קליפ חדש לביונסה עם ניקי מינאג'!

Music Man XD

New member
ערכו את זה ככה בכוונה.

ברור לך שלא לקחו שתי הופעות ו"ערבבו" אותן בטעות, נכון?

HBO עשו את זה גם עם קטעים מהטור האחרון של ביונסה, שהם שידרו השנה:
&nbsp
http://www.youtube.com/watch?v=72pW7apiSx8
&nbsp
בוידאו שקישרתי אליו ההבדל בין התלבושות עוד יותר ברור, כך שברור שהם עשו את זה בכוונה, ושזו לא "פאשלה".
ביונסה וג'יי הופיעו פעמיים בפריז, ושילבו בין שתי ההופעות האלה בעריכה.

Music Man XD

New member
וביונסה עשתה את זה עוד פעמים בעבר,

הנה למשל הקליפ של End of Time, שמשלב כמה הופעות שונות שערוכות יחד:
&nbsp
http://www.youtube.com/watch?v=OJBfv9CHlcw
&nbsp
בקיצור, היא עושה את זה הרבה. ובכלל, במקרים רבים DVD של הופעה מורכב מיותר מהופעה אחת.

2Dirrty4U

New member
גם פה רואים שזה מכוון וזה ערוך יפה

אבל לא בהופעה של און דה ראן.

2Dirrty4U

New member
ברור שלא ערבבו בטעות 2 הופעות, משלבים בכוונה

ידוע שדיוידי והופעות כאלו בכללי עוברות עריכה בשביל שההופעה תהיה מושלמת.
הם עורכים את הסאונד ומשלבים הופעות שונות ביחד אבל בדר"כ לכל נאמבר יש את האאוטפיט שלו ופה היא הופיעה פעמיים עם השיר באאוטפיט שונה וזה לא נראה כאילו עשו את זה בכוונה.
רנדומלי לחלוטין, נראה לא מקצועי בעליל.
&nbsp
לעומת זאת, בקישור שצירפת זה נראה מכוון ולא שוטים רנדומליים באאוטפיט שונה.

RTur

New member
באופן כללי, אף הופעה מתועדת היא לא באמת הופעה אחת אותנטית

חוץ מהופעה שמשודרת באמת בשידור ישיר מפסטיבל או משהו.
לא רק אצל ביונסה כמובן.
&nbsp
בדרך כלל מצלמים לפחות 2 הופעות ולפעמים אפילו יותר כי יכולות לקרות פאשלות ובלת"מים ואז בוחרים את הקטעים הטובים ועורכים (מעבר לזה שלרוב גם עושים דיבוב לקטעי שירה ויכולים גם להקליט כלי נגינה מחדש אחר כך כדי לתקן בעיות סאונד/טעויות במילים או בנגינה/זיופים וכו'). כמעט בכל דיוידי אפשר למצוא "טעויות" כאלה של תלבושות שונות כי קשה באמת להיות עקביים עם איזה תלבושות הזמר/ת לבש/ה באותן הופעות מצולמות, ובמיוחד אם אלה הופעות צמודות יום אחרי יום רוב הסיכויים שאלה לא יהיו אותן תלבושות כי לא בטוח שיספיקו לכבס או משהו.
&nbsp
ספציפית בהופעה הזאת של ביונסה וג'יי זי בפריז אני יכול גם להצביע על שירים מסויימים שאני יודע שנלקחו מההופעה הראשונה ולא מהשנייה ולהיפך. הייתי בראשונה מתוך השתיים ואני זוכר דברים שקרו על הבמה או דברים שהיא או ג'יי אמרו ולא ראיתי בHBO. בהופעה שלי הייתה למשל פאשלה עם Partition - היא לא הספיקה להחליף את התלבושת בזמן ועלתה לבמה באיחור, כתוצאה מזה כל הכוריאוגרפיה עם הרקדניות על העמודים לא קרתה והיא ביצעה את השיר על במה ריקה בלי פרופס. אחר כך גם הכסא הזה שהיא עושה עליו את הריקוד סולו כמו בקליפ לא עלה והיא פשוט עמדה כמה שניות וירדה מהבמה. ידעתי שאת השיר הזה ייקחו מההופעה השניה ולא מזאת שהייתי.
&nbsp
וכמו שנדב אמר, כבר מהדיוידי של I Am... World Tour במודע שולבו שם קטעים מהרבה הופעות ובצד אפילו מופיעה כתובית מאיזה מקום בעולם הקטע לקוח. רוב ההופעה היא מלונדון אבל משולבים שם שוטים וקטעים מסויימים ממקומות אחרים (היא גם שינתה את הסט-ליסט הרבה פעמים במהלך הטור הזה ויכול להיות שזו גם אחת הסיבות) והיא ממשיכה עם העניין הזה עד היום.
&nbsp

2Dirrty4U

New member
ידוע

גם כתבתי שכל הדיוידיז למיניהם וספיישלים של הופעות עוברים עריכה, משלבים הופעות, עורכים את הסאונד או מדביקים טראק וזה מה שקרא כאן לדעתי.
אני לא חושבת שזה היה בכוונה.

RTur

New member
כן, ראיתי את התגובה שלך רק אחרי ששלחתי

בכל מקרה, זה נכון שיש אאוטפיט ספציפי לכל שיר אבל לכל אאוטפיט כזה יש כמה וריאציות בדרך כלל. עושים כמה תלבושות באותו סגנון אבל לא בדיוק אחד לאחד. לא יודע מה הסיבה באמת. אולי בשביל לגוון או שזה מעין קטע כזה שבגלל שמעצבים בגד במיוחד אז עושים רק עותק אחד שלו אנערף.. ראיתי בכל מיני הופעות של כל מיני אמנים גרסאות שונות של אותו אאוטפיט ולא בדיוק אותו הדבר

Rud3 Boi

New member
את רצינית? חח

מה נראה לך? שהצוותים של HBO ושל ביונסה וג'יי-זי לא עברו על הספיישל הזה לפחות 3 פעמים לפני שהוא שוחרר?
נראה לך שביונסה וג'יי-זי עצמם לא צפו בספיישל הזה ובטח סגדו לעצמם והעלו קורבן לפסלים של עצמם שמוצבים בחדר השינה של בלו אייבי?
&nbsp
נראה לך שהיה שם סיכוי לטעויות? זה הבעיה הגדולה של הקריירה של ביונסה, וגם בתדמית שלה, אין מקום לטעויות.

ערן1987

New member
מצטרף לשבחים

הופעה מגניבה, זורמת, השת"פ ביניהן מוצלח וניקי מוסיפה לדעתי לא מעט לגרסה הזו. הייתי סקרן לראות קליפ חדש לגמרי משתיהן, אבל נו, גם זה משהו

Music Man XD

New member
מלכות!

אני ממש חורש על השיר הזה בשבועיים האחרונים.
וביונסה
היא פשוט משתבחת עם השנים, בכל מובן.

למעלה