קנאה

קחי ת'זמן

היי חברים

הייתי צריכה כמה ימים לעצמי וקראתי שוב את התגובות שלכם
רותי ,את צודקת באופן חלקי ,הבחורה מאד מאד מתוסבכת אבל לדעתי עדיין יש כאן חלק שנובע מקנאה
היא האירה לי נקודות מאד חשובות בחיי ואני מרגישה שקיבלתי פה שיעור חשוב וגם תשובות
אני מאד מקווה שבמהלך השבוע אני אדע יותר ואז גם אשתף בשאר הפרטים
המשך יום מקסים
דנה

Nachmanides

New member
מה פירוש "כל היום מתעסקת רק בזה ,אבל כל היום"?

מה עם העבודה?
היא פטורה מעבודה?

אוקיי אנסה קצת לפרט

הבחורה עובדת חדשה ,שלושה חודשים בסך הכל
יש דיאטה של מישהי מאד מוכרת שאומרת שכל שעה צריך לאכול "חינמים" ובנוסף ארוחות גדולות ומסודרת
"חינמים" פרושו ירקות מבושלים או חיים ,כלומר סלט ירקות בלי מלח או שמן
מבחינת הבחורה המקסימה כל שעה עומדים ומחממים מרק ירקות או כל מיני ירקות מבושלים ואוכלים כל שעה ,בשעה 7:00 בבוקר מגיעים למשרד (שכולו מטר על מטר ואנחנו 3 בנות ,עם אנשב לאויר ,כלומר אין חלון ) ומחממים מרק כרוב
וככה כל שעה -שעה וחצי מחממים אוכל
כמובן שיש גם סלט ירקות אז מכינים ב2 קופסאות גדולות של גלידה ואוכלים
כמובן שבאמצע יש צורך להתפלל תפילת בוקר ,חצי שעה
ולא לסגור את הפה ולדבר רק אבל רק על אוכל ,מה קניתי ,מה הכנתי וכו' וכו'
בשעה 13:00 הולכים לחדר אוכל עד השעה 14:00 ואוכלים אוכל חם ואז בשעה 14:15 הולכים הביתה
המיקרוגל בתוך המשר בצמוד אליי ואני "נהנת" מהריח כל היום
כמובן שזה גם דורש ביקור כל שעה בשרותים

ביום רביעי האחרון ,אחרי שהיא כרגיל הלכה לשקילה וגילתה שהיא עלתה 1.3 ק"ג בשבטע האחרון החליטה שהיא עוברת לדייאטת כרוב ,מרק כרוב כל היום
אז היא באה אליי בשעה 10:00 ואח"כ בשעה 12:00 והסבירה לי שהיא הולכת להיות בדכאון מהדיאטה
בשעה 12:00 עניתי לי (כבר לא יכולתי להתאפק) ואמרתי שגם אני בדכאון אז שתתן לי קצת שקט .
זה רק הקצה של הקצה ,
ביום רביעי האחרון אחרי שלושה חודשים בעבודה ,ביקשתי בשעה 8:00 שנתחיל סוף סוף לעשות חפיפה ושאני יודעת שהיא הולכה הביתה בשעה 12:00
נענתי בתשובה אני הולכת בשעה 10:30 ואני עכשיו הולכת לאכול ,ואני 80% משרה ,זו התשובה שלה במילים אילו !
בשעה 9:00 התחלנו חפיפה שהסתיימה בשעה 9:12 ואז היא לקחה את החומר שעברנו עליו שמה בצד והתחילה לסדר את השולחן כי המנקה הזיז אותו
בשעה 9:42 כשהערתי לה שהיא הולכת בשעה 10:30
היא התפרצה בצעקות ובכי שאני לא המנהלת שלה ומי אני שבכלל אגיד לה מה לעשות
מאז היא בחופשה שכמובן אף אחד לא יודע עליה פשוט לא באה לעבודה אתמול והיום
בקיצור זוהי התמצית של הדברים מיום חמישי ועד הלום
דנה

Nachmanides

New member
נו, אז אולי בעיותיך נפתרו, והיא פרשה או פוטרה עקב בטלנות...

אוקי עידכונים ...

א. היא הגיעה בשעה 9:30 ועד השעה 12:30היא אכלה ,הלכה לבקר חברה ,ולעשות קניות במכירה שמתקיימת אצלנו בעבודה
מאז היא עובדת ואוכלת ביחד וכל 10 דקות מקבלת שיחה ויוצאת החוצה לדבר

ב. וזה הכי הכי חשוב !!!
קיבלתי החלטה שמרגע קבלת היא מיושמת במלוא ,וכל הכעס שהיה בי פשוט יצא
דיברתי עם המתקשרת המדהימה שלי -שהיא בעיני האדם הכי מדהים בעולם
היא אמרה לי שבמקרה הזה שתינו לא היינו בסדר ושהבחורה באמת באמת מסכנה ,לא בזלזול יש שם משהו מורכב
אני שיחררתי ומחר בשיחה עם הבוסית אומר לה זאת ,בלי שום כעס או טינה ,אני לא רוצה לחלוק איתה שום חלק מהעבודה שלי!! טוב לי ואני אוהבת את העבודה כמו שהיא
אני פשוט לוקחת את עצמי צעד אחד אחורה ועושה עם עצמי בירור אמיתי שבכלל לא קשור אליה
בעוד חצי שנה נתכנס אצל האחראית שוב ונדון בחלוקת תפקידים לפי הצורך
אני מתחייבת שלא להתלונן ,לקטר ,לבקש איזו שהיא עזרה
כמו ש7 שנים אף פעם !!! לא התלוננתי
וכן אנחנו לא הולכות לדבר בשום נושא או עניין
ועם הבחורה שעובדת איתי 7 שנים אני גם לא הולכת לשנות שום גישה ,שלום ...שלום ...
עכשיו שהיקום רק יתן לי כוחות כי אני צריכה את זה

Nachmanides

New member
מנסיוני, אדם שאינו עושה דבר עבור המעביד במקום העבודה,

ובאופן כלשהו מצליח להסוות זאת ולשהות "מתחת לרדאר" של המעביד, ואולי אפילו, הודות לחושים פוליטיים, מצליח להיות מתוגמל לא פחות מאלה שמשקיעים בעבודה - יגרום לדה-מורליזציה אצל הסובבים אותו.
השתדלי לעבור חדר, אם רק אפשרי...

מעולה כמה שפחות לבוא במגע עימה יותר טוב

אני לא רוצה ללכלך אבל היא נשמעת בטלנית ומנצלת את זמן העבןדה בעיקר לסידוריה האישיים אז מעבר לתקרית שקרתה בינכן נראה שבאופן כללי לא נחמד לעבוד איתה ולפקח עליה בעת העבודה...

לסיכום דנה הבחורה עושה רושם של עושה

ה שבראש שלה אם התקל לא היה קורה בנושא הזה הוא היה מתרחש על רקע נושא אחר היא מעוררת יותר מידי נקודות חיכוך עם אנשים ואני לא מבינה למה ממשיכים להעסיק אותה כשהיא לא עושה הרבה כל כך. הראית בגרות והצלחת להתייחס לבעיה אובייקטיבית כל הכבוד

למעלה