קליפ חדש לבריטני ספירס!

DAN1EL

New member
נו באמת.

אענה לך במסר, זה מתחת לרמה של הפורום מבחינתי להתייחס לזה כאן.

DAN1EL

New member
ובכל מקרה,

לא התכוונתי להתבטא בחוסר כבוד ואני מתנצל אם זה השתמע (או נקרא) ככה.

DCOW123

New member

ARTPOP

New member
לגבי ה''תשובה'' הראשונה.

לגבי התשובה השנייה - לבריטני אין את היכולת להופיע כרגע וזה מאוד לא קשור ל''פוקוס'' או לתקופה אפטית שבה היא נמצאת. היא לא תחזור למה שהיא הייתה בעבר, זה פשוט לא המקום בו היא נמצאת כרגע.

ערן1987

New member
"היא לא נמצאת במקום הזה כרגע"

אנשים אומרים את זה מאז ההתקף שלה, שהיה בסביבות 2007 אם אני לא טועה. זה כבר לא "כרגע", זה כבר למעלה מ-6 שנים!

לא נראה לי שהיא אי פעם תצליח לחזור לעצמה.

ערן1987

New member
אני יודע, אני רק אומר שכבר אי אפשר להשתמש

במשפט הזה בתור תירוץ יותר - בטח ובטח אם היא עצמה אמרה את זה.

Rud3 Boi

New member
מה הקשר בין מיילי לבריטני?

מיילי זמרת, אמנית פופ בכל רמ"ח אבריה, ששמה פס ומעיזה.

בריטני...היא....אממ..רגע...באמת שאין לי מושג מה היא..

DCOW123

New member
תקרא אתה שוב את ההודעה שלך,

"בשנות ה-2000, כשרק מעריצות בנות 12 קנו את המוזיקה שלה, כמו שהיום הן קונות One Direction."

אתה משווה בניהם, כשלמעשה אין כל קשר (מבחינת הצלחה אהדה וביקוש).

DAN1EL

New member
לא רואה שום דבר בהודעה שלי שסותר את זה.

1D מצליחים בהיסטריה בזכות נערות בנות 12, כמו שבריטני הצליחה בהיסטריה בשנות ה-2000 בזכות נערות בנות 12.

כי היא עושה מוזיקה לנערות בנות 12 (עם טעם רע במוזיקה).

ערן1987

New member
אני מבקש, אלה לא רק נערות בנות 12

היום הייתי ב"צליל" בסינמה סיטי ראשל"צ וחבורה של בנות התלהבה מ"הדיסק של ג'סטינוש!!!! (ביבר)" והן נראו לפחות 15!

ARTPOP

New member
אלה 108 אלף עותקים בעיקר בגלל שמדובר בתקופת

חגים ובגלל שאין מה לעשות, הקהל שלה עדיין נאמן לה. חוץ מזה אין לה הצלחה כרגע. חוץ מהם אף אחד לא קונה את האלבום שלה.
שים לב שאלה 108 אלף עותקים במקום 5 בבילבורד. המכירות חזקות מאוד בחגים. סביר להניח שבשבועות הקרובים היא בקושי תגרד את ה- 10 אלף.

ערן1987

New member
אז אתה אומר שבשבוע רגיל האלבום היה מוכר

אפילו פחות? יש בזה משהו הגיוני וזה מאוד עצוב.

מצד שני, אני רואה שאלבום הכריסמס של קלי קלארקסון זוכה להצלחה יפה - אז כנראה שצריך לדעת מתי לשחרר את האלבום שלך כדי להצליח.

ערן1987

New member
אאוץ'! זה נוראי

אני מניח שאם היא הייתה עושה יותר פרומו זה היה עוזר, אבל עדיין - אאוץ'!

אבישי ר

New member
זאת הסיבה של כל המעריצים שלה לזה.

אבל אתמול ראיתי בפורום בחו"ל רשימה של כל הראיונות שלה בטלוויזיה וברדיו והיא עשתה לאלבום הרבה פרומו.
כאילו שגם אם היא הייתה מופיעה זה היה משפיע לטובה על המכירות...

ערן1987

New member
אז רגע, היא מקדמת את האלבום או לא?

אולי היא לא מקדמת אותו מספיק או לא במקומות הנכונים. הופעות, גם אם בפלייבק וכו', בתוכניות בסגנון של ג'ימי קימל וכו' היו יכולים לעזור אבל אם גם את זה היא לא עשתה היא פשוט הביאה על עצמה את הפלופ הזה.

DCOW123

New member
יאפ, אכן מדובר בסוף.

אחרי שאמרה לאחרונה כי ייתכן ותפרוש אחרי ווגאס, הראתה שום נכונות להופיע, נתנה ראיונות רדיו וטלויזיה מביכים ומינימאלים (לרוב) עם אפס התרגשות, וכמובן, ווגאס. שאמנם סופר יוקרתי, מכובד לכל אייקון באשר הוא, אבל הקהל רוצה אותה בטור ולא בבית אבות.
הקאמבק העלוב היה מובטח מתמיד.

בקיצור, לבריטני יש שום רצון ואנרגיה לתפקד כזמרת\כוכבת וזאת זכותה. רק הייתי שמח אם הייתה עושה זאת באופן יותר אצלי, ופורשת אחרי הסיבוב הופעות הענק שהיה לה בשנת 2011.

DCOW123

New member
ויש לציין, כמובן,

פרפיום שיר חלש וWB אמנם להיט מסיבות ענק, אבל ברדיו לא היה לו סיכוי.

למעלה