קליפ מתוך מופע הקאברים של MissFlag

כע אבל הוא ניסה... =]

ואני אומרת ריספקט על היוזמה, ועל האהדה המשותפת שלהם לשירי קולדפליי

אני רוצה ללכת ../images/Emo10.gif

אבל בדיוק אז אני יוצאת לחץ וקשת... אחחחח כמה דברים אני מפסידה
אוף תארו איזה מסכנים אנחנו מתלהבים מקאברים של קולדפליי כי זה הכי קרוב לדבר האמיתי

הופעה מצויינת

הייתי בהופעה המצולמת , ואת האמת זה נשמע כל כך הרבה יותר טוב במציאות ,את האנרגיות שהיו בהופעה הזאת אני לא אשכח הרבה זמן!! אני בכל מקרה הולכת , שמעתי שיש גם הופעה בירושלים , מישהו אולי יודע מתי??? תבורכו מיס פלאג על היוזמה המצויינת ועל הסולן החמוד

yoavs86

New member
הייתי בהופעה הזאת

היא מלפני הרבה זמן ואני חייב לציין שהסאונד גם בהופעה היה דיי חרא אבל בוודיאו הסאונד זוועעההה. זה נשמע הכל זיוף אחד

munge88

New member
שאלה

הלהקה מרוויחה כסף מההופעות האלה אני מניחה, אז הם לא צריכים לתת אחוזים, תמלוגים וואטאבר לקולדפליי? אחרי הכל זה השירים שלהם..?

moshel

New member
לא

להקות קאברים כול עוד שהם מבצעים את השירים בהופעה חיה על במה בלבד ללא הקלטות לא צריכות לשלם תמלוגים ללהקות שהן מבצעות להן קאברים כי המועדון שבהן הן מופיעות משלם בכול שנה סכום כסף לאקום עבור השמעת שירים במקום כמו שתחנות רדיו משלמות לאקום ואין הבדל בין השמעה של שירים מדיסק או שלהקה מבצעת את השירים הכסף שמשולם לאקום מועבר ללהקות לא כך אם הלהקה היתה רוצה להקליט שיר על דיסק אז היא היתה צריכה לבקש רשות ךהקליט את השיר מבעל השיר או הלהקה. בנוסף אני רוצה לציין שה D.J במסיבה שתיתקיים לאחר ההופעה הוא שחר שפירא אחד התקליטנים המובילים בשטח

munge88

New member
טוב תודה, ויש הבדל בין דיסק ללהקה א

אחרת שמבצעת פשוט כי זה לא המקור.... אולי הם גורעים ומוציאים שם רע ללהקה, זה שונה.

למעלה