפים כל כך מוזרים בכוונה כדי להתפרסם (אוקיי גו למשל) . לסיום (כי אני צריכה ללכת לבצפר...) מבחינתי הקליפים הם לא באמת מה שחשוב , זה אמצעי פרסום אבל זו לא סיבה לאהוב להקה , מוזיקה שופטים לפי המוזיקה .

Lyla Bellamy

New member
התחילו ככאלה

ראית את הקליפ של i bet u look good ?זה די משקף ... היום הם כבר מעצבים בגדים וזה XD

Bleed for Me

New member
התחילו כאלה ותראו איפה הם היום..

בתכלס יש להם קליפים טובים ורק 2 קליפי הופעות.. וכל להקה עושה קליפי הופעות,לא משנה אם הם עצלנים או מרוששים..שימו לב שיש הרבה להקות שיש להם קליפים כאלו..זה מקובל..

Lyla Bellamy

New member
נכון אבל אצל ארקטיק ההתחלה המרוששת בלטה

אצל כל להקת אינדי בעצם ..אולי אצל ארקטיק יותר בלט כי הם ממש הצליחו ... גם שמעתי הרבה פעמים ראיונות עם להקות שהודו שעשו קליפי הופעות כי הם עצלנים :p

M a a y a n K

New member
אולי אני טועה

אבל אחד הקליפים הראשונים שלהם היה LEAVE BEFORE THE LIGHTS COME ON (אאל"ט) והוא די מושקע...

G a l 5

New member
אוי...

חמודה... את כה תמימה!! יש לך כ"כ הרבה ללמוד שבא לי להתחיל לבכות [מצד שני, לראות צעירונות כמוך זה באמת מחזה קשה]. את טועה- תיקנתי אותך. ע'.

M a a y a n K

New member
חחח...

חמוד, אני יכולה ללמד אותך (כמו שעשיתי בעבר...) תעשה לי טובה ואל תתערב בעניינים שאתה לא מבין בהם.

Luna Sphere

New member
סתם בשביל הרקורד

זה היה בכוונה :) את מצפה מלהקה של נערים בני 19 (או בסביבות, זה לא באמת משנה) יפציצו בוידאו קליפ 'מושקע' (שזה כמובן עניין של טעם והשקפה אישית..) כבר כשזה הראשון שלהם?

Rose131

New member
חחח כדי להתארגן לבצפר, מה!

אבל שגית כפרעליך: הנקודה היא לא לפי מה שופטים את הלהקה, השאלה היא איך הקליפ אמור להיראות
זו לא שאלה על חשיבותם של הקליפים

Lyla Bellamy

New member
אוף למה זה תמיד קורה לי ../images/Emo10.gif

פעם אחרונה שאני מגיבה ראשונה , יש לי כזאת הבנה גרועה חחחח ... וואטאבר

oshriti123

New member
לדעתי זה לא משנה כ"כ.

יש לפעמים קליפים מעולים שהלהקה הצליחה להתאים את הקליפ לשיר בצורה נורא מגניבה, אבל אני חושבת שזה די נדיר.. להקה יכולה להוציא מעל ל-20 קליפים, זה לא הגיוני שכולם יתאימו לשירים בצורה גאונית ומדהימה. אני חושבת אין שום דבר רע בקליפים של הופעה, לפעמים הם יכולים להיות יותר טובים משאר הקליפים של הלהקה (אהמשינוביאהמ) כל עוד הם עשויים טוב ומושקעים ואפילו אם הם דלי תקציב, אפשר להרגיש אם השקיעו בקליפ או לא. זה לא באמת משנה מבחינת האהבה/הערכה ללהקה כי להגיד "איכ אז מה אם השיר יפה, הקליפ מטומטם אז אני לא הולכת לשמוע אותם" זה טיפשי. קליפים יפים יכולים לגרום לאנשים לשים לב ללהקה מבחינה חיובית ובגלל זה עדיף ללהקה להשקיע, אבל אני לא מאמינה שמישהו באמת ישפוט להקה בגלל קליפ או שניים. בקיצור, כמו שכבר אמרו כאן - מוזיקה שופטים לפי המוזיקה.

למעלה