קליפ חדש לנייטויש....

מה בוכה? נראה לך שאכפת לי? הפסקתי לזרוק זין

על נייטוויש כבר ממזמן.. אני מאז ומעולם הצהרתי, אני אוהב כל מה שעד וואנס (לא כולל). כל השאר זה חרא (גם וואנס), אז לפחות נייטוויש עקביים. בכל מקרה, בניגוד לרובכם, אני נותן צ'אנס לסולנית החדשה, ולהרכב החדש, אולי זה יישמע טוב, אולי הם ייצאו מהקו החרא הנוכחי שלהם, אבל אין לדעת..

Super Alonit

New member
אוך ג'ימקה,

קודם כל חיבוק, כי ככה החלטתי.
אה כן, ובקשר להודעה, הם אחלה להקה בכללי (למרות וואנס, שיש בו כמה שירים מעולים ולדעתי אתם מחמירים איתו יותר מדי), ואני כן נותנת צ'אנס לסולנית החדשה, רובנו נותנים. לקח לנו זמן להפנים שזו לא טאריה אבל הפנמנו... ואני ממש אוהבת את הסמפלים מהאלבום החדש. אולי וואנס היה נפילה, אבל חרא הוא לא, ממש לא. יש בו כמה שירים מדהימים, ואני אישית מעדיפה את וואנס על פני AFF למשל. ממש מוזר לי שדווקא בעקבות השיר הזה, שבכלל לא חלק מנייט, בחרת להספיד את הלהקה.

Itay Simons

New member
Eva אכן דיי סתמי...

כאילו, הוא בסדר, אבל הוא לא עושה לי יותר מדי...מצד שני, אני לא חושב ששאר האלבום יהיה כמוהו.

Super Alonit

New member
הליריקה שלו סתמית.../images/Emo4.gif

אבל שאר האלבום נשמע מדהים (כן, התרגלתי אליו).

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל

הליריקה יותר יפה מהשיר ומהמנגינה עצמה.. ודווקא חשבתי שהסינגל ייצא אני אחרוש עליו, אבל דווקא יצא שחרשתי על שירים ישנים P:

אני לא אוהב את EVA, אף פעם לא אמרתי שאני אוהב

את השיר הזה. כל מה שאמרתי זה שהסולנית סבבה. מה שכן, גם השיר הזה מחורבן.

lacrimosa girl

New member
ראיתי סופסוף ../images/Emo3.gif

מה לעאזל הקטע של תומאס, לעקוב אחרי מרקו כמו מפגר?
למרקו לפחות יש מה לעשות שהוא wandering...הוא שר [אם כי עושה חתיכת פרצוף מוזר
] והדמות הראשית ההיא ממש ממש עצבנה אותי =/ ולא אהבתי את הליריקה של השיר...אני ממש חושבת שתומאס הדרדר. all the tales are told מסתבר =/

למעלה