קמילה סנוביתתת!!!!!!!

D&N

New member
היי דביר....

היי אני דניאלה אני מזה לא מוצאת את עצמי כאן מה עושים אף 1 לא מדבר איתי....

nIcKiTa

New member
??????

רק היום באת! ברוכה הבאה... מי לא אוהב קרמבו??????? (שאלה רטורית, לא ציפיתי לתשובה)

vayolet

New member
קמילה לא סנובית../images/Emo66.gif

מי שאומר שהיא סנובית רק מקנה וזה שטויות שהיא העיפה את האנשים כי אין לה כזאת זכות אז ילדים סתם רוצים צומי ?(צומת לב) קמילה היא ילדה נחמדה שמאז שנחתה אצלנו לא הפסיקה לחייך!!!!!!!!!

hadarosh16

New member
טוב....

אולי במקום להתכווח אם היא סנובית או לא סנובית ואם הוא סנוב או לא סנוב... תגידו תודה שהם באים לארץ ותנצלו את זה!!!!!!!!!!!! שימו לב שעד עכשיו אנשים מחו"ל לא באו לארץ!!!!!!!!! למה? בגלל המצב הביטחוני! אז תנצלו את העובדה! שהם באים ולא מפחדים!!!!!!!! ותגידו תודה! ומה זה משנה אם זה רק בשביל כסף או לא? תעשו לי טובה! תפסיקו להתכווח וזהו!!!!!!!!!!!! ועוד דבר... שאני אזכיר לכם למה רד הוט לא באו לארץ???????? אז תפסיקו לריב על שטויות! וטוב שהם באו לארץ! לפחות הם(אולי) לא מפחדים לבוא.

hadarosh16

New member
נ.ב:

ועם כל מה שקורה בשבועות האחרונים.. שימו לב שמאז שהם כאן שכחנו בערך את כל העצב והכאב שיש במדינה שלנו... והאמת? הם גרמו לי לחייך כמו שלא חייכתי מעולם! וגם להתרגש! אז רק אני יכולה להגיד להם תודה שהם באו! והלוואי ויבואו עוד פעם! (ואל תגידו לי הם בחיים לא יראו את מה שכתבת פה... כי אני יודעת זה! אני לא מפגרת עד כדי כך!)

Rotem Lisa

New member
צודקת!!

כל-הכבוד שהם באו.. כי המצב בארץ ממש מפחיד (כבר אמרתי את זה ?).. לצערנו.

G@T

New member
זה ממש נכון!!!!../images/Emo88.gif

אפילו קבוצות כדורגל כבר לא באות ! תפתחו עיתון ספורט ותראו שכבר הקבוצה שהייתה אמורה לשחק נגד הפועל תל אביב לא באה בגלל המצב הביטחוני והמשחק יהיה בקפריסין (אל תסתכלו עלי ככה אני שונאת כדורגל אבל סתם חשבתי על זה שכולם חוץ מקמילה ופליפה פוחדים לבוא לארץ הזאת!) גת

G@T

New member
אני שמחה ../images/Emo6.gif....מאוד../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif

Rotem Lisa

New member
ה"צודקת!!" זה היה לך,

אבל.. שני (בלבולה) נסעה לפסק-זמן, אז שאלתי איך היה.. :(

losangel

New member
את פטו אני לא מסמפטת...

נכון, שהיא יפה וכו´... אבל היא ממש מגעילה כשהיא לא האמינה לחברה הכי טובה שלה <<ג´ורג´י>> כשהיו לה הוכחות שמרטינה מנסה לסכסך... חוצמזה אנ´לא אוהבת אותה כי כולם אוהבים ואני לא... ההערצה הזאת של קמי שהיא דווקא פססידר יוצאת לי מהאף... קיצקץ היא לא משהו... לדעתי!!
לוס~טל

Rotem Lisa

New member
נכון, היא באמת לא התייחסה

יפה.. גם אני ממש כעסתי, ות´אמת ? אני לא רוצה לראות את זה שוב..

bAlBuLa

New member
רק אמרו לי שהיא סנובית,

וחוץ מזה שקניתי שני כרטיסים עוד לפני.. ולא היה מש´ו..זאת אומרת לא שווה את הכסף.. ShAnY

למעלה