קניית רכב ראשון

mad alot

New member
זו בדיוק הצורה שהיית מצפה מילדה מפונקת להתנהג

ולהגיב.

ועכשיו את סתם מגיבה בצורה ילדותית כי את יודעת שספייסי ביקשה שלא לעשות את זה, ועכשיו היא תמחק את השרשור, ואף אחד לא יצטרך לראות את ההודעות המביכות שלך על החוסר יכולת שלך לנהוג ועל האגואיסטיות שבא את מתנהגת.

יא מאגניבה.

NEO83

New member
התגובה שלה אולי ילדותית

זה לא עושה אותך פחות טמבל.

mad alot

New member
מעולם לא טענתי זאת.

אבל לפחות אנחנו מסכימים שהיא ילדותית

NEO83

New member
לא אמרתי שהיא ילדותית

אמרתי שהתגובה שלה ילדותית, הבדל גדול.

גילושיט

New member

ואל תשכחי שעכשיו יש מלווה לחצי שנה ראשונה, חוצמזה שגם הלימודים עצמם לוקחים חודש וחצי-חודשיים לפחות (בדר"כ אפילו יותר).
לדעתי כדאי קודם לעבור את כל הדברים האלה, ואז להתחיל לחפש רכב..

stam45

New member
בדיוק

צריך לקחת מינימום של 28 שיעורים (לפחות בזמני זה היה ככה), ואצל הרבה אנשים זה לוקח יותר מזה.
כך שסביר להניח שלא יקח לך פחות מ-4 חודשים, אלא אם כן את מתכוונת להרביץ 4 שעות בשבוע.

spaysi8

New member
לגמרי

עזבי את זה שאת לא תנהגי בו לפחות שנה (להוציא רשיון עם העומס של המורים ויוקר השיעורים בימינו כולל תיאוריה לוקח לפחות שלושה חודשים אם לא חצי שנה, ומלווה חצי שנה),
עזבי את זה שהאוטו סתם ישב ויהרס כי אמורים לטפל בו ולנסוע איתו לפחות פעם בשבוע,
עזבי את זה שהערך יורד כל יום שעובר ובעצם את רק תתחילי לנהוג בו כשהערך שלו ירד במלא ואם במידה ותרצי למכור, תפסידי הרבה,
עזבי את זה שגם ככה בתור נהגת חדשה ישמצב שתעשי תאונות וחבל להשקיע ברכב לפני שקצת "משתפשפים" (ואם יש להורים רכב חברה אז בכלל טוב),
עזבי את כל אלה.. ותחשבי פשוט- גם אם יענו לך בדיוק מה לקנות, את לא תדעי מה טוב בשבילך (מבחינת גודל, נוחות, הרגשה ברכב החל מהדברים הקטנים כמו איך ההגה מרגיש לך ועוד), עד שתנהגי ותביני במה מדובר..

hidden message

New member
איזה הגזמה.

צריך להתחיל מאיפשהו. גם אם היא לא תקנה עדיין טוב לדעת מה היא תקנה בעתיד. איך היא תלמד לנהוג אם לא יהיה לה רכב?

Optimistic Girl

New member
מה?????? בבקשה מההתחלה

אם אני בחורה מעל גיל 26
אני לא צריכה מלווה לחצי שנה?

אז לכמה זמן אני צריכה מלווה?

למעלה