קניתי את האלבום היום...

הסניף שבקניון מלחה משום מה מוכר

דיסקים מסויימים ביותר יקר אז עדיף את זה שבמרכז העיר.....

0mroosh

New member
יש גם בדיוטי פרי!

והחנות שם זולה בכמה שקלים מהחנויות בי-ם. שווה בהחלט.

omrimayo

New member
קוראים לך עומרי?

סתם לפי הניק... גם לי... :} ולא הייתי בדיוטי פרי לצערי...

0mroosh

New member
עומר.

זה קרוב..
אז החנות בדיוטי פרי מדהימה!! וזולה.. כיף!

MarishA M

New member
חיחי זה מצויין..

סבתא שלי נוסעת עוד כמה ימים לפראג אני אגיד לה שתקנה לי.. אהה שניה זה חנות בתוך הדיוטיפרי כאילו..או שגם מי שלא טס יכול לקנות כי הריי יש חנויות בשדה תעופה בלי קשר לדיוטיפרי..

0mroosh

New member
לא, זה בדיוטי פרי עצמו של הטסים.

זאת חנות ממש מגניבה! לפני שנה ומשהו עשיתי קנייה של 7 דיסקים בערך וזה עלה לי כלום.

MarishA M

New member
וואי איזה יופי!

וזו החנות היחידה שיש בה דיסקים כה?..שאני אדע לאן להפנות את סבתא לי.. יאיי נו אם זה כזה זול אז אני אתן לה רשימה..חיחי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif45../images/Emo12.gif בלס יו בנאדםםםם../images/Emo24.gif ממש רציתי לדעת את המחיר שםםםם זה כה מעולהההה זה כולה 5 ש"ח יותר משני הישנייםםםםם../images/Emo12.gif אני פשוט מתה על החנות הזו למה יש רק בירושלים../images/Emo7.gif אבל יש גם בדיוטי פרי../images/Emo123.gif נקנה שם../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif עוד 8 ימים../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

omrimayo

New member
כן, גמני מת עליה...

עושה לי הרגשה טובה ולא של פראייר... :} תהני לאיפה שאת לא נוסעת... :}

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifבולגריה לא ממש רוצה, הדבר היחיד שאני מצפה לו - זה הדיוטיפרי כדי לקנות את הדיסק של קולדפליי ושל קין וMP3 או דיסקמן.... לקטע של חו"ל אני לא ממש מצפה../images/Emo3.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאההה ותודע../images/Emo9.gif אני נורא לא מנומסת היום../images/Emo122.gif הספרות הזו הוציאה אותי מריכוז../images/Emo122.gif ותתחדש על הדיסק../images/Emo9.gif

0mroosh

New member
יש!! זה אותו מחיר גם ב"דיסק קלאב"

כל הבאר שבעים/אילתים/כאלה שעוברים בדיסק קלאב.. הנה.

0mroosh

New member
הו מגניב!

מי שקונה 3 פריטים מקבל משלוח חינם. ככה שכולם יכולים להזמין משם. תהנו!

למעלה