קניתי את האלבום של גוון

da1boy

New member
קניתי את האלבום של גוון

היי אני לא חבר בפורום, רק רציתי להגיד שהדיסק של גוון סוף הדרך, ושגוון ממש חכמה שהיא לקחה את כל המפיקים האלו, רק חבל ש: 1. השיר עם איב יכל להיות הרבה יותר טוב, בייחוד לאחר הלהיט הענקי שלהן 2. חבל שלדוקטור דרה אין עוד הפקות בדיסק אבל חוץ מזה הדיסק סוף הדרך! רציתי גם לשאול, שמעתי שדר. דרה הפיק לנו דאוט שיר, שלא נכנס לאף אלבום, יש לכם מושג מה השם של השיר, ואם הוא דלף לאינטרנט?

dilan angel

New member
אממ אין לי מושג../images/Emo110.gif

אבל, הוא הפיק את הלהיט hellagood ברוקסטדי..

תתחדש../images/Emo66.gif../images/Emo136.gif

ממ אני נופר, אתם מוזמן להצטרף אלינו

da1boy

New member
סבבה, בכיף אני אקפוץ לפה לפעמים,

אני מת על גוון סטפאני, ויש לי את האלבום ROCK STEADY אני גם מתכוון לקנות את ה- BOOM BOX , למרות שזה ממש יקר... דרך אגב, יש למישהו מושג באיזה חנויות מוכרים את זה?

tishbiman

New member
האאאייי

גם אני מחפש את בום בוקס!!!! אני לא חושב שיש את זה.. היה את זה באתר מוזיקה נטו בארץ אבל כתוב שנגמר המלאי של זה... :(((

tishbiman

New member
את חושבת שאני לא יודע?!

כתוב שהמלאי אזל.........."ל-א ב-מ-ל-א-י-!"

da1boy

New member
אפשר לקנות את זה דרך אתרים

מאמריקה כמו: AMAZON.COM אבל בינתיים אני מחכה...

tishbiman

New member
טוב...

בדקתי הרגע באמזון וזה יוצא הרבה יותר זול מהמחיר שיש במוסיקה נטו

tishbiman

New member
ממ..

איזה דיסקיםיש לך של נו דאוט? יש לך את כולם?... אני תמיד הכרתי את נו דאוט, ואהבתי שירים..אחד השירים שאני הכי אוהב זה ג'אסט אה גירל.. הוא יפה.. והמנגינה טובה.. אבל את האמת, יש לי רק את האוסף! והתחלתי ממש להעריץ את נו דאוט מלפני איזה חודשיים... אהבתי מאוד את גוון יותר תמיד... אבל אני הולך לקנות לפחות 2 אלבומים בקרוב...:) אני מכיר אבל לפחות את כל השירים...:)

dilan angel

New member
יש לי את כל האלבומים../images/Emo110.gif

רק אחד מהם מקורי כדאי לך לקנות קודם את Return Of Saturn

tishbiman

New member
../images/Emo108.gifרק 1 מקורי?!../images/Emo31.gif

איזה גרועה...חחח אמממ ניראה לי דווקא שאני קודם ייקנה את "Tragic Kingdom" אני אוהב יותר שירים משם...מה לעשות.

NoWords

New member
רק 1 מקורי? No Way...../images/Emo182.gif

וואו לא ציפיתי ממך חחח ואיזה מקורי יש לך?

למעלה