שחושבים על זה BOOM BOX באמת שווה את המחיר...
D dilan angel New member 15/12/04 #22 חחחחחח../images/Emo110.gif לקח לי כמה זמן להבין שזה בציניות אממ יש לי את האוסף מקורי ( )
N NoWords New member 15/12/04 #24 תזכירי לי מתי היומולדת שלך../images/Emo182.gif טוב די, זה לא מצחיק פעם שניה ויש לי כבר רשימה של דיסקים לקנות לך ליומולדת
תזכירי לי מתי היומולדת שלך../images/Emo182.gif טוב די, זה לא מצחיק פעם שניה ויש לי כבר רשימה של דיסקים לקנות לך ליומולדת
M MaTieRiAL BoY New member 16/12/04 #25 גמני!!! קניתי את הדיסק של גוון היום והוא מעולההההההההה אני שומע אותו כל היום!!!! אני עובד בפוקס אז אני שם אותו כל היום וכל הלקוחות שומעים אותו חחח........ 1-3 שירים מעולים.. ושאלה איזה שיר היא מוציא עכשיו מהדיסק?
גמני!!! קניתי את הדיסק של גוון היום והוא מעולההההההההה אני שומע אותו כל היום!!!! אני עובד בפוקס אז אני שם אותו כל היום וכל הלקוחות שומעים אותו חחח........ 1-3 שירים מעולים.. ושאלה איזה שיר היא מוציא עכשיו מהדיסק?
D da1boy New member 16/12/04 #27 למישהו כאן יש את האלבום של איב: SCORPION, עם השיר של גוון איתה: LET ME BLOW YA MIND ? לי יש אותו, דיסק מצויין
למישהו כאן יש את האלבום של איב: SCORPION, עם השיר של גוון איתה: LET ME BLOW YA MIND ? לי יש אותו, דיסק מצויין
D dolca1 New member 17/12/04 #30 השיר הוא מצוין.. אבל אני חושבת שריץ' גירל - הקטע שאיב שרה לא משהו.. לא יודעת לא מתחברת..
G GarbageAddicted New member 18/12/04 #34 תתחדש../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif
D da1boy New member 18/12/04 #35 עובדה חדשה בקשר לגוון השיר LONG WAY TO GO, היה אמור במקור להכנס לאלבום של OUTKAST THE LOVE BELOW