קלי מגיעה מחר לניו יורק סיטי

Juliann

New member
ברייק אוואי גירל צודקת. בערך.

שכר המינימום שלהם בערך כפול משלנו... אפילו יותר מזה. ככה שהם יכולים לקנות יותר עם המשכורת שלהם. בנוסף לכך שהאוכל אצלהם יותר זול וגם דיסקים וכו'. 180 דולר בשבילהם- אומנם זה לא בדיוק כמו 180 שקל שלנו אבל זה בערך כמו שאנחנו נתייחס ל300-400 שקל... לא יודעת מה איתכם אבל אני הייתי משלמת 400 שקל כדי לפגוש את קלי

TheMoonLight

New member
הייתי משלמת...

את כל הכסף שהייתי יכולה להוציא (אם היה לי)ולא היה אכפת לי אם זה 1,000 שקל.. פשוט בדולרים זה נראה המון כסף... טוב נו, מה לא עושים בשביל לפגוש את קלי

breakaway girl

New member
חחח..../images/Emo68.gif

שיהיה ברור לכולם! האוכל באמריקה עולה יותר וזה ברור אני יודעת מה זה לחיות באמריקה האוכל עולה יותר! הדיסקים עולים יותר! הכל עולה יותר במיוחד האוכל..הפירות והירקות בכלל..המחירים בשמיים בירקות ובפירות אני צודקת נכון?

breakaway girl

New member
אבל הבגדים והמכשירים פחות ../images/Emo68.gif

למשל ב-Old Navy אתה יכול למצוא חולצות ובגדים בכללי בזול! וזה מותג!..וזה לא שתגידו שזה לא מותג כי אתם לא מכירים את זה!
בקיצור.. סתם רציתי להגיד.. זהו

14מתן

New member
ביחסית למכירים בארץ...../images/Emo26.gif

דיסקים בארצות הברית יותר זולים מבארץ בקשר לאוכל אני לא יודע באופן כללי אבל אני יודע שארוחה במקדונלד שם עולה יותר מבארץ גם

14מתן

New member
בעעעעעעעע למה אין תוכן ?

טוב, דיסק ממוצע עולה בין 12 דולר ל16 דולר שזה 50-70 שקל בארץ עולה בסביבות ה80 שקל את 2 הדיסקים של קלי קניתי בניו יורק כשהם היו חדשים ועלה לי כל אחד 12 דולר זה גם לא כל כך ויכוח חשוב

breakaway girl

New member
אוקיי...../images/Emo68.gif

אמריקה וישראל זה לא אותו דבר! אתם צריכים כבר להבדיל!! באמריקה הם לא משווים את זה לשקלים!! כמו שבישראל אם את תלכי לקנות במבה את לא תשווי אותה לדולרים! 180$ באמריקה הם כמו 180 ש"ח בישראל!! לא במחינת כמה הכסף שווה אלא מבחינת התשלום.. כמו שבאמריקה הם גם נותנים שכר יותר גדול..הם מקבלים יותר לכל שעה.. זה שונה ישראל ואמריקה. אז 180$ וכניסה ל-backstage passes זה כלום!. כשאמרתי את זה התכוונתי.. שהאמריקאים לא משווים את הדולר לשקלים ולהפך.. והמשכורת המינימום שלהם היא כפולה משלנו! וש-180$ אצלם זה שונה!.. מכיוון שכל עניין הכסף והתשלומים אצלם זה שונה אז 180$ וכניסה למאחורי הקלעים באמריקה זה לא הרבה כסף.. זה אפילו קצת!

למעלה