אוי ואבוי אם כל הקליפים היו מותאמים לליריקיה.
כשרוב השירים הם על אהבה [או סמים במקרה שלי] הם היו נראים אותו הדבר, כאילו נורא קל לשחק במילים ולהביא מאה שירים שונים על הבחור שעזב או משהו אבל בקליפים? למרות שאם קונור היה עושה כמה קליפים בהתאם לליריקיה זה היה מדהים לעומת הליריקיה של פיט שאם היו עושים קליפים בעקבותיה הוא ממזמן היה בכלא להרבה מאוד זמן
והקליפ הראשון של AM היה פייק טיילס שהיה כל מיני צילומים של הלהקה ובIBYLGOTDF יש לי הרגשה שהיה צריך לשחד כמה אנשים שיתנו להשתמש בציוד הישן אבל עם כל ההייפ שהיה סביבם בהתחלה אני לא חושבת שלמישהו הייתה בעיה לבזבז עליהם כסף.. שוב אז תלוי בלהקה תלוי בליריקס תלוי אפילו בבמאי. למרות שהופעתן של הלהקות בקליפים היום זה דבר שנורא מעצבן. הם מוזיקאים וזהו לדעתי, למה כל אחד היום שרוצה לעשות מוזיקה צריך להיות גם כוסון על ובעל כישורי משחק לקליפ? קליפים של הופעות יכולים להיות נחמדים אם יש בהם איזה טוויסט, אבל לרוב אם הם לא מעולים הם סתם גורמים לך לאכול תלב שאתה לא יכול לראותםבלייב [אלא אם כן אתם לירון...
]. האמת שאני אוהבת גם כשלהקות עושות קליפים מכל מיני צילומים שהם עושים סתם שטויות [ע"ע פייק טיילס] אבל רק כשיש אחריהם כמה אלבומים כי קצת בעיה להגיד וואייייייייי איזה מתוקי איך שהוא עשה ככה וככה שאין לך מושג מי הלהקה. וזהו אולי יהיה המשך חפירה אחר כך, אין לדעת. זה בסדר אם לא קראתם אני בשוגראש מטורףףףףףףףףף