קליפ חדש לביונסה עם ניקי מינאג'!

ערן1987

New member
קליפ חדש לביונסה עם ניקי מינאג'!

בשנה האחרונה כולנו שמענו וחרכנו את "Beyoncé", אלבומה האחרון של ביונסה שיצא בהפתעה גמורה. כידוע, האלבום זכה להצלחה מסחרית וביקורתית גדולה מאוד - יש כאלה שאפילו מחשיבים אותו כאלבום הטוב ביותר של ביונסה. אחד השירים הבולטים ביותר באלבום היה Flawless שקיבל לאחרונה ביצוע מחודש עם ניקי מינאג', כשהביצוע הזה מקבל עכשיו קליפ רשמי משלו שצולם במהלך הופעה חיה.

מה דעתכם על הביצוע החדש? איך השת"פ בין השתיים? מבחינת הקליפ והשיר, אתם מעדיפים יותר את הגרסה הזו או את המקור? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

RTur

New member
אבל אבל..

למה היא קיצרה את הנאמבר? זה ליוטיוב, לא לטלוויזיה, למה לא הגרסה המלאה והאדירה? זה קצת פוגע באווירה שלו.
http://www.youtube.com/watch?v=qOnLxCC_zFQ זה המלא
&nbsp
ואם כבר, איזו עצלנית
כבר יש קליפ לפלולס מתוך האלבום, הייתה מצלמת עוד קצת עם ניקי ועורכת אותו מחדש ועושה קליפ אמיתי ולא קליפ הופעה

&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
בטח הגרסה הזו תצא גם לטלוויזיה

ולכן הגרסה הזו קצרה יותר מהמקור. לדעתי היא הייתה צריכה לשחרר את שתי הגרסאות כי שתיהן מוצלחות מאוד.

RTur

New member
כן, אבל ביוטיוב אין הגבלה

טלפון של ליידי גאגא הוא 9 דקות, ב-MTV הוא שודר כמובן בגרסה מקוצרת ולא במלואה אבל ליוטיוב עדיין הועלתה הגרסה המלאה. לא הבנתי למה היה צריך לקצר את הנאמבר של פלולס ביוטיוב. חבל.
&nbsp

ערן1987

New member
אתה צודק

אולי היא פשוט רצתה "לחזק" את התחושה שזה סינגל ולא סתם עוד קטע ארוך

DAN1EL

New member
הופעה מגניבה, אהבתי מאוד!

והסטיילינג של ה-tour הזה מטורף.
מישהו שם יודע את העבודה.
&nbsp
אני אוהב מאוד גם את המקור.

DAN1EL

New member
אה, ושכחתי לציין

שדווקא ניקי מינאז' הייתה קצת חלשה בלייב.

Music Man XD

New member
מבחינת "סטייל" בסיבובי הופעות -

ביונסה התחילה במקום מאוד, מאוד נמוך (תלבושות מזעזעות בשלושת הטורים הראשונים, שלא לדבר על זמני דסטניז צ'ילד הנוראיים), אבל בשני הסיבובים האחרונים היא עשתה קפיצת מדרגה. היא עובדת עם סטייליסט מגניב, הוא התראיין בכל מיני סרטים דוקומנטריים כאלה שהיא כל כך אוהבת לעשות.

ערן1987

New member
אני לא מבין את הקטע של המסיכה הזו

כלומר, זה מגניב וכל, אבל עדיין.. לא יודע. קצת גאגא-ish בשבילי (ביחס לביונסה, כמובן).

2Dirrty4U

New member
לא ראיתי את הסיבוב הופעות הקודם שלה

אבל כן יצא לי לצפות בחלקים גדולים מהטור הנוכחי ואני חייבת לציין שדווקא התלבושות שלה היו משעממות, בנאליות ולא מעניינות בעליל.
בגדי גוף שחורים מעור או צבעוניים, הרבה תחת ו... אקססוריז כמו הרשת על הפרצוף והדגל הקשור בתמונה.
ו... זהו בגדול. הסטיילינג של ג'יי היה הרבה יותר מוצלח ומגוון לטעמי.

2Dirrty4U

New member
ואגב, בעריכה של HBO היה פאק רציני מאוד בנושא

חשבתי בהתחלה אני הוזה אבל לא - הם ערכו 2 הופעות שונות להופעה אחת אבל מישהו שם בחדר עריכה לא שם לב לאאוטפיט השונה - פשוט כל הבגדים שלה בטור נראים עד כדי כך זהים

בקיצור התוצאה היא שכל שתי שניות ביונסה לבושה בבגד אחר, פעם עם שרוול, פעם בלי שרוול, פעם במגף ארוך, פעם באחד קצר, פעם עם ניטים ופעם בלי...

Music Man XD

New member
כאילו,

את מיסתכלת על ביונסה בתמונות האלה, ומה שמעניין אותך זה שהתלבושות שונות?
כי אותי מעניין משהו קצת אחר

2Dirrty4U

New member
מעניין אותך ג'יי זי?

וכן, בגדול התלבושות זה הכי מעניין כאן

למעלה