קניתי תDVD

f10

New member
רוב מי שגולשים פה בפורום

רובנו מעל הממוצע אני בטוח. אני לא טיפש. אני קורא עיתונים. אני גר בגבעתיים (לא באורנג', אבל עיר חסרת דאגות מבחינה כלכלית). ולדעתי גיא צודק. לא צריך להצטדק כל הזמן. אשמתי שאני גר בגבעתיים? ההורים שלי לא עבדו קשה בשביל הכסף והבית שיש לי? עשית מישראל מדינת עולם שלישי.

סנטה

New member
חלילה,ישראל לא מדינת עולם שלישי

אבל מצבה הכלכלי בכי רע. עכשיו תקשיב ילד קטן ומפונק.אתה לא הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ולכן אתה לא יודע האם מי שגולש בפורום מעל או מתחת לממוצע. והציניות שענית לי מביעה חלחלה,לא מתאים אח שלי .

f10

New member
אני לא כל כך מפונק

למרות שאני לא רואה בזה שום דבר רע. בכל אופן, אני אמנם לא הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, אבל אני מרשה לעצמי להניח שלמי שגולש פה בפורום יש אינטרנט בבית, ולרוב יש גם יס כולל ערוץ יס וויקנד (למי שלא בטח מוריד מהאינטרנט - אבל להרבה מהפורום יש. חוץ מזה שלשאר בטח יש לפחות HOT). אם לרוב הגולשים בפורום יש את מה שציינתי למעלה (וזאת לא הנחה פרועה מדי), אז המצב הכלכלי פה הוא מעל לממוצע, ואפילו די טוב. ומשהו קטן משיעורי כלכלה - משפחות שמרוויחות מעל ל-30,000 ש"ח ברוטו (שזה לא הרבה בשביל 2 הורים עובדים) נמצאות בעשירון העליון. רוב הילדים שאני מכיר בבית-ספר (ובכלל) נמצאים במצב כלכלי כזה. וכנראה שגם חלק גדול מהפורום הזה. (למרות שלא חייבים להיות בעשירון העליון בשביל להיות במצב כלכלי מעל הממוצע).

סנטה

New member
ואואו

אני נפעם. אל תלמד אותי על כלכלה,עשיתי כמה יחידות לימוד בזה וקיבלת 90. בכל אופן-מאוד נחמד שנכנסת לחייהם של כל השכבה שלך ובדקת את ממוצע משכורת ההורים - הדבר הכי נלעג שאפשר לעשות . אין לי כח לריב איתך יותר ולהתווכח יום העצמאות היום ! הולכים לאכול בשר,לרקוד ולשתות המון אלכוהול שעליו אני מתפנק ואוהב לבזבזב עליו כסף - יום נעים ידידי .

f10

New member
../images/Emo8.gifאח שלי קיבל 100 בכלכלה

בכל אופן, תסתכל על הציטוטים שלי ושל לילך בתגובה להודעה של דרוסיליה.

איך אתה יודע שלכולם/לרוב

פה יש מצב כלכלי טוב? אתה מכיר את כולם אחד אחד?

f10

New member
ציטוט שלי מההודעה מלמעלה

"בכל אופן, אני אמנם לא הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, אבל אני מרשה לעצמי להניח שלמי שגולש פה בפורום יש אינטרנט בבית, ולרוב יש גם יס כולל ערוץ יס וויקנד (למי שלא בטח מוריד מהאינטרנט - אבל להרבה מהפורום יש. חוץ מזה שלשאר בטח יש לפחות HOT). אם לרוב הגולשים בפורום יש את מה שציינתי למעלה (וזאת לא הנחה פרועה מדי), אז המצב הכלכלי פה הוא מעל לממוצע, ואפילו די טוב"

f10

New member
ציטוט של לילך

"למי שיש אינטרנט ויס וויקאנד LemonLimeLilach ו 00:49 | 12/05/05 אין בעיות כלכליות. עשו טובה. ואם למישהו כזה יש בעיות כלכליות - הדבר הראשון שצריך ללכת זה הממיר. נו באמת. ואל תשכחו שהשרשור הזה הוא לא על כל המדינה, אלא על הדיוידי של האוסי."

LemonLimeLilach

New member
למי שיש אינטרנט ויס וויקאנד

אין בעיות כלכליות. עשו טובה. ואם למישהו כזה יש בעיות כלכליות - הדבר הראשון שצריך ללכת זה הממיר. נו באמת. ואל תשכחו שהשרשור הזה הוא לא על כל המדינה, אלא על הדיוידי של האוסי.

So Fucking Sexy

New member
ולא לכולם יש

אבא עורך דין ואמא מורה או אבא פרופסור ואמא מנכ"ל.. חעחעחע שייגעצ אחת הלהקות..מילה!!

dht160

New member
../images/Emo52.gif אוקי

מצטער שהתייחסתי לנושא קצת בסנוביות. אני פשוט חושב שזה לגיטימי לקנות תדי וי די בדיוק כמו שקונים כל דבר אחר העיקר שמוציאים תכסף על משהו שנהנים ממנו. מצטער אם הכעסתי אתכם. גיא

Tinty

New member
קיבלתי SMS ומייל בנושא המבצע של Esc

גם אחותי קיבלה. לקוחות Esc יכולים לשכור את הDVD חינם חינם ולשכור את שאר תקליטורי הDVD שבמארז ב50 ש"חים חדשים בלבד, או לקנות את כל העסק בהנחה של 100 שקלים. http://www.esc.co.il/esc/[email protected]

למעלה