קניות שעושות מצב רוח טוב

פטרה10

New member
אני אף פעם לא הבנתי איזו

נחמה יש בקניה. אני קונה כאשר אני רואה משהו יפה וחושקת בו. אני קונה משהו שנראה שיתאים לי. אני קונה כאשר אני צריכה למשל, נעלים, מגפיים, בגדים, ואז לא תמיד מוצאת ואז כאשר אני כן מוצאת משהו שמוצא חן בעיני אני תמיד קונה, אך אף פעם לא קניה למצב רוח רע, כי פשוט זה לא עושה לי את זה.

פטרה10

New member
היום היינו בשוק ראש העיים, אכלתי שם

פלאפל תימני אמיתי, היה נחמד לטייל שם אבל לא כל כך קנינו. לפני שבוע היינו בדלית אל כרמל ולפני הכניסה יש שם שוק, בשבתות אנחנו גם אוהבים להסתובב בשוק של טירה, ואם לומר את האמת בכל השווקים יש בדיוק בדיוק את אותם מוצרים. כאילו מגיעים קונטינרים מתורקיה ומסין ומחלקים לרוכלים את אותה הסחורה. המחירים בשוק זולים מאוד, בשבוע שעבר בעלי קנה גופיות במשביר ושילם 44 ש"ח על אריזה של 2 גופיות, בשוק מכרו גופיות זהות במחיר של 20 ש"ח אריזה של 3 יחידות, על האיכות לא יכולה להעיד כי לא קניתי בשוק.

kdr

New member
אל תופתעי

אם הגופיות מהשוק יחזיקו מעמד יותר המחיר לא תמיד קובע זה בדיוק כמו שכתבת, מגיע קונטיינר וכולם קונים ומוכרים, כולל רשתות יוקרתיות שמוכרות מאותה מתפרה בסין עם שם מותג שלהם

noa555555

New member
לא נעים לי להודות

אבל יש לי כבר 16שנה שני זוגות מכנסי טריקו , טריינינג קיציים כאלה, שקניתי בשוק בראש העין בזמנו. איזה מדהימות הן. אלף כביסות לפחות או יותר בטח, וכלום . בד נעים ורך, שוות כל דבר שקניתי אי פעם ביוקר. והן עלו בזמנו משהו כמו שווה ערך לעשרה שח כיום.כל אחת.או ביחד, כבר לא זוכרת. כך שבאמת לא תמיד היקר שווה את זה, והזול לא צריך לזלזל בו, מסתבר.

קניות באופיס דיפו...

אולי הגיע הזמן למחשב נייד ?

billyboots

New member
קנייה מנחמת?

תלוי כנראה את מי שואלים... אם אני בהרגשה שאני רוצה לקנות משהו, ורק זה ינחם אותי, אז זה בדר"כ צעצוע או ספר לעדי. זה תמיד משפר את מצב הרוח, במיוחד אם זה צעצוע שווה. עכשיו, למה כתבתי שתלוי את מי זה מנחם? כי אותי זה אולי מנחם לקנות משהו למען שיפור מצב הרוח, אבל את הכלכלן הפרטי שלי, זה מדכא לחשוב על ההוצאה... ואגב, אם לשנינו יש מצר רוח ירוד, אז הקנייה המנחמת היא משהו טעים לאכול. ללכת להתפנק יחדיו במסעדה.

yatoosh

New member
מה שאת קנית זה כלום

שאני רוצה לפצות את עצמי אני אוהבת לקנות מחשב, מצלמה, disk on key ונתיק לנ"ל. ואם אני עצובה מאוד אני גם נכנסת למשתלה וחוגגת, קונה את כל הצמחים, הדשנים וכלי הגינון.... אם רע לי והיה לי יום שחור אין לי בעיה להכנס לחנות לחמרי בניין או איזה הום-סנטר כזה ולקנות את כל הצבעים וערכות הצביעה לבית... הקניות שלי מלוות ביום חופש למחרת כדי לממש את הקניה
)) בקיצור אם מישהו מעצבן אותי אני פותחת במסע קניות!!!

veredgy

New member
שמעת על כ השימוש?

יתוש חמוד את בוודאי מאוד צעירה כי לא שמעת על אותיות בכל"מ. לא ולא ולא אומרים "שאני" כשרוצים לומר "כשאני". ה- כ הזו היא לא משהוא שיש לשכוח, זה כאילו שבאנגלית תשכחי לומר את המילה WHEN המחליפה אותה במשמעות למשל במשפט "כשאני רוצה לעשות וכו'....". סליחה על הנודניקיות, אבל הגיעו מים עד נפש. ורד

noa555555

New member
סליחה שאני מעירה על זה, אבל זה פוגע

להעיר לאנשים על שגיאות ניסוח וכתיבה בפורומים. הוכח מדעית. לא נתקן עולם. כל אחד יכתוב איך שבא לו.ואיך שהוא יודע. גם אני פעם הייתי שייכת למתקני האחרים, עד שהבנתי שאני אצטרך לעבוד כל היום בזה, אם באמת יהיה אכפת לי מכל טעות שאני רואה פה, כשאני רואה אותה . (כתבתי את זה נכון? רחמנא לצנון כמו שאומרת אריאלה). כדאי להמנע, כדי לא לפגוע באף אחד ולא להלבין פנים, כי חטא הלבנת הפנים הוא פי אלף גרוע יותר (וזה מנוסח גרוע, אני יודעת), מאשר חטא שגיאות הכתיב, ככל שהן מכאיבות בעיניים. חומר למחשבה.

veredgy

New member
את חצי צודקת

אלמלא היו ראשוני היישוב מתעקשים על: "עברי דבר עברית" לא היינו מדברים עברית היום. את צודקת בעניין הלבנת פנים, ואכן הססתי רבות. יש שגיאות כתיב רבות ואני לא אומרת דבר , כי שגיאות כתיב קשה מאוד לתקן בגיל מבוגר יותר. אבל, בהיותי מורה לשעבר, שגיאות גסות כאלה "עושות לי פריחה". אני מודעת לעניין של זכר ונקבה, ולמרות שמאוד צורם לי שאנשים אינם מבחינים בין שניין לשתיים וכו', אני לא מעירה. אבל, כפי שאמרתי, כאן זה כבר היה מוגזם. לדעתי, אדם שכותב לאחרים, ומפרסם את דבריו, ולא חשוב באיזה פורום, מזלזל במכותבים כשהוא אינו טורח לבדוק את מה שהוא כותב ומנסח, ב"ספלר" או בכל דרך אחרת. צר לי אם פגעתי ורד

noa555555

New member
זה לשיקולך האישי כמובן.

הייתי פעם במקום הזה שלך, גם לי זה עושה פריחה,אבל גם דברים נוספים עושים לי את זה, כמו שאמרתי קודם. בחרתי לעזוב את זה. מהסיבות שציינתי לעיל. אף אחד לא מינה אותי או מישהו אחר לשוטר העברית הלאומי. אני אישית מסתפקת בסביבתי הקרובה ובילדי.

veredgy

New member
בפורום היי חכמה

כנראה שמה שחל על הכביש, חל גם בפורום. בבחינת: בפורום היי חכמה ולא צודקת. או קיי, הכנעת אותי. אני מרימה ידיים. ורד

noa555555

New member
בכלל לא התכוונתי להכניע,

שלא תהיינה אי הבנות. רק רציתי לפתוח מודעות שאני בטוחה שהיתה שם כבר במידה כלשהי ,אז לחדד
שולם
?

veredgy

New member
"כ השימוש"

יתוש חמוד את בוודאי מאוד צעירה כי לא שמעת על אותיות בכל"מ. לא ולא ולא אומרים "שאני" כשרוצים לומר "כשאני". ה- כ הזו היא לא משהוא שיש לשכוח, זה כאילו שבאנגלית תשכחי לומר את המילה WHEN המחליפה אותה במשמעות למשל במשפט "כשאני רוצה לעשות וכו'....". סליחה על הנודניקיות, אבל הגיעו מים עד נפש. ורד

קניות הן מנחמות.. ../images/Emo13.gif

אם אני חושבת על זה, אז אני מגלה שקניות אצלי, באופן כללי, מנחמות..
- קניות, זו אני ! - זה הכי כיף..
אצלי, הכי כיף ונותן תחושת ניחום טובה הוא קנייה של ספרים, בגדים וכל מיני דברים לבית כמו כלים וקישוטים..

קרקלה

New member
חומרי פנאי ויצירה. אסקיפיזם מזוקק

האמת שעשיתי את זה היום.... דפים, סרטים, צבעים, עפרונות שווים, חומרים משונים וקשקושונים. מקום כל כך שמח, חנויות יצירה, מלא בהבטחה לזמן אחר, נטול דאגות.

נחמה שלי ביום עצוב או מעצבן

ספרי בישול או משהו למטבח. גם משתלה עושה לי טוב בנשמה.

למעלה