קניתי רכב

יעני החברים שלך קרמר שותים ונוהגים

ומשתינים החוצה דרך החלון בזמן נהיגה,ואני חשבתי שאני עושה שטויות....
=
+

miyamoto

New member
איזה מן שתן יש למכריך?

אני תוהה, בטח חומצה טריפלית הוא אחד המרכיבים. הסבר להם בזהירות שאם השתן שלהם גורם להמסת צמיגי מכונית, מן הראוי שיפזזו חיש-מהר אל קופת החולים הקרובה. יש לך חוש ביקורתי כלשהו? ולו במעט לדברים שאתה שומע?

תגיד קרמר עים שתן כזה

הם בכלל מצליחים ללבוש קונדום בלי להמיס אותו על המקום? אני חושבת שמסכנות הנשים שלהם,אבל לפחות לא צריכות לבזבז כסף על קוטלי זרע....

כוונתי הייתה אים משתינים

על הצמיג . אז המזל גורם שיהייה פנצ'ר . ולא השתן ממיס את הצמיג

miyamoto

New member
אני יודע.

אני פשוט צוחק עליך. הרי הדברים שאתה אומר לא הגיונים כלל, ובטח ובטח לא מבוססים על דבר מלבד התמימות (או משהו אחר שאני לא אגיד, כי זה לא מאד נחמד) שלך.

miyamoto

New member
נדמה לי

שאם מישהו משתין בזמן *אהם*, אז לא מהחומצה את צריכה לחשוש... איזה מן חולה-רוח יעשה דבר שכזה?

חברה הפורום הוא אמנות טפלות

ורק בסוגיה זו צריך לדון . ולא לבוא להפריח את האמנות שהם לא נכונות . אים האמונות לא היו נכונות . לא הייה קם פורום בשם זה לא? הא

miyamoto

New member
אופס, התכוונתי לכתוב תוכן אך בטעות

לחצתי על מקש האנטר. בכל אופן, זו הוכחה ממש עלובה! הרי ישנם פורומים על עשרות דתות הסותרות אחת את השניה! אז איך יתכן שכולן נכונות? אתה ממש מצחיק אותי לפעמים... איך שאני רואה זאת, הפורום קם על מנת לדון בנושא ולייעץ, וזה מה שאני עושה.

מימנטו . הפורום קם על מנת

לעזור לאנשים השואלים . בעיין עיין הרע . וסימנים ראשונים המראים על הרע שבא . לתת הסבר על התופע . ולא לבוא ולהכחיש שזה שטיות . אדם ששואל אים מגרד לו ביד ימין . זה סימן שיקבל כסף . ולא שטיות . גם אים אתם חושבים שזה לא נכון . תסבירו את התופע . ותוסיפו אני לא מאמין בזה . אחרים כן מאמינים

miyamoto

New member
בסדר,

מבחינתך זו עזרה, מבחינתי זה בדיוק ההפך. אני עוזר על פי הדעה שלי והאדם לו אני מייעץ יכול לבחור שלהקשיב לעצה שלי ויכול לבחור שלא.

../images/Emo101.gifבמקרה שלך אני מזה רצה מהר

לרופא אים היו לי גירודים ביד ימין[באיזה יד אתה מחזיק אותו בשרותים?]אים השתן שלך ממיס צמיגים לך תדע מה זה יכול לעשות ליד.... עכשיו באמת שאני רצההההההההההההההההההההההההההההההההה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שכחתי להוסיף . ואים מגרד ביד

שמואל . אתה תפסיד כסף . חברה אילו דברים בדוקים מהגולה שרצים כבר מעל 100 שנה . זה עבר מהורי אלי

למעלה