קניתי תDVD

dht160

New member
קניתי תDVD

החלטתי לפנק את עצמי קצת. הוא כזה מגניב ! ויפה ! שווה כל גרוש גיא

f10

New member
מזל טוב על הרישיון

הצטרפתי למועדון

סנטה

New member
יש אותו כבר בארץ ?

זין ! אני גם רוצה ! איפה איפה איפה ?

סנטה

New member
ראיתי - 300 שקל !!!

זה גי'נס בלי קופר או משקפי שמש חדשות של ארנט. רררר

Aviad1987

New member
תרום לצדקה

יחסוך את הלבטים

dht160

New member
סעמק!די לשחק אותה עניים

כל אחד במדינה הזאת מצטדק לי. תוציאו על מה שעושה לכם טוב. אם זה DVD או בגדים העיקר שתהנו. אבל אביעד. אם אין לך מה לעשות עם הכסף אתה תמיד יכול ללכת להוציא רישיון. גיא

f10

New member
טחחחחחחחחחחחח

אני אוהב שאת אומרת "טחחחחחחחחחחחח" ..ו"כה"

סנטה

New member
אף אחד לא משחק אותה

ואף אחד לא מצטדק. צא מהבועה שאתה נמצא בה,יש עולם אחר בחוץ.

Hide and Seek

New member
../images/Emo45.gif צודדדדקקקקקקק!

נכון לא לכולם יש אבא מנכ"ל ואמא שכול היום בכיכר המדינה..

f10

New member
../images/Emo31.gif

אולי לא לכל אחד יש אבא מנכ"ל, אבל בוא נודה בזה - רובנו לא חיים בעוני, ורובנו מעל לממוצע להכנסה לנפש. גם אני חושב שלא צריך תמיד להצטדק.

סנטה

New member
תגיד אתה טיפש בכוונה ?

רובנו מעל ללממוצע? אני אישית חסר בעיות כלכליות אבל אני יודע איפה אני חי תקשיב - לך תקרא עיתונים ותשכיל כי כנראה שאתה לא עושה את זה. המצב הכלכלי שלך במדינה גרוע,פיטרו לפני כמה ימים 4500 מורים שזה 4500 משפחות שעכשיו אין להם ממש מה לאכול. אנשים כמוך שחיים בסרט מעצבנים אותי,אתה לא חי באורנ'ג קליפורניה - תחזור למציאות אתה בישראל. ררר אגב-כתבתי בלשון זכר אם את נקבה סליחה .

וואו בחור, תקח איזה ווליום ותרגע

אני לא אומרת שאתה לא צודק, אבל למה אתה כל כך חריף ? יש דרך לדבר אתה יודע... (או שלא...) זה בסך הכול פורום אל תקח את זה קשה... אני לא חושבת שמישהו זלזל פה באנשים העניים שחיים בישראל,הם פשוט מדברים על המציאות שלהם, גם אני חושבת שאם אתה ממש ממש רוצה משהו אפילו אם הוא קצת יקר אתה צריך לפנק את עצמך, ואני בהחלט יודעת שיש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם את הפינוק הזה וליבי איתם, ואם יכלתי לעשות משהו בעניין תאמין לי אני הייתי עושה.

סנטה

New member
נו אז מה את רוצה?

אני רגוע מאוד .פשוט מרתיח אותי שאנשים מדברים בצורה המזלזלת ש-גיא דיבר.

למעלה