קליפ חדש לביונסה עם ג'יי זי!

ערן1987

New member
קליפ ממש חמוד והיפסטרי להחריד

אבל מאוד מתאים לאווירה של השיר לדעתי
 

ערן1987

New member
סקסית בטעם טוב

זה לא הרגיש לי יותר מדי פרחי האמת, הופתעתי. השיר מצוין ויש לו פזמון סופר ממכר! אמנם זה לא ברמה של Crazy In Love האדיר אבל זה בהחלט שיר שעומד בצורה יפה מ-א-ו-ד בפני עצמו.
 

ערן1987

New member
ביונסה מוחרמת על ידי טארגט?

לפי וואלה זה בהחלט ייתכן! הנה תמצית הכתבה:

היום (שלישי) צצים פרסומים לפיהם רשת הכלבו האמריקאית טארגט (Target) מודיעה כי לא תמכור את אלבומה החדש של ביונסה בסניפיה. הסיבה היא ככל הנראה ניסיון "להתנקם" בזמרת ששחררה את האלבום הדיגיטלי לשירות המוזיקה אייטיונס בבלעדיות, לפני שזה שוחרר בחנויות מוזיקה אחרות.

המכירה המקוונת והבלעדית דרך אייטיונס תסתיים מחר, ה-18 בדצמבר, כך לפי אתר בילבורד האמריקאי. חנויות המוזיקה בכל רחבי ארה"ב עתידות לקבל עותקים פיזיים של האלבום יומיים לאחר מכן, אך העותקים הפיזיים לא יגיעו עם רצועות בונוס או גרסאות מיוחדות, כפי שנהוג בדרך כלל. בתגובה, טארגט החליטו שהם לא מצטרפים לחגיגה ולא יימכרו את האלבום – צעד חריג כאשר מדובר ברשת קמעונאות כה גדולה, ובזמרת כה אהודה.

"אנחנו בטארגט מתמקדים בלהציע ללקוחותינו מגוון רחב של דיסקים פיזיים, וכשאלבום חדש זמין להורדה באופן דיגיטלי לפני שניתן לרכוש אותו גם באופן פיזי, הדבר משפיע על הדרישה למוצר ועל אופי המכירות", אמרה דוברת הכלבו, אריקה ג'ולקווסקי, לאתר בילבורד. "שיתפנו פעולה עם ביונסה בעבר אך כעת אנחנו מתמקדים בלהציע דיסקים שיהיו זמינים לרכישה באופן פיזי ברגע בו הם זמינים לרכישה באופן דיגיטלי. בשלב הזה, טארגט לא תמכור את האלבום החדש של ביונסה".
 

RTur

New member
אני שומע מה שהם אומרים וזה נשמע לי כמו...

"אוי אוי אוי, ביונסה הוציאה את האלבום למכירה באייטונס לפני שקיבלנו אותו, זה יפגע במכירות אוי אוי אוי"

הם שיתפו פעולה עם האלבום הקודם שלה.. מה הם משחקים אותה נעלבים עכשיו? חח באמת נראה להם שלא יהיה ביקוש לעותק פיזי? רוב המעריצים שקנו אותו באייטונס יקנו גם את הפיזי, רובם אספנים והקליפים בעותק הפיזי יהיו באיכות טובה יותר מאשר באייטונס.

זה לא ממש קשור אבל זה הזכיר לי ששרונה נסטוביץ' היא הזמרת ששרה את כל המעברונים של גלגל"צ (גל-גל-גלגל"צ עם כל ז'אנריו השונים) אבל היא מעולם לא נכנסה לפלייליסט עם החומרים המקוריים שלה
 

ערן1987

New member
ממש מסכים עם מה שכתבת

אמנם לא כל אחד שקנה את העותק הדיגיטלי יקנה את העותק הפיזי אבל אין ספק שיהיו הרבה אנשים שיקנו גם אותו, והם בכל זאת ירוויחו אם הם ימכרו אותו כי בטוח שיש לא מעט אנשים שמעדיפים לחכות דווקא לעותק הפיזי ולא לזה הדיגיטלי.

לגבי שרונה, היה לי פעם איזה שיר אחד בפלייליסט של גלגל"צ שלא כחלק ממטרופולין.. לא זוכר איזה חחח
 

The Stripper

New member
היא כבר הגיעה ל1,000,000 עותקים!

חברת התקליטים שלה ואייטונז אישרו שאתמול האלבום חצה את רף המיליון עותקים רק באייטונז.
 

Rud3 Boi

New member
שיר מעולה. מילים טובות. קליפ משעמם.

לפעמים זה נראה שהיא מנסה להיות ghetto כמו ריאהנה...קצת פתאטי.

אני מקבל כאן משהו חדש מביונסה שאני מאוד אוהב.

אגב ממש אהבתי את yonce
 
למעלה