קלי מגיעה מחר לניו יורק סיטי

קלי מגיעה מחר לניו יורק סיטי

הופעה חיה באולם "Hammerstein Ballroom", כרטיסים נגמרו, להשיג עכשיו כרטיס להופעה שלמחר עולה מאה ושמונים דולר! זה המון לא? ואני נזכרתי בדקה ה-90 שאני צריך כרטיס, נחיה ונראה מה יהיה

יו,מקווה שתמצא כרטיס../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

*מקנאה* ספר לנו מה קורה עם זה

זה לא שאין כרטיסים

יש כרטיסים, אבל המחירים בשמים מאה ושמונים דולר לכרטיס! אם זה כולל גם "backstage passes" וכמה דקות עם קלי בטח שילמתי ועוד יותר

purple rain2

New member
וואי איך בא לי ללכת להופעה שלה ../images/Emo7.gif

מקווה שתשיג כרטיס, ותחזור עם חוויות!
ואם לא- אני כבר עכשיו מודיעה שהיומולדת שלי עוד פחות מחצי שנה, כדי להיות בטוחים שיהיו כרטיסים

TheMoonLight

New member
אם אתה הולך להופעה...

תצלם המוןןןןןן ותביא תמונות וחוויות.... מקווה שתשיג כרטיסים :]

breakaway girl

New member
הוא יכול להשיג..../images/Emo68.gif

פשוט המחירים בשמיים.. אז נראה כבר אם הוא קנה או לא..

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifאתה בטוח 180$? זה 830 שקל!

זה המווווןןן זה אפילו לא הגיונייי כמה כרטיס עולה בזמן??

mean girl 16

New member
אה מגניב!וכמה עולה כרטיס כזה במחיר

רגיל? אם זה מאחורי הקלעים והכל הייתי קונה את זה גם במחיר הזה

breakaway girl

New member
תקשיבי..../images/Emo68.gif

יש הופעה של קלי.. נגמרו הכרטיסים הרגילים [?] זאת אומרת נשארו כרטיסים אבל עם כרטיסי כניסה ל-backstage passes וזה עולה 180$ זה משהו בסביבות 800 שקל לפי מה שאת אמרת..לא יודעת תעשי את , את החישוב.. ומה שיוצא לך זה מחיר מאוד גבוה להופעה.. בקיצור אנחנו לא יודעים אם הוא קנה או לא.

breakaway girl

New member
זה לא המון כסף בכלל!../images/Emo68.gif

אמריקה וישראל זה לא אותו דבר! אתם צריכים כבר להבדיל!! באמריקה הם לא משווים את זה לשקלים!! כמו שבישראל אם את תלכי לקנות במבה את לא תשווי אותה לדולרים! 180$ באמריקה הם כמו 180 ש"ח בישראל!! לא במחינת כמה הכסף שווה אלא מבחינת התשלום.. כמו שבאמריקה הם גם נותנים שכר יותר גדול..הם מקבלים יותר לכל שעה.. זה שונה ישראל ואמריקה. אז 180$ וכניסה ל-backstage passes זה כלום!.

למעלה