היו לי 3 פרוסות פיקוס אכסנצי אותם במשך כשנה וחצי במקום מוצל וקריר,אחת נסדקה ואת היתר ראית בתוצאה, הרגלים חוברו בשיטת דיבל העץ רק שאת הדיבלים ניסרתי ממקל של את חפירה והדבקה,הערה-למרות שחיכיתי שנה וחצי העץ לא התייבש סופית ההדבקה הראשונה החזיקה חצי שנה,אשתי האימה את אחד השולחנות ושלושת הרגלים נשרו,השאתי אותם כך סערך עוד שנה והדבקתי מחדש,התמונה במבחן אליקו זה היה ממש סמוך לסיום השולחנות והמבחן עבר בהצלחה רבה.אליקו קבל
היכן אפשר לרכוש פרוסות עץ בקוטר בערך 30 ס"מ, פעם הייתי נוהג להכין שעונים על צלחות עץ או הייתי מנסר עגול. על פרוסת גזע בעובי 2 ס"מ עם חריטה בטח יצא מעניין
אולי תעשיר אותנו בתמונות,אצל מטר יש היום עוד עצים חוץ מאורן,ובקשר למחיר מנסיוני עץ ועצה ברוב המצבים יקרים יותר. עצי אורן ופרזול אני מעדיף לקנות במטר כי לפעמים אני מבקש שינסר לי,ומאפשר לי לבחור את הקורות למרות שאינני קונה כמויות כנגריה
הנה הנדנדת גינה שבניתי הספסל עשוי עץ פקאן, המסגרת עץ אורן (חסר בתמונה נדנדת ילדים שהורכבה בחלק הבולט) במטר מוכרים גם פלטות, אבל לא ראיתי שמוכרים עץ מלא אחר. אכן אפשר לנסר שם בקלות, בעץ ועיצה גובים כסף על ניסור ורק בסניף בחדרה הם יכולים לחתוך פלטות. דר"א שכחנו את האחים כמיסה שגם אצלהם ניתן לקנות עץ.
קיבלתי טעם של עוד תמונות,זה תענוג לראות עבודות של חברים,אם שמת לב חברים בפורום בנו אלבומי עבודות ,תלחץ על הודעות של חברי הפורום לחלקינו יש קישור לאלבום העבודות,ובקרוב יהיה גם בדף הפורום אלבום עבודות החברים
זאת עבודת הנגרות הגדולה היחידה שלי [בנתיים בניתי כלוב לחמוס שיצא נחמד מאד] קצת קשה לעבוד בגינה על שולחן פלסטיק. אבל בקרוב אולי אבנה ספסל ישיבה. באופן כללי אני אוהב לשמור על מראה העץ, על שוליים לא מיושרות למראה טבעי. [הולך להציץ באלבום]
,אתה מתבזבז,תכנס לאלבומים ותתגרה אולי תקבל רעיון,לגדולה השנייה,ואנחנו נלווה אותך,כנס לאלבום שלי ותראה מזנון עץ כפרי עם דלתות ,כשבניתי אותו אפילו שולחן פלסטיק לעבוד עליו לא היה לי,הכלים שהיו לי מסור ג'יקסו,ומברגה של וולף.וזו היתה עבודה שניה שלי