הוא הרי לא שר סתם: "עוד אין לי ילד"
A aliasBOY New member 9/10/04 #21 ד. קוראים לך אושרי ה. אתה אוהב את "באפי" ו. אתה בן 17 ז. גר בת"א והמרכז ח. אתה פנוי ומחפש ט. התחביבים שלך זה טלויזיה י. המזל שלך קשת כ. אתה תלמיד ל. הציטוט הנבחר שלך זה : I died.. so many years ago But you can make me feel Like it isn´t so... מ. הכרטיס האישי הזה גאוני
ד. קוראים לך אושרי ה. אתה אוהב את "באפי" ו. אתה בן 17 ז. גר בת"א והמרכז ח. אתה פנוי ומחפש ט. התחביבים שלך זה טלויזיה י. המזל שלך קשת כ. אתה תלמיד ל. הציטוט הנבחר שלך זה : I died.. so many years ago But you can make me feel Like it isn´t so... מ. הכרטיס האישי הזה גאוני
A aliasBOY New member 9/10/04 #24 צודקת אני מוריד עכשיו את המדיה פלייר 9 בשביל לראות את זה ואח"כ אני יגיב...
W Wiccan Scorned New member 9/10/04 #25 נכון ולא נכון... עוד מעא 18.... ת"א והמרכז זה חולון... ואני אוהב את זהות בדויה יותר מבאפי... צריך לעדכן....
נכון ולא נכון... עוד מעא 18.... ת"א והמרכז זה חולון... ואני אוהב את זהות בדויה יותר מבאפי... צריך לעדכן....
A aliasBOY New member 9/10/04 #27 איזה כיף לךךךך עוד מעט 18!!!! אני עוד "מעט" בן 17.. (חצי שנה על מי אני עובד?!)
A aliasBOY New member 9/10/04 #28 אה חח איזה נחמד זה תודה.. ובאמת צריך לציין ש ריפקין (מה השם הפרטי?) תמיד מביאה תמונות וסטאף..\ אז תודה
אה חח איזה נחמד זה תודה.. ובאמת צריך לציין ש ריפקין (מה השם הפרטי?) תמיד מביאה תמונות וסטאף..\ אז תודה