קניות שעושות מצב רוח טוב

קניות שעושות מצב רוח טוב

ידוע, שיש קשר ישיר בין מצב הרוח שלנו לקניות "פיצוי". אני מסתובבת ממוצ"ש בפרצוף חמוץ ומצב רוח נוראי. ביום שני הלכתי לבזבז כסף (שזו טעות ענקית למישהי שמנסה לחסוך...) וקניתי לעצמי 2 זוגות נעליים בגזית (קוראים לי שממ"ית ואני מכורה לנעלים של גזית), קרם גוף (שהמלצתי עליו בשרשור אחר) ושני זוגות עגילים. מהי הקניה המנחמת האולטימטיבית מבחינתכן?

דורי56

New member
הקניה שלי../images/Emo100.gif

הכיפ שלי כשמצב הרוח על הפנים לקנות ספרים לכנס לחנות ספרים ולהסתכל על הספרים וכמובן לרכוש ספר (או שתים) והדבר השני אודמים(כל אחד והשגעון שלו). ואם לא עוזר אז נכנסת למטבח ומכינה בצק שמרים ומתנקמת בו (בלישה הידנית כמובן)

פל

New member
ספרים ספרים ועוד פעם ספרים

גיליתי שבשוק רמלוד יש דוכן ספרים חדשים שעד לא מזמן מכר 3 ספרים במאה שקלים. משם רכשתי המן ספרים( לאחרונה הוא העלה את המחיר ל- 40 שקלים לספר זה גם זול בלי מבצעים ) - גם הכיף של קניית הספרים, - גם העובדה שזה זול, - גם העובדה שזה יום שוק וממש הפנינג אדיר ( קניתי מכונת פסטה ב- 40 שקלים !! אחרי שהוא רצה 120 שקלים !!) - כל התחתונים שלנו, גרביים, חולצות פשוטות, כלים חד פעמיים - קונה רק שם. - לא מזמן, סרגתי מספר תיקים וחיפשתי בד כותנה כבטנה, אתם יודעים כמה קשה למצוא חנות בדים? נכון יש נחלת בנימין אבל זו ממש טירחה. אז - הסתובבתי בשוק מצאתי מצעי כותנה יפיפיים בכל מיני צבעים 5-10 שקלים ליחידה ויש לי סטוק לעשרות תיקים. ו אחרי כל הכיף הזה- עוברים לאגף ירקות/פירות - סחורה נהדרת במחירים שפויים. אז תראו כמה רווחים ביום כיף אחד. יום ניפלא.

פיפרמנט

New member
אין על שוק רמלה לוד

למי שמתעניין יש צילומים נהדרים בבלוג של בבושקה הבעיה היחידה בשוק היא שאם הדאוון תוקף דווקא ביום שאין שוק...

אל תצחקו אבל הקנייה המנחמת האולטימטיבית שלי

היא קניית מוצרי מזון, כי עמם אני יוצרת הרבה דברים. מבחינתי בישול הוא סוג של אומנות ואני מאוד אוהבת שלא חסרים לי מוצרים ואני יכולה ליצור כל מיני דברים. בעבר היו לי פטישים מתחלפים, היום נתקעתי על מוצרי מזון. אם אני בקטע של להתענג ממש - אז זה רק בחנות התבלינים שבשוק. זה מבחינתי הרבה יותר מקנייה מנחמת, זה בהחלט שיא ריגושי אמיתי.

kdr

New member
הקניה המנחמת

לא מעתיק, אבל כמו אריאלה - תבלינים. יש חנות במרכז ליד הבית שמוכרת תבלינים. אין מצב שאני נכנס ולא יוצא עם איזה 5-10 שקיות (של 100-250 גרם כל אחת). בעל החנות יודע שאני קונה תבלינים ולא פלסטיק, הוא לא שוקל לי בגביע אלא בניילון. למי שלא יודע, הגביע הקטן שוקל 14 גרם, הבינוני 19, זה של החצי קילו שוקל 22 גרם וזה של הקילו שוקל ריק 31 גרם. כשמדובר בתבלינים יקרים התשלום לאריזת הפלסטיק עשוי להיות יקר בעצמו.

noa555555

New member
אני אוהבת לקנות

בהתקפים האלה - דוקא לבנות הקטנות שלי . ואז אני מתפרעת בתחתונים וגרביים להן וגם לי, וגם דברים טעימים כמו מאפים בקונדיטוריה טובה וכו. הייתי שמחה להתפרע על מגפיים העונה הזו אבל אני באמת מנסה לחסוך. לפעמים זה גם משהו חדש לבית. לא גדול אבל משמח . בפעם האחרונה התנחמתי מאוד בעציצי תבלינים ורקפת ועוד פרח בשם מנטור, שכולם מונחים אצלי על אדן החלון במטבח (חוץ מהרקפת שלא צריכה שמש ישירה) ומשהו שנקרא "עץ האהבה" שזה דבר מצחיק מאוד, מכירים את זה? מן עציץ קטן שיש לו צורה של .... ובקצהו למעלה עלים ירוקים . מצחיק וחמוד. מצ"ב קישור לעץ האהבה הננסי הזה. אני קניתי במשתלה בפחות , נדמה לי ב 35 או 40 שח. בעציץ קטן כחול...ומאז הצמיח עלים חדשים וגאים מאוד
וזה רעיון טוב ליום נישואין, יום הולדת , וכאלה. ובכלל, אני אוהבת מאוד עצים מסוג בונסאי. המלצה חמה חמה.

פנומן 72

New member
קניה מנחמת ...

אין אצלי דבר כזה. ועם זאת, כשאני מבעוס אני הולך להומסנטר ומחפש כל מיני דברים מעניינים לבית או לשוק רמלה לוד ומסתובב שם שעה(תיים) וקונה דברים לבית. ואחרי הכל, אני לא מוצא נחמה בקניית דברים לבית אלא בגאדג'טים - למשל לאחרונה קניתי את אחד ממכשירי הכף יד סלולרי המתקדמים ביותר בארץ ואני מוכרח לציין שהיתה לי אורגזמה קלה ...
זה מסוג הדברים שבהחלט יכולים לעורר אותי הרבה מעבר לנחמה, כל מיני גאדג'טים, אלקטרוניקה קלה, דברים למחשב ... אבל כמה אפשר לקנות כאלה ? זה לא חולצה. מכשיר סלולרי קונים פעם בכמה שנים, וגם מקלדת, עכבר, מצלמת אינטרנט וכו' - פעם בכמה שנים ... אז אין הרבה נחמה

פיפרמנט

New member
../images/Emo77.gif מצעים

ואז גם כל החדרים מתחדשים. פתאום שינוי צבע, מרקם.... אוווףףף הבאתם לי חשק לרוץ ולקנות...

Naama P

New member
הקניה המנחמת מבחינתי היא:

כמה שיטחי... בגדים, נעליים ואיפור. קוראים לי נעמה פלד ואני פאקצה!

Naama P

New member
חכי שאני אפתח פה את פינת הרכישה השבועית

האמת שממש בא לי להשוויץ, כי יש לי גרדרובה יוצאת דופן שאני אוהבת אהבת נפש. אולי באמת נייסד פינה? ואותך... על אמת על אמת באמת.

kdr

New member
לפחות אם היית פוקאצ'ה

שלשום עשיתי פוקאצ'ה, בדיוק דיברתי בטלפון עם אריאלה. היא כמעט אכלה לי את הטלפון. בדרך כלל אני מכניס חתיכות של עגבניות מיובשות או זיתים או זעתר לתוך הבצק, הפעם עשיתי את זה טבעי.

אילה56

New member
הקניות שעושות לי "הכי טוב"

אלו הקניות בסופר-פארם או בחנויות טבע. במיוחד טיפוח לפנים. אבל זה לא אומר שרק שם. עכשיו אצלי באופנה ספרים. אם תהיה לי התלבטות בין להוציא על בגדים או ספרים אעדיף על ספרים.

אוהבת לעשות קניות בסופר- מסתובבת שעתיים לפחות

חורשת את כל המבצעים של 1+1 , אם יש טעות על המדף- המנהל כבר יודע שהמצע מיוחד רק בשבילי, עושה להם סדר, הם טועים ואני מרוויחחחחחה
והיום קניתי בזיליקום- הבת שלי רוצה לעשות רוטב פסטו, איזה ריח.... אחרי שאמרתי לה שלקנות ב-17 ש"ח, צנצנת של פסטו, לא בא בחשבון.... חוצמזה, מכורה על ספרי העידן החדש ורפוי, יש לי מעל 100 ספרים ...ואין לי מספיק מקום על המדפים... אז חלקם במדף מעל ראש המיטה.
ככה זה נכנס יותר טוב למוח.... ערב טוב כבר אמרתי...

למעלה