קניות...........

שמופית

New member
אוי, איזה רעיון נהדר !!!

נראה לי שגם אני אקנה לנו מונופול... לימי החורף הקרים והפסקות החשמל
וכמו כולן, גם אני צריכה בגדים....

יעלי2

New member
במשתגעים על ריימונד היה מונופול

סקס. בכל תחנה היו הקשרים של בנינים מסוג אחר...

אמיקה

New member
אפרופו מונופול - ממליצה על "ריסק"

ענק !!! אנחנו טוחנים את זה שעות

rinutza

New member
נעליים שחורות לחורף וכמובן בגדי

הריון לחורף
איזה כיף, נאי מתה על חורף והבגדים של החורף.

מאי26

New member
בשבילי - המון בגדים, אבל רק

אחרי שאני ארזה
. תכננתי לנסות לרדת איזה חמישה קילו, עד שמתחילות מכירות סוף העונה, בעוד חודש בערך... ובשביל הבית - אוף, צריך המון דברים, למרות שקנינו כבר המון רהיטים ואין לנו יותר כסף. אז צריך עוד מזנון ושולחן לסלון, וחוץ מזה אני מתה להחליף מטבח ולצבוע את הקירות (בהקשר זה אני גם אשמח לקבל את המקום שעושה ידיות יפות וזולות לדלתות המטבח). ובשבילנו - הלואי שנגשים את חלומותינו הטיוליים לחורף הזה ולקיץ שאחריו (בשאיפה: תאילנד בדצמבר, דרום אמריקה לחודש באפריל - מאי. אבל כרגע זה נראה כמו חלום רחוק).

ידיות

אני החלפתי את הידיות במטבח בידיות שקניתי בחנות באור יהודה (מבחר גדול ולא יקר), אם זה באזור שלך, אני אברר כתובת מדויקת

אוסנת123

New member
ידיות

זה בדיוק המקום שאני קניתי בו. העברתי מסרים ל- 3 המתעניינות עם הסבר מפורט.

קצת אינטימי אבל....

לקנות משאבת חלב.... כן... ככה זה למניקות.... חוץ מזה גם פרחי חורף לגינה.

rona25

New member
בגדים , ודברים לבית

ובעיקר בגדי היריון כי הכל לוחץ עלי והג´ינסים לא נסגרים ואני מרגישה ממש פרה (בינתיים אני דוחה את הקץ ולא ברור מדוע - נו טוב, הדחקה....) וחוץ מזה יש לנו מלא דברים לקנות לבית החדש - אבל אנחנו מחכים שנעבור בינואר כדי לעשות את כל הרכישה

מקפיצה

כי פשוט נורא מסקרן אותי עניין ההריון,כולן פה אמורות להיות נשואות טריות והמון רושמות על בגדי הריון כקניות לחורף,לכן תהיתי אחרי כמה זמן נכנסתן להריון.

shelycat

New member
לא, רובנו לא בהריון

לא, רובנו לא בהריון אבל יש פה כמה שכן. יש כאן כמה שמבשלות הריון, כמה שיש להן כבר יורש/ת בתנור, אפילו יש לנו (לפורום ולאמאות הגאות) כבר נסיכות פורום. ויש כמובן גם כמה שכל מה שהן מבשלות הוא פיתה עם חומוס או חביתה.

fila

New member
מגפיים כבר קניתי בשבוע שעבר

והאמת היא שיש לי כמה זוגות מגפיים/בוטים חדשים משנה שעברה שאני יכולה להשתמש בהם.... אבל אני מאוד אשמח ל:
כמה פרטי לבוש חדשים
תיק מאוד יפה שראיתי בנהריה (והיה לי קשה להוציא עליו כמה מאות שקלים)
מדיח כלים
פינת אוכל אלו פחות או יותר הדברים שמתחשק לי עכשיו

למעלה