אוקיי אנסה קצת לפרט
הבחורה עובדת חדשה ,שלושה חודשים בסך הכל
יש דיאטה של מישהי מאד מוכרת שאומרת שכל שעה צריך לאכול "חינמים" ובנוסף ארוחות גדולות ומסודרת
"חינמים" פרושו ירקות מבושלים או חיים ,כלומר סלט ירקות בלי מלח או שמן
מבחינת הבחורה המקסימה כל שעה עומדים ומחממים מרק ירקות או כל מיני ירקות מבושלים ואוכלים כל שעה ,בשעה 7:00 בבוקר מגיעים למשרד (שכולו מטר על מטר ואנחנו 3 בנות ,עם אנשב לאויר ,כלומר אין חלון ) ומחממים מרק כרוב
וככה כל שעה -שעה וחצי מחממים אוכל
כמובן שיש גם סלט ירקות אז מכינים ב2 קופסאות גדולות של גלידה ואוכלים
כמובן שבאמצע יש צורך להתפלל תפילת בוקר ,חצי שעה
ולא לסגור את הפה ולדבר רק אבל רק על אוכל ,מה קניתי ,מה הכנתי וכו' וכו'
בשעה 13:00 הולכים לחדר אוכל עד השעה 14:00 ואוכלים אוכל חם ואז בשעה 14:15 הולכים הביתה
המיקרוגל בתוך המשר בצמוד אליי ואני "נהנת" מהריח כל היום
כמובן שזה גם דורש ביקור כל שעה בשרותים
ביום רביעי האחרון ,אחרי שהיא כרגיל הלכה לשקילה וגילתה שהיא עלתה 1.3 ק"ג בשבטע האחרון החליטה שהיא עוברת לדייאטת כרוב ,מרק כרוב כל היום
אז היא באה אליי בשעה 10:00 ואח"כ בשעה 12:00 והסבירה לי שהיא הולכת להיות בדכאון מהדיאטה
בשעה 12:00 עניתי לי (כבר לא יכולתי להתאפק) ואמרתי שגם אני בדכאון אז שתתן לי קצת שקט .
זה רק הקצה של הקצה ,
ביום רביעי האחרון אחרי שלושה חודשים בעבודה ,ביקשתי בשעה 8:00 שנתחיל סוף סוף לעשות חפיפה ושאני יודעת שהיא הולכה הביתה בשעה 12:00
נענתי בתשובה אני הולכת בשעה 10:30 ואני עכשיו הולכת לאכול ,ואני 80% משרה ,זו התשובה שלה במילים אילו !
בשעה 9:00 התחלנו חפיפה שהסתיימה בשעה 9:12 ואז היא לקחה את החומר שעברנו עליו שמה בצד והתחילה לסדר את השולחן כי המנקה הזיז אותו
בשעה 9:42 כשהערתי לה שהיא הולכת בשעה 10:30
היא התפרצה בצעקות ובכי שאני לא המנהלת שלה ומי אני שבכלל אגיד לה מה לעשות
מאז היא בחופשה שכמובן אף אחד לא יודע עליה פשוט לא באה לעבודה אתמול והיום
בקיצור זוהי התמצית של הדברים מיום חמישי ועד הלום
דנה