קליפ- מיקס! ליפים מכולם

סוכריה16

New member
קליפ- מיקס! ליפים מכולם

אנהי ופונצ'ו- מהצהריים רק חיפשתי סרטונים ועזרו לי כמה בנות ממש מתוקות כמו עיינת, קרן חח.. וכמובן האתר של הילה וחן למרות שהררפידשר עשה בעיות הצלחתי לעשות קליפ.. יש שם קטעי ספויילר.. אבל אבל.. הם שווים את זה! אתם לא תבינו כלום כי לא תשמעו אותם מדברים.. אז למי שבא שיוריד.. חח כי עד לעונה הבאה אני סיימתי מקליפים..
ותזכרו שמ"מ, וא"א -- הזוג הכי יפה שיש

bigmomentom

New member
כולם להוריד../images/Emo70.gifיצא מ ה מ ם../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

שמחתי לעזור לך! פשוט מושלם ברמות מטורפות!!!! דיקלה כל הכבוד! תזכרי, המיקס הבא אחרי ה-1/8 עם סירטוני קנקון.

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאאא!! איזה התרגשות! חחח... יאללה שיגיע כבר!! מה זה מתחיל ממש בראשון!?! פשששששששששש
העונה השנייה הולכת להיות פצצההההההההההה!! פשוט משוו פצצתי... כי גם אם זה היהי דומה למורדים- חח לא ראיתי! וגם, לא נראה לי זה יהיה דומה.. כי אלה .. נשארים! ותודה כפרונה

תודה דיקלה אני יוריד עכשיו!

מה זה מיה נראית מוזר בתמונה...מאיפה היא?? ונכון-זה יהיה פצצה הלוואי שזה יהיה שונה מהמורדים כי אז זה יהיה פי עשר !

סוכריה16

New member
מהפורום שלה חח..

כן! ומזל שכיסו לה ת'וף כי אהובתי יצאה שם ממש ממש ממש רזה! זה התמונה מהעיתון יש לה שם חולצה צהובה! דיי.. ההופעות האלה כל היום... הם חייבים לאכול!

bigmomentom

New member
תעלי את זה גם בפורומים המקסיקנים

זה אחד הרימיקסים הכי מדהימים שעשו אי פעם ליפיופים האלו...

סוכריה16

New member
את עושה תכניות, עזרים,

ואז windows maker movie ואז את לוקחת כל סרטון מוציאה את הדברים שאת הכי אוהבת ממנו, ממש טעימות.. את עושה את זה סרטון סרטון! .. חח רוקודם תגיעי לשם ואז אני אסביר לך

אוקיי הגעתי לwindows maker movie

מה עכשיו?חחח ותודה דיקלה אה ועוד משהו אפשר את הסירטון שהכנת לשים בעמוד הסירטונים של האתר שלי?!

סוכריה16

New member
חח רציני!?!!?../images/Emo9.gif דיי! כן אפשר חחח

אוקיי.. עכשיו קחי סרטון יש שם כזה להכנס ל"וידיאו שלך"... תנסי שנייה... אם לא שימי לי תמסן שלך במסר

סוכריה16

New member
באמת!?? אף פעם לא יצא לי לראות

בעצם כן יצא לי של פונצ'ו, והילדה עשתה מהמם!!!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגם אני רוצה ת'תוכנה הזאת!!!

יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד אותה?? תודה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלא.. אין לי את זה........./images/Emo4.gif

וד"א דיקלה--> זה ממש מדהים!!!
עכשיו.. מישהו יודע איפה אפשר להוריד ת'תוכנה? כי אין לי אותה בכלל במחשב נראה לי.. כי אין בעזרים אני לא מוצאת...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאנשים פורפבור!!!../images/Emo2.gif

איי ניד יור הלפ!!!

למעלה