קניתי רכב

מיקמיק22

New member
זהו?

אמרו לי לשפוך חלב, חלק אמרו מלח ,חלק ביצים וכו.. לא יודעת מה נהוג לכן התייעצתי איתכם

miyamoto

New member
נדמה לי,

שמן ההיגיון לא ללכלך רכב חדש... אבל אם אתה כל כך רוצה ללא סיבה, אז נו טוב, בהצלחה בלכלוך הרכב. לעניות דעתי, יש לבדוק כל כמה זמן לתקינותו ולהעביר אותו טסט אחת לשנה.

TAINTED SAINT

New member
אם כבר,אז ,כבר,האם יש סגולה

בדוקה נגד פרימיטיבים ובורים המאמינים בכל ליבם באמונות טפלות,ושחייהם מוקדשים לשוטטות בפורומים כמו "מיניות נשית", המחפשים ומוצאים הנאה בקריאת מה שהן כותבות על הפרשות....... יש לנו אחד בזה בפורום שמנסה בכל הכח להחזיר אותנו לימי הביניים החשוכים....ובאותו הזמן מעמיד פני "נאבך אונד אה שלימזל", אנחנו לא באמת כל כך טפשים יקירי......כמעט והאמנתי להצגה.....ודרך אגב,כמדומני שלפי חוקי מערכת "תפוז"-הפרסום מותר בלוחות מיוחדים המיועדים לכך....לא כחתימה מאוד "תמימה" כביכול ....... אני מתחיל לחשוד שמה שיש לנו כאן באמת הוא קמפיין פרסומת סמויה למחצה המבוצע בכל פעם שאדם מסויים כותב תגובה,אני תוהה בכמה פורומים אפשר למצא תגובות מסוג זה ממנו.....

מיקמיק22

New member
זה בשביל ההרגשה הטובה

בכל זאת רכב חדש.. זה כמו שתעברי לדירה חדשה ותעשי חנוכת בית.

TAINTED SAINT

New member
בסדר,ואם אותו יועץ המתיימר

לדעת הכל כאשר מדובר באמונות טפלות יכתוב שצריך לשחוט תרנגולת ולהתיז דמה על המכונית החדשה? או ללכת ולהרוג אדם "כקורבן שיבטיח את נסיעתה הבטוחה של המכונית"? לא נסחפתי בשאלתי האחרונה,בשנה האחרונה מוקרנת ב"נשיונאל גיאוגראפיק" סדרה המכונה "טאבו",אחד הפרקים שם נקרא "קורבנות אדם" ובו יש סיקור מנהג של חטיפת אנשים תמימים מכפרים באזורים ההרריים של פרו והקרבתם כקורבנות על מנת להבטיח בין השאר שבניין חדש יעמוד איתן..... נכון,זה מזעזע,בלתי אנושי ומפלצתי,אך עדיין מנהג זה רווח למרות מאמצי המשטרה והכנסיה הקתולית לשים לו קץ. ןמה הקשר בינו ובין עינייננו כאן? אותו אדם המייעץ בתמימות מזוייפת לשים שן שום במכונית,טוען שוב ושוב שהשיטות שהוא ממליץ עליהן "בדוקות"ועל כך שהוא אדם דתי ומאמין,רק שהדת שהוא מאמין בה, בצורתה הבסיסית גורסת מפורשות שיש לסקול הומוסקסואלים למוות,לאבד ולהשמיד כל מי שמסרב לקבל עליו את חוקייה...... אני נזכר במשפט שכתב אדם שאת שמו שכחתי מפאת השעה המאוחרת,הוא כתב אותו בעקבות שריפת ספרים "אסורים" עיי' הנאצים -"אנשים השורפים היום ספרים,יום אחד ישרפו אף אנשים"......... מצעד הגאווה בירושלים לפני כשנה ומחצה הסתיים בדקירות סכין של אחד הצועדים..... מעניין אם אף זאת "שיטה בדוקה" לשמור על טהרת עיר הבירה? מה אתה אומר קרמר? זה "בדוק"?

מיקמיק22

New member
מישהו פה נסחף...

מה נסגר? זה פורום לאמונות טפלות,לא? ולמי שלא מתאים שלא ייכנס לפורום. סה`כ רכשתי רכב חדש ורציתי לעשות מה שחצי מדינה עושה במקרה כזה ולא, הם לא שוחטים תרנגול או בן אדם אלא שמים שום במקרה הגרוע. אז צא מהסרט שלך!

רסקול

New member
נשמה, תקשיבי לי טוב:

רכב חדש, זיון במושב האחורי לבדוק עמידות ונוחות BLOWJOB מושב קדמי לבדוק אם מוט ההילוכים לא נכנס בטעות לפה במקום הדבר האמיתי. לסיים, לצאת החוצה להשתין על הגלגל הכי קרוב. עבר את כל הבחינות האלה, מזלך טוב לנצח נצחים. מכונית היא מכונית היא מכונית. תבטחי אותה כמו שצריך, תנהגי לפי החוקים, תהיי עירנית ושימי לב מה קורה בכביש כל הזמן, טסט רציני אחת לשנה. זהו.

TAINTED SAINT

New member
תהני מהרכב החדש,סעי בזהירת,ו...

למה להסתפק בשן שום אחת ???!!! עוד מעט יגיע לשווקים השום הטרי של השנה הנוכחית,ב 50-60 שח תוכלי למלא חלק נכבד מתא המטען של מכוניתך בשום טרי וריחני -סגולה בדוקה נגד ערפדים,וכשימאס לך ממנו-יש לי מתכון נהדר להכנת שום כבוש בסגנון פרסי-יוצא מדהים אם מקפידים על הוראות ההכנה.

מיקמיק22

New member
לא חבל לבזבז אנרגיות וזמן

על דברים אחרים? אתה ממש גר בפורום הזה ומבקר את כל העולם? מבזבז זמן ואנרגיה על דברים כאלו. עצוב.. מקווה בשבילך שתצא מהסרט ותפסיק לעשן סמים זה לא מטיב עמך. חיים טובים שיהיו לך

miyamoto

New member
ואני אמליץ לך להפסיק עם ההלוצינציות

אתה זה שהיה בטוח\עדיין בטוח בכך שדברים מטריאלים ימנעו מדברים א-מטריאלים שכלל לא קיימים להתקיף את הרכב החדש שלך...

מיקמיק22

New member
אה, ותחסוך זמן נוסף

לחשוב על תגובה הולמת ומתחכמת כי אני לא הולכת לקרוא אותה. אבל אתה בוודאי תהיה חייב להגיב , זה מסוג הדברים שכנראה עושים לך טוב בסרט שאתה חי בו אז בעצם אני לא אמנע זאת ממך אז לך על זה. תהנה

TAINTED SAINT

New member
מיקמיק יקירתי,שני דברים.....

א.הנה אני מגיב.... ב.את לא הולכת לעמוד בהבטחתך שלא לקרא את תגובתי.... מצטער לאכזבך,אך אינני חיי בסרט,וגם לא כאן בפורום,יש לי חיים מלאים משלי,שבהם אינני נוטה לבקש עצות מאחרים איך לחיותם.. כמו כן אינני מעשן סמים,לפחות לא מאז שהייתי בגילך לפני כעשרים שנה.... ציינת שאני מצטייר לך כ"יהיר ושחצן",יכולת גם להוסיף-מעצבן,מתחכם,נודניק,ועוד כמה וכמה כינויים,התשובות שלי גם נוטות להיות ציניות,ארוכות,ולעיתים אני נוטה לשכוח למי בעצם עניתי,באיזה נושא,ומה רציתי לומר....אבל זה מה שגורם לחלק מקוראיי לאהוב או לשנא אותי,את כבר לא תמני על הקבוצה הראשונה,מה לעשות,כנראה שפרטתי אצלך על המיתרים הלא נכונים ויצא צליל צורם במקצת... ממתין כאן לתגובתך..... בכל מקרה שיהיה לך סוף שבוע נהדר. תהני מהמכונית החדשה TAINTED SAINT

למעלה