קלפק מכסה לסיר ,אפרופו סיר ומכסה

פיפיטה קולאי אי לביינו כטסאגה...|כן

אל מזגן נכון יה אס סוזיידה אמה דוספואס טבס אגוזר לווידה קון אל מזגן, יו סין מזגן נו ביבו.... אין אסטה קלור... אז בטח נו טבמוס אבר אסטוס דיאס היידה כסקפן פישין אל התקנה...

רותי ב.

New member
אפרופו מזגן.... ווס אקודראש קוואלו

אֶז - סוּפְּלַאדוֹר = SUPLADOR ???

רותי ב.

New member
סופלדור = מניפה

כזותי בדיוק, שיודעת לעשות משב רוח רענן, בימי החמסין. בואנה נוצ´ה אמיגוס.

אלמה

New member
קפק - זה בתורכית

לסגור דלת זה קפאיי קאפק....או משהוא כזה - כי אני לא ממש דוברת את השפה התורכית

פיפיטה

New member
בקשר לקאפק של הטנג´רה.............

חבל שבזמן האחרון הקאפאקים עקומים או מחוררים אז הקאפאקים היו מחומר יותר טוב (עם כל האלימות נגד נשים) או שאז היו מיישרים וסותמים את החורים מהר לפני שהויזינוס ואן אסינטיר קואלו פסו אין לה משפחה.

RORGAD

New member
לוס קאפאקס דה אוי אסטאן מונצ´ו מאס

צ´יקוס דה לוס טנג´רס, סין נוקסנסיה, סין קוראסון פארא אמאר אן ורדה, סין גאנה דה דאר סולו טומאר, אי "אוי ואבוי" סי נו איזיטס לו קה קיז´ו, סוס אובליגאדה דה איר אה לאבורר, וניר אה לה נוצ´ה אה קאזה, אי אמפסאר א אלימפיאר לו קה אמבטאקו אל קאדימסיס, קה נו טובו גאנאס דה איר אבושקאר לאבורו, אי א סטובו דייה אנטרו אן קאזה, אי קה גריטוס מה דאבה סי טאדרי און פוקו, קומו דישה אנטס לוס אומברס סה איבן א לאבורר, אי קואנדו ונייאן א קאזה, טופאבאן קאזה לימפייה, קומידה קיינטה, אי מוז´ר קה אספראבה קואנדו לה ווא אביניר אל פרימר שמאר, תודה רבה גברים נחמדים תישארו איפה שאתם, אני את התבשילים שלי יכולה לעשות בלי "קאפאק".

רותי ב.

New member
אנסינה טודוס לו מזמו??? נו אי

´יוצאים מן הכלל´ אין אסטה תיאוריה???

RORGAD

New member
טה פארסה רותי? יו נו טופי יוצאים

מהכלל, אן וורדה, ני אל "דור" דה אנטס ני לוס דה אוי, פואדה סר לוס אג´נוס, אמה לוס ישראליאנוס? קה אל דיו קה גואדרה, אגואיסטים אחד אחד.

רותי ב.

New member
בואנו, נו ואמוס

פיליאר פור אסטו.... קאדה אונו קון לאס ג´נטס קי טופה א-סו קאמינו.... סולו פואדו אספרר אי בינדזיר-טה קי טופאס אי ג´נטס בואנס אין מדיו ד´אל קאמינו.... יוֹ טופי קוואנטוס...
(טוב, לא נריב על זה... כל אחד והאנשים שהוא מוצא בדרכו... רק יכולה לאחל לך שתמצאי גם אנשים טובים באמצע הדרך.... אני מצאתי אחדים...
) בואנוס דיאס א טודוס.

Sarika

New member
רורגד קרידה, סטס סקריביינדו,דה

אמראגורה דה טו וידה, יו נו פאנסו כטודוס לוס קאפאקס סון צ´יקוס דה לוס טינג´ראס, יו קונוסקו (זוגות) כביבאן בואנה וידה, אי סאידוריאן. תסטו בינדיסיינדו דה טודוס אל קוראסון, קה און דיאה טופס אל קאפאק ג´וסטו פרה טי אי טנגס פליסיטט. נו פיידראס לאספראנסאה , קרידה.
את כותבת מתוך מרירות חייך, אני לא חושבת שכל ה"קאפאקס" קטנים מהסירים, אני מכירה זוגות שחיים יפה ובהתאמה. אני מאחלת לך מכל הלב שיום אחד תמצאי את ה"קאפאק" שלך ותהיי מאושרת, אל תאבדי את התקווה יקירה
.

למעלה