קניתי תיבת אפקטים!!!!!!!!!!!

כן אחי אחלה גיטרה לדעתי...

תגיד אתה מכיר אתרים טובים עם עדכונים חדשים של טאבים ואקורדים או בכלל אתרים??

guitar lan

New member
לא ממש...

יש אתר שכבר כתבתי פה לפני שבוע אבל הוא לא התעדכן כבר איזה שנה... חוץ מזה, לא ממש...

איזה עצבים.....

אני מת למצוא טאבים של כל מיני שירים חדשים כמו של היהודים פחד מוות למשל ועוד...., וכבר אין לי כח לאלתר....

guitar lan

New member
גמני...

קניתי את פחד מוות לפני כמה ימים, עוד לא שמעתי אותו ממש אבל אומרים שאחרי כמה זמן מתאהבים בו...

אחלה דיסק!!

בהתחלה שקניתי אותו..., אז מה זה לא אהבתי אותו.., כ הוא נראה לי כבד כזה.., אבל אחרי כמה שמיעות פתאום הדיסק הזה נשמע לי כזה חזק!!!!!, ויש בו קטעי גיטרות מדהימים!!..., אחלה דיסק באמת.., תשמע אותו הרבה...

רותמיקה

New member
אווקי חן...דחוף!!!../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

בתור מנהל הפורום אתה חייב להבטין ששיחות אישיות זה לא פה!!!!-תמחוק!!!

רותמיקה

New member
מה הקשר סגור?../images/Emo94.gif../images/Emo187.gif

האמת היא חן(ואני אומרת את זה לא רק בשמי...) עם כלללל הכבוד ועם זה שאתה אוהב את מוניקה סקס וכל זה.. אתה לא משהו בניהול הפורום(אני מצתערת עם זה מעליב בל זאת דעתי ודעתם של עוד כמה מחברי הפורוםםם) יש מספר חוקי ברזל שכל אחד ממשתמשי הפורומים חייב לדעת בעיקר המנהלים.. אין לך ממש התמצאות גם ...(פה בפורומים..) אתה אפילו לא יודע איך עושים אייקון בלי ללחוץ... אז חן תעשה לי טובה ותקח עוד מישהו שטיפה יותר מבין ממך במערכת של תפוז שיעזור לך... (אני לא אומרת את זה סתם בשביל שאני אוכל לנהל איתך כי אני יודעת שיש עוד שרוציםםם ואני לא רוצה להשמע רעה או משהו אבל עם הפורום ידרדר(וזה לא איום) אני אפנה להנהלת הפורומים ואגיד להם שחייפים להוסיף/להחליף מנהל.) אני פשוט חושבת שכדאי לך לפני שאתה ממשיך לנהל את הפורום ללמוד עוד קצת על המערכת של תפוז.. תחשוב על זה.. ואל תעלב זה באמת בכנות...

רותמיקה

New member
חן... חשוב לי שתגיב להודעה הזאת....

אל תחשבו ששכחתי... פשוט לא היה מקום

אתם יודעים מה?!?!?!!!?

עם זה מה שאתם אומרים אז סבבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה שאני משקיע לטובת הפורום הזה..., אין שום בעיה.. ועם כבר אני יתן למישהו רותם זה א יהיה לך.... אין שום בעיה..., גם את רותם לא הכי מתאימה לפי התגובות שלך...

וחוץ מזה רותם...

אני עדיין חושב שהפורום לא צריך להיות סגור ואף פעם לא יוכלו להכניס בו פה ושם עוד נושאים, כי כולם פה חברים, ועם מישהו צריך עזרה.., הוא מוזמן לרשום פה, ובגלל שכולנו חברים אנחנו נעזור לו.., לכן אני לא ימחוק כל הודעה ....

רותמיקה

New member
בונא תפסיק להתנהג כמו ילד קטן!!!!

אני פשוט אמרתי את דעתי ואת הדעה של עוד כמה מחברי הפורום.. עם ככה אתה מגיב .. אין בעיה .. ולא אמרתי שאני רוצה לנהל אני פשוט חושבת שאתה לא מתאים!! (זה לא רק אני חושבת ככה!!!) נ.ב.. העברתי העתק להנהלת הפורומים...

כן.., בגלל זה בדיוק לפני כמה ימים..

אני לא זוכר מי אבל שיבחו אותי פה בפורום עם את רוצה תחפשי את ההודעה... ואני יודע שאת אומרת את זה כי את רוצה לנהל ופעם את גם שלחת לי מסר והתחננת שאת רוצה לנהל.

רותמיקה

New member
חן אתה ממש שקרן..

וחוץ מזה מי ששיבח אותך זה לא מי שדיבר איתי בכל מקרה.. ואני לא התחננתי אליך לנהל כי אני לא רוצה לנהל!! חשבתי על זה ביחד עם רוני(I C Y ) והבנתי שאני לא בטוחה עם יהיה לי זמן כי עם אני ינהל אני מתכוונת להשקיע בפורום! עם הנהלת הפורומים היו נותנים לי לנהל הפורום היה נראה אחרת...

יו!!!!!, אני לא מאמין!!!!!!!

רק תגידי שאת לא שלחת לי מסרים, ונכנסת אליי לאייס קיו.........!!!!! נו תגידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רותם באמת שאני לא רוצה לריב איתך, אבל זה באמת מיותר.....

רותמיקה

New member
חן שתוק!

ותפסיק לשקר.. נכנסתי אליך לאי סי קיו בשביל לדבר איתך ולנסות לקשור קשרים עם אנשים שלחתי לך מסר בתור הצעה! וזהו! לא התחננתי ולא כלום אז שששששששש

יו..., דיי נמעס לי כבר לריב...

נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את כן ביקשת ממני לנהל את הפורום גם באיי סי קיו ולא פעם אחת!!!!!!!!!!! ושאני אמרתי לך יפה שלא, אז את פשוט עשית עליי פוזות ואת לא התייחסת אליי יפה אז דיי.., ועכשיו את תגידי שאני לא מתייחס אלייך יפה..

למעלה