קניות באילת!

harhanegev

New member
אם זה כל כך משמח אותך

שאני לא בצבע אדום (משהו שלא היה אכפת לי מההתחלה, כפי שציינתי במפורש בעבר), אז שיהיה לך בכיף. מעבר לזה, התגובה שלך רק מראה את הרמה הכללית שלך.

havlaz

New member
../images/Emo31.gif

הסיבה היחידה שאני לא מוחק את התגובה היא שכבר הגיבו לה תגובות ראויות. לא נסבול תגובות כאלה כאן
יש דרכים להתבטא.

strangebrew

New member
אני עובדת כמה מטרים ממך

וכל אחד שמעז אפילו לעשן ליד החנות שלנו מתבקש להפסיק לעשן לאלתר. זה כל כך, אבל כל כך מרתיח אותי שמעשנים בקניון! מה הבעיה לצאת רגע למרפסות ולעשן שם? ולגבי עובדי הקניון, קיבלנו לפני כמה חודשים מין דף תזכורת כזה שעובד שייתפס מעשן בשטח הקניון - הבעל עסק שלו יקבל קנס וכו'.. מה שכן, בחיים, בכל השנה וחצי שבהן אני עובדת שם, לא ראיתי מישהו שמתבקש להפסיק לעשן על ידי מישהו מוסמך מהנהלת הקניון, רק אולי מהעובדים שזה מפריע להם. צריך להתחיל מהלהעיף את כל המאפרות מהקניון, ובמיוחד מהטיים סקוור ושאר בתי קפה. אבל הם בחיים לא יעשו את זה כי ככה הם יפסידו כסף.

הנה בעיה באמת

מה הקניון מנסה להגיד, אם בפינה תלוי שלט "אסור לעשן", ומתחתיו יש מאפרה?

מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אני מאוד מאוד רגישה לריח של סיגריות וכשמעשנים לידי אני מרגישה ממש רע, פיזית ובמול ראיתי לא מעט אנשים שמסתובבים ומעשנים, גם כאלו שעומדים ומעשנים ממש ליד השלט שאומר שאסור לעשן שלא לדבר על אנשים שמעשנים במתחם האוכל
או על מוכרים שעומדים בכניסה לחנות בה הם עובדים ומעשנים! (ראיתי לא פעם ולא פעמיים...)

למעלה