קליפ חדש.. ל- What Have You Done..

nomad21

New member
השיר עצמו די טוב

מה שכן, הוא לא בסגנון הרגיל של הלהקה.. אני חושב שאתם פשוט לא פתוחים לשינויים.. אין דבר רע בלנסות להתמסחר אם השירים נשארים טובים.

הוא לא נחשב לשיר טוב..

של וויט'ין.לדעתי לפחות. אם השיר היה של להקה אחרת, אוונסנס לדוגמה (הממ דוגמה אקראית לגמרי...), הייתי חושב שזה שיר באמת שיר טוב ואפילו טוב מאוד, אבל כשזה בא מוויט'ין.. הממ, זה פשוט לא מספק. אבל בכל מקרה, זה רק שיר אחד, ואת האמת, זה בנתיים השיר היחידי שאני באמת לא משתגע עליו מכללל השירים שלהם.. (למרות שהגירסה המלאה של השיר דווקא מעלה אותו בכמה רמות טובו :]), ככה שזה לא אסון גדול

Liquid Dreams

New member
אני מפתחת קצת משהו שאמרת.

"אם השיר היה של להקה אחרת" ואם עכשיו השיר הוא באמת של להקה אחרת? מה זה משנה אם זה ווית'ין או לאדעת מה? תדמיין שכתוב What Have You Done- Commercialization או איך שלא פאקינג כותבים את זה. יופי, זה שינה משהו? עכשיו כשזה לא של ווית'ין, זה באמת שיר טוב כמו שאמרת? שיר טוב=שיר טוב, וזה לא אמור לשנות לך אם ווית'ין עשו אותו או בריטני ספירס.[אוקיי, דוגמא קיצוניתXD] אם תשמע שיר ברדיו שממש תאהב, ותגלה שאיזו נסיכת פופ מבצעת אותו, זה באמת ישנה לך? אם לעוד מישהו חוץ מלך בא לענות על זה אני אשמח, כי באמת מעניינות אותי התשובות.

TheImpactBoy

New member
בריטני שולטת!! היא מלכת המטאל!!!

בריטני תעשי לי כוס חשוף. בקצינות, אני מסכים עם כל מה שאמרת.

אוקי אני אנסה לענות על זה ככה ש

זה יהיה הכי מובן חח.. :] אין לי שום בעיה להגיד ששיר טוב, גם אם הוא יוצא מהפה של יאסין (במצב הנוכחי חח), אבל וויט'ין זאת הלהקה האהובה עלי. קשה לי לתאר בכלל כמה שאני אוהב אותם, וכששיר שלהם לא מוצא חן בעיני, ככה גם הגודל של האכזבה. אם השיר היה של להקה שאני לא אוהב, השיר היה טוב לדעתי, כי השיר לא רע בפני עצמו! אבל לעומת השירים שלהם מתקופת ME, ENTER וגם הרבה מאוד מהשירים ב- TSF.. מצטער אבל זה זבל. השינוי של הסגנון בשיר הזה הוא פשוט משהו שאני לא רוצה שיבוא מוויט'ין. מלהקות אחרות לא אכפת לי פשוט. אני לא אומר שלהקה צריכה להיתקע על סגנון אחד, הנה עובדה, 3 האלבומים של וויט'ין שונים לגמרי אחד מהשני, אבל עדיין שומעים בלי ספק בכלל שזה הם ואני אוהב את שלושתם עד השיר האחרון שבהם, אבל WHYD הוא שיר שעוד 12345678 להקות אחרות יכולות לחבר, וזה העניין פה. מוויט'ין ציפיתי ליותר :] בכל מקרה, האלבום ********>>>>>לא<<<<<********* הולך להישמע כמו WHYD, ככה שאנחנו פשוט צריכים להירגע ולא להפחיד את עצמנו יותר מדי מ"תהליך ההתמסחרות" של וויט'ין

Liquid Dreams

New member
אוקיי, הבנתי את זה כבר,

כי כבר אמרת לי מאה פעם
אבל אם זה באמת שיר טוב, מה אכפת לך להגיד "אני אוהב את השיר הזה" וזהו? כמו שיכולת להגיד שTSF אלבום טוב, למרות שהוא שונה לחלוטין מאנטר, אתה יכול גם להגיד שWHYD זה שיר טוב, אפילו שהוא שונה לחלוטין מכל שאר הדברים.

למעלה