גם לי. ואם זה הפיתרון אז לא מדובר בחידה מתוחכמת במיוחדיצא לי 96
איך מסתירים את התוצאה?
כמו בחיש גד
דיברגנט ומשתפרת יודעים.גם לי. ואם זה הפיתרון אז לא מדובר בחידה מתוחכמת במיוחד
הנה הגעתי, וגם לי יצא כמו לסבא. כפי שכתבת, קלללללדיברגנט ומשתפרת יודעים.
גם אני הגעתי ל40.
כל שורה זה פשוט חיבור המספרים משמאל והתוצאה בשורה שלפניה. כלומר 19+21.
יש שהגיעו לתוצאה שונה.גם לי. ואם זה הפיתרון אז לא מדובר בחידה מתוחכמת במיוחד
זכותםיש שהגיעו לתוצאה שונה.
זכותם.
אבל נדמה לי, מבלי לטפוח לעצמי על השכם, שאני היחיד שגם הסברתי כיצד הגעתי לתוצאה.
מה לעשות, נדיר ש'תקוותיך' מתממשות.קיוותי
כן, אני יודע ש"לא" קראתמה לעשות, נדיר ש'תקוותיך' מתממשות.
בכל אופן כפי שמן הסתם יכולת לדעת ואולי אף קיווית, לא קראתי מעבר למשפט זה. הרבה בריאות.
מה שעוזר לך לישון בלילה.כן, אני יודע ש"לא" קראת
כרגיל, ממשיך להיות אדם קטן ולפחד להודות בטעויות![]()
והנה הוכחה, ששוב קראתמה שעוזר לך לישון בלילה.
אתה אכן נתת הסבר, אך הוא לא מסביר את השורה הראשונה. היא כאילו עומדת בפני עצמה.זכותם.
אבל נדמה לי, מבלי לטפוח לעצמי על השכם, שאני היחיד שגם הסברתי כיצד הגעתי לתוצאה.
ברור, אך כך בדרך כלל המצב. ניתן להתחיל ללמוד משהו מהשוואה בין השורות.אתה אכן נתת הסבר, אך הוא לא מסביר את השורה הראשונה. היא כאילו עומדת בפני עצמה.
מעניין, תודה.ההסבר לפתרון השני: הספרה הראשונה מוכפלת בשניה, ולתוצאה מצרפים את הספרה הראשונה. זה תופס גם למשוואה הראשונה.
ההסבר שלך נקרא לאנוס את התוצאה, במקום למצוא סדר. בדיוק באותה מידה שאתה קובע באופן שרירותי 'להוסיף את המספר הראשון', כך גם אתה יכול לקבוע באופן שרירותי להוסיף את המספר השני ולהפחית ממנו 3 , ואז גם זה יתאים לכלל שקבעת אבל זה נקרא גם לסבך את העניינים.אתה אכן נתת הסבר, אך הוא לא מסביר את השורה הראשונה. היא כאילו עומדת בפני עצמה.
ההסבר לפתרון השני: הספרה הראשונה מוכפלת בשניה, ולתוצאה מצרפים את הספרה הראשונה. זה תופס גם למשוואה הראשונה.
במשוואה הראשונה: 5 = 1 + 4*1
בשניה: 12 = 2 + 5*2
בשלישית: 21 = 3 + 6*3
וכך התוצאה ברביעית היא 96. 8 + 11*8 .
הכלל שנותן תוצאה של 40 לא מטפל בשורה הראשונה. כך שגם זהו "אונס".ההסבר שלך נקרא לאנוס את התוצאה, במקום למצוא סדר. בדיוק באותה מידה שאתה קובע באופן שרירותי 'להוסיף את המספר הראשון', כך גם אתה יכול לקבוע באופן שרירותי להוסיף את המספר השני ולהפחית ממנו 3 , ואז גם זה יתאים לכלל שקבעת אבל זה נקרא גם לסבך את העניינים.
התשובה היא 40 מהסיבה הפשוטה והיא שיש סדר של הוספת התוצאה לשני המספרים שבשורה הבאה .
השורה שלפני הראשונה היא שורה וירטואלית שהתוצאה שלה היא - 0הכלל שנותן תוצאה של 40 לא מטפל בשורה הראשונה. כך שגם זהו "אונס".
בוודאי שיש הסבר, העמודות מייצגות סידרה חשבונית למעט עמודת התוצאה שמייצגת סידרת הפרשים.השורה שלפני הראשונה היא שורה וירטואלית שהתוצאה שלה היא - 0
ואז 0+(1+4)=5
ד.א. בתשובה שלך כל שורה עומדת בפני עצמה. ואין הסבר מדוע נבחרו דווקא צירופי המספרים בחידה.
היא לא קיימת. להתיחס אליה כקיימת- אונס של החידה.השורה שלפני הראשונה היא שורה וירטואלית שהתוצאה שלה היא - 0
ואז 0+(1+4)=5
ד.א. בתשובה שלך כל שורה עומדת בפני עצמה. ואין הסבר מדוע נבחרו דווקא צירופי המספרים בחידה.
ראשית כל, יש סדר, העמודה הראשונה היא סידרה חשבונית וכך גם העמודה השניה.ההסבר שלך נקרא לאנוס את התוצאה, במקום למצוא סדר. בדיוק באותה מידה שאתה קובע באופן שרירותי 'להוסיף את המספר הראשון', כך גם אתה יכול לקבוע באופן שרירותי להוסיף את המספר השני ולהפחית ממנו 3 , ואז גם זה יתאים לכלל שקבעת אבל זה נקרא גם לסבך את העניינים.
התשובה היא 40 מהסיבה הפשוטה והיא שיש סדר של הוספת התוצאה לשני המספרים שבשורה הבאה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.