קנאה-התייעצות

בוודאי שזכותך להביע דיעה- סה"כ מנהלים דיון

אף אחד לא נגדך, אף אחד לא נגד כותב ההודעה ואף אחד לא נגד הבחורה.
סה"כ מנהלים דיון ומנסים לעזור לבחור.

NSObject

New member
לא ברור לי

למה העובדה שאני לא מסכים אתכן גוררת שאני פריק קונטרול . לוגיקה מעוותת ומטופשת של אנשים שלא יודעים לחשוב.
בדיון כשמישהו שומע תשובה ,הוא מגיב לתשובה ומקשה עליה , ויכול שלא להסכים , זה לא הופך אותך לליברלית
ואותו לפריק קונטרול . הוא מגיב לך,מנהל דיון, את יודעת. הוא לא בא לכאן כדי שתחרצי את דינו . כי את רק מישהי שמביעה דיעה.
בסך הכל אני גבר שרוצה לבנות עם אישה את הזוגיות הכי קרובה שיכולה להיות , ואני בחיים לא הייתי שם אישה במצב
שקשה לה בגלל שאני פוגש ידידה שלי בבית שלה . בחיים לא . לכן התקשתי מאוד עם העובדה שהיא עשתה לי את זה .
יש צדק בדבריכם שאנחנו מכירים מעט זמן-3 שבועות, מהצד השני , זה מאוד אינטנסיבי,3-4 פגישות בשבוע, והמון מילים
של רגש והערכה הדדיים .
הנחמה שלי, היא שכשהתקשרתי היא ענתה מיד כשהיא אוכלת,דיברה איתי ברגש לידו,ואמרה שהיא רוצה לראות אותי מאוד,
וכבר ב10 יצאה ממנו מיד לראות אותי . יום אחרי היא סיפרה שהוא ידיד של שנים ותמיד מכין ארוחות כאלו- אבל שוב - אולי
בסוף הארוחות האלו הם רגילים לעשות דברים אחרים ?? לא יודע , אבל לגיטימי לחשוש. ואם אדבר על זה,תהיה בעייה .
(כבר חוויתי בגידה של בת זוג עם ידיד )

wild orchid

New member
איזה DRAMA QUEEN אתה... גברים היסטריים זה כל כך TURN OFF.

כל כך לא גברי.

NSObject

New member
אחלה אני גבר הסטרי

אני לא קול ומגניב =מביע רגשות,חושב,תוהה, וכו . לא גברי . לא משחק את הקול.

אבל למזלי זכיתי במוח חד שלקח אותי מאוד רחוק בחיים.. ואם מה שמדליק אותך זה גבר ״קול״ והיעדר הבעת רגישות גורם לך לחשוב
שהוא חזק יותר , אז מעולה , בדיוק בגלל זה אני יוצא עם נשים שמוח ויכולת רגשית הוא הגורם העיקרי להערכה שלהן את הגבר,והן לא טועות
לחשוב שאם גבר מביע רגשות או נלחץ ,הוא לא יודע להיות אגרסיבי כשצריך . או שגבר שהוא ״קול״ הוא חזק יותר(או סתם חסר אינטלגנציה רגשית).

אני יודע שזו שתהיה איתי תרוויח את הגבר הכי מתחשב ואוהב בעולם .

החוכמה בניהול דיון היא להקשיב לצד השני ולקחת משם

מה שנכון ומתאים לך.
אף אחד מאיתנו לא מכיר אותך ואת הבחור הנ"ל. העלית שאלה לדיון וסה"כ אנשים ענו בהתאם למה שהם מרגישים.
גם אם זה לא תואם את הציפיות שלך לתגובות מאנשים-זה לא אומר שלא מנהלים דיון.
&nbsp
אני מבינה את הקושי שלך כי הייתי שם, ידידי, הייתי שם לא פעם ולא פעמיים לאו דווקא בסיטואציה הזו אבל בסיטואציה דומה וזה מאוד קשה, אבל מצד שני- צריך לשחרר ולסמוך על אנשים במיוחד שפה היא לא הסתירה דבר ממך.
&nbsp
אני בתור בנאדם תמיד ממליצה לאנשים להאמין ולסמוך על אחרים אבל מצד שני- תמיד להשאיר ספק קטן באנשים ולא לסמוך ב-100 אחוז.

A לוןA

New member
"אישיות של נערת ליווי"

סליחה, עלתה לי ארוחת הצהרים <בחילה>

A לוןA

New member
ועכשיו, סיפור מהחיים

פעם, בשחר הפריהיסטוריה, פגשתי בחורה אחת. אחרי שהצלתי אותה מדינוזאור תועה התחלנו לצאת, והיא סיפרה לי שידיד שלה בא אליה לארוחת ערב, וכנראה גם ישאר לישון אצלה.
האמת. הפריע לי. לא בטירוף- אבל הפריע.
היא הרגישה שמשהו לא בסדר ושאלה- אתה בסדר עם זה?
עניתי לה- לא, אבל זה עניין שלי, ואני צריך להתגבר עליו. אני סומך עלייך- וזה הכל.
וקיבלתי החלטה, שיכלית לחלוטין, באותו רגע לא לקנא, ולהתייחס לזה בדיוק כמו שחברה באה אליה לישון.
וכך עשיתי- והרגשתי הרבה יותר טוב עם עצמי כשהתגברתי על המכשול הזה. והיא העריכה את זה מאוד, והרווחתי מהסיפור הזה פעמיים.
&nbsp
הבחורה הזו היא כמובן מי שמוכרת היום בתוק ספנק, אישתי.

anesthesi

New member
שחרר

קנאה זה רע מאוד למערכת היחסים.
מערכת יחסים מבוססת על אמון ועל תקשורת פתוחה.
לאשתי, לדוגמה, תמיד היו ידידים בנים הרבה יותר מחברות (עוד הרבה לפני שהיינו נשואים), והיא היתה "הכותל" שלהם, תמיד היו שופכים בפניה את הצרות וכו' (אז מן הסתם לא הרגישו בנוח שאני אבוא).
קנאה נובעת מחוסר בטחון. חוסר בטחון זו בעיה שלך עם עצמך. זו דעתי לפחות.

tal902

New member
קצת חוסר טאקט

של זאת שאתה יוצא איתה. (היא הרי עוד לא חברה שלך. או שאתם כבר מוגדרים ככאלו?)
&nbsp
ועוד הערה לגבי כל הנשים שהגיבו פה הנורא מכילות ונורא מקבלות את זה בכייף ושאומרות לך קבל את זה בהבנה ותרגיש טוב עם זה, האמן לי שרובן אם הגבר שלהן יילך למישהי בערב לבד, הן יתפסו על הקירות. באחריות. ואם היא גם יותר יפה מהן אז בכלל. אז קח את העצות שלהן בערבון מוגבל. מאוד מוגבל.
&nbsp
הנשים הן אלופות העולם בלא לראות את הדבשת של עצמן.
&nbsp
חוץ מזה אתה גם יכול ללכת למישהי לארוחת ערב ולידע את זאת שאתה יוצא איתה. נראה איך תגיב....

אני אחלק את תשובתי לשני חלקים

אני גרושה ללא ילדים, נושקת לגיל 32. אישית, לא פשוט לי להבין את העניין של ידידות בין גבר לאשה (אולי כי לי אף פעם לא היו ידידים בנים- איכשהו זה תמיד היה מורכב מבחינת הרגש ולא הכי טהור).
יש לי כעת בן זוג מקסים שיש לו ידידה שהוא הכיר עוד לפני הקשר שלנו החל. לא ממש אהבתי את הרעיון של זה-אבל לא הגבלתי אותו. עם זאת, פתחתי בפניו את הסוגייה. דיברנו על כך באופן פתוח, ונעשו מספר שינויים: קודם פגשתי אותה בנוכחותו-זה כבר הוריד את מפלס החרדה- כי הרגשתי שהאינטרקציה ביניהם ידידותית. דבר שני, הם נפגשים רק במקומות ציבוריים עד השעה 21:00 (הכל נעשה ביוזמתו), הוא גם מראה לי את כל ההודעות שהיא שולחת לו, וגם תדירות המפגשים ביניהם ירדה באופן טבעי כי את רוב זמנו המועט הוא מקדיש לי. זו הרגשה טובה שמצאנו את עמק השווה.
מה שאני אומרת- שחשוב למצוא דרך לבצע שיחה באופן נינוח. התקשורת היא מרכיב חשוב בזוגיות. השאלה אם אתה מרגיש שאתה יכול לדבר איתה על הכל באופן פתוח בשלב הזה של היחסים או בכלל???
חשוב שאתה תרגיש טוב בזוגיות, ואם יש משהו שמציק לך- אל תשמור אותו לך רק כי זה נחשב "ללא בסדר".
זה בסדר ולגיטימי ביותר לקנא, ואל תשמור את המפלצת הירוקה לעצמך- כי אח"כ תתפוצץ (מניסיון).
לי אישית, היה מפריע מאוד אם בן זוגי היה הולך לאכול ארוחה אינטימית עם ידידה. גם אם סומכים על בן הזוג- יש משהו מאוד לא נעים שבן הזוג מבצע משהו איניטימי עם בן המין השני בבית בשעה מאוחרת. מבינה אותך מאוד!

לגבי ההתכתבויות באתר ההיכרויות- אם זה עדיין ממשיך- היא כנראה עוד לא רוצה לסגור את כל האופציות ועדין לא מרגישה בטוחה אם היא רוצה את הקשר ביניכם. אם הצהרתם כוונות על רצינות- היא אמורה להפסיק את הפעילות שלה באתר, לדעתי.

למעלה