קמילה סנוביתתת!!!!!!!

bAlBuLa

New member
קמילה סנוביתתת!!!!!!!

הרבה מהשיכבה שלי כבר הספיקו לראות אותם שני ילדים היו בבית של השגריר או מש´ו כזה שגם פליפה וקמילה היו שם ואז היא פשוט העיפה משם את כולם וגם ראיתי פה הודעה שבפתיחה של הסופר סנטר היא ירדה מהבמה.. היא סנובית! והיום אני הולכת לראות אותם!!!! בפסק זמן.. ShAnY

דביר-מן

New member
מה פתאום!!!! ../images/Emo46.gif

היא לא סנובית! תחשבי רק איך את היית מתנהגת אם לאן שאת לא הולכת היו עוקבים אחריך מאות של מעריצים מטורפים, ואז תביני אותה.

hadarosh16

New member
דביר אתה יודע מה זה מזכיר לי?

זוכר את המעריצות של היי פייב? כן כן אותן בנות מטורפות שהיו מחכות להם ליד הבית... לא רק שהן פגעו בחברי הלהקה.. הן גם פגעו בעצמן! וזה מה שקורה למעריצות ולמעריצים של קטנטנות ואני מדברת על כל אלה שמחכים להם כמו מטורפים ליד חדרם במלון שהסיכוי שהם יראו אותם שואף ל-0! ואחרי זה עוד אומרים שקמילה סנובית! חבר´ה יש לי חדשות בשבילכם! היא לא סנובית!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם הוא לא! והאמת אני די מרחמת עליהם! תנסו אתם לשים את עצמם במקומם! ותבינו למה אני מתכוונת ומה הם מרגישים! ולאלה שזכו לראות אותם כל הכבוד לכן מזל טוב לכם תהנו! אבל לא יותר מזה! ואגב אולי אבל רק אולי והסיכוי שזה יהיה בטוח שואף ל-0 אני אסע לשדה התעופה ביום שלישי..... וכמו שאמרתי הסיכוי שואף ל-0

לא רוצה להדחף פה פתאום......

ואל תתנפלו עליי.....אבל...אמממ לא נראה לי שהכריחו אותם להיות כוכבים כאלו... בעייה שלהם שמלא ילדים אוהבים אותם....ומתים לראות אותם.....! אבל חפיף.....סנובית לא סנובית מה זה משנה?!

פירחוש

New member
יעל צודקת!!

וחוץ מזה.. קמילה כן סנובית.. בדודה של ידיד שלי משחקת את לוסיה בהצגה.. והם פגשו את קמילה ואת פיליפה... וקמילה התנהגה כמו סנובית.. וזה לא היה מיליון מעריצים, זה היה רק השחקנים של ההצגה בדודו טופז או משהו... ניראה לי שהפרסום על להם לראש!! את הילדה הזאת, שמשחקת את לוסיה העיפו מהתוכנית של דודו טופז.. כי היא אמרה שקמילה סנובית.. אז כניראה שהיא כן..

ברור שאני צודקת...פעם אמרתי משהו

מוטעה?!(פיייי כבר הפסקתי לספור......חחחחחחחחח
) ומה?! תשבעי העיפו אותה בגלל זה....... לא יכולים לקבל דעה אמיתית למי היא אמרה ומי העיף אותה בכלל?! ואיכסה למה עושים מחזמר של זה?! לא חבל על התוכנית........יש מישהו "מוכר" ש"משחק" שם?

greeneye

New member
כן, יש שם

את ירדן מהשכבה שלי (זה שצועק "בנתיים סוגרים את המים) נ.ב- הוא ממש שוויצר!

רגע.......כתבת את זה לשאלתי?!../images/Emo13.gif

ואם כן.......... וואוווווווווו ממש כל העולם ואחותו הצולעת מכירים את זה שצועק בנתיים סוגרים ת´מים......ממה יש לו להשוויץ גם?! טוב נו וואטאבר......פכל אופן......התכוונתי למישהו "מפורסם" כיביכול.... סתם בשביל הקטע...... אה......יש איה פוסטר או משהו למחזמר שבמקרהיש למישהו על המחשב ויוכל לעלות אותו?

greeneye

New member
כולם יורדים עליו בגלל הפרסומת-

ואת האמת זה מגיע לו!

טווווווווווווווווווב

אני לא בטוחה שאני זוכרת ת´פרסומת בכלל........זו ההיא שהוא אומר שהוא בא לאבא שלו וצועק לו שהוא מתגלח "בנתיים סוגרים ת´מים"? חחחחח ממש זוכרת במעורפל ולא נראה לי זזה בכלל אבל חפיץ...... ולמה יורדים עליו?! קנאים..........הבחור/ילדון
קיבל כסף.....מזה משנה מה עשה? חחחחחחחח

חוס מזה.....

שכמו שאמרו פה.....מאז שהם נחתו היא לא הפסיקה לחייך......חח סתם לא ממש ראיתי אותה......אבל לא נראה לי שהיא סנובית....... טוב לא מעניין כמו שגם אמרו שהעיקר תגידו תודה שהם באו וזיייייייייהו! ואגב למה רד הוט לא באו? בגלל המצב?! איזה פארשים........חסר להם שאני חוזרת הם לא יבואו חחחחחח ילדה חושהת היא מאיימת

Rotem Lisa

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אפשר לשאול אותך שאלה ?..

hadarosh16

New member
כן.....

רד הוט לא באו לפה בגלל המצב הביטחוני... הם היו אמורים לבוא בקיץ שעבר רוציתי מאוד ללכת להופעה... אבל בגלל שכבר היה כתוב שהם לא באים אפילו לא קניתי כרטיס.... הם פשוט פחדו לבוא לכאן וביטלו את ההופעה

חארות שכאלה.........

חחחח באמת התפלאתי כי ידעתי שהם אמורם לבוא...... אמממממממ ורותם.....שאלה אליי?
כןןןןן בוודאי תמיד!

Rotem Lisa

New member
שתי שאלות.. :\

את\ה בן או בת ? חשבתי בהתחלה בן, ואז ראיתי שכתבת במין נקבה (?)
אז.. ? את\ה רואה "קטנטנות" ? אממ, נכון! אם לא היית רואה "קטנטנות", לא היית בא\ה לפה, אבל-בכל-זאת אני שונאת.. סתם
\: דפוקה אני!

אני בת..........והייתי רואה קטנטנות

אבל אנ´לא בארץ ואין פה........וגם בארץ כבר די הפסקתי כי לא היה לי זמן (עסקה שכמותי......אממממ לא....חחחחח
) וזהו אני עפה לישון ביי

למעלה