אבל........ זה לא הוגן! אני גם רוצה!!! למה???
N NaaMaZ 17 New member 25/7/05 #24 ../images/Emo79.gifאבל........ זה לא הוגן!../images/Emo7.gif אני גם רוצה!!! למה???
N NaaMaZ 17 New member 25/7/05 #30 ../images/Emo79.gifסי.. יש לי XP !!! אז למה אין לי ת'MOVIE הזה?? לא רוצה..
ס סוכריה16 New member 25/7/05 #36 אז לא הגיוני לכל אחד יששששש תכניות-- עזרים-- אולי תעשי בידור-- movie maker ושתקי.. יש לך את זה!
N NaaMaZ 17 New member 25/7/05 #37 ../images/Emo79.gif../images/Emo12.gifככה? את לא מאמינה לי??../images/Emo12.gif בדקתי כבר 3000000 פעמים ואין לי את זה!! וגם עשיתי חיפוש כמו שסוניה אמרה.. אבל לא נורא.. אני מורידה עכשיו מהאימיול.. בתקווה שאני מורידה ת'תוכנה הנכונה.. תודה בכל אופן!
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gifככה? את לא מאמינה לי??../images/Emo12.gif בדקתי כבר 3000000 פעמים ואין לי את זה!! וגם עשיתי חיפוש כמו שסוניה אמרה.. אבל לא נורא.. אני מורידה עכשיו מהאימיול.. בתקווה שאני מורידה ת'תוכנה הנכונה.. תודה בכל אופן!
S Sonia La Rebelde New member 25/7/05 #28 אז זהו שג אני לא מצאתי אבל אז עשיתי +++חיפוש כתבתי את שם התוכנה ומצאתי תנסי אולי גם את תמצאי.. אהה וכדי לעשות חיפוש תכנסי לסתם תקייה לא משנה איזו למעלה יש לך חיפוש וציור של זכוכית מגדלת תלחצי על זה ויש לך שם אפשרויות והכל... חח למקרה שלא ידעת...
אז זהו שג אני לא מצאתי אבל אז עשיתי +++חיפוש כתבתי את שם התוכנה ומצאתי תנסי אולי גם את תמצאי.. אהה וכדי לעשות חיפוש תכנסי לסתם תקייה לא משנה איזו למעלה יש לך חיפוש וציור של זכוכית מגדלת תלחצי על זה ויש לך שם אפשרויות והכל... חח למקרה שלא ידעת...
N NaaMaZ 17 New member 25/7/05 #33 ../images/Emo79.gifאין../images/Emo7.gif אבל תודה בכל זאת! יש לכם מושג מאיפשהו שאפשר להוריד את זה? אולי אני אנסה באימיול...
../images/Emo79.gifאין../images/Emo7.gif אבל תודה בכל זאת! יש לכם מושג מאיפשהו שאפשר להוריד את זה? אולי אני אנסה באימיול...
N NaaMaZ 17 New member 25/7/05 #31 ../images/Emo79.gifכן.. ניסיתי את זה...... יש לי רק windows medya player אין movie
H Hila The Sweet Girl New member 25/7/05 #27 דיקלה אל תשאליייייי הכנתי איזה 8 קטעים ואז זה נתקע והדלקתי מהתחלה וזה נשמר אז פתחתי ואז שוב וזה נמחק ליייייייי אוווף אני עכשיו שוב עושה חדש!
דיקלה אל תשאליייייי הכנתי איזה 8 קטעים ואז זה נתקע והדלקתי מהתחלה וזה נשמר אז פתחתי ואז שוב וזה נמחק ליייייייי אוווף אני עכשיו שוב עושה חדש!
ס סוכריה16 New member 25/7/05 #35 יאא איזה עצבים זה קורה לי תמידדדדדדדד ה ממש מעצבן! פשוט תלחצי על הדיסקט כל הזמן כל חמש דקות ואפילו פחות
יאא איזה עצבים זה קורה לי תמידדדדדדדד ה ממש מעצבן! פשוט תלחצי על הדיסקט כל הזמן כל חמש דקות ואפילו פחות
H Hila The Sweet Girl New member 25/7/05 #39 איזה מעצבןןןןןןןןןן!! זה נתקע כל שנייה חחח אני ימשיך בלילה להוריד עוד סירטונים! יש לכם קישורים אולי לסירטונים שיורדים בלי אתרי תמיכה ?!
איזה מעצבןןןןןןןןןן!! זה נתקע כל שנייה חחח אני ימשיך בלילה להוריד עוד סירטונים! יש לכם קישורים אולי לסירטונים שיורדים בלי אתרי תמיכה ?!
M Miss Death New member 25/7/05 #34 אני צריכה עזרהה תמונות של רוברטה עם סימון הזה או קטע של רוברטה עם סימון אבל שאין בהם סאונד ואותו דבר אם פאולה ודייגו בבקשה זה בשביל המיקס שלי...
אני צריכה עזרהה תמונות של רוברטה עם סימון הזה או קטע של רוברטה עם סימון אבל שאין בהם סאונד ואותו דבר אם פאולה ודייגו בבקשה זה בשביל המיקס שלי...