תיקון, קרניאלה פתחה את "טרי פראצ'ט" דביר ונטע, אנו מחכים לכם........
ק קרניאלה על הבמה New member 9/7/04 #23 הם בטח הלכו לראות חדשות... כי הם לא בצ'ט הבסיסי בחדר טרי פראצ'ט ויש שם איזה חרמן שמקשקש לי.
ק קרניאלה על הבמה New member 9/7/04 #26 הצ'ט טי וי הזה קקי הוא מעיף לי את האקספלורר. וגם הוא משוכלל מדי. פיכסה.
ק קרניאלה על הבמה New member 9/7/04 #32 פשוט ליד הכותרת "תפוז" תלחצי על צ'אט ובעמודה השמאלית של צ'אט בסיסי תלחצי על 'כניסה לחברים' ואז למטה תכתבי בשם החדר "טרי פראצ'ט"
פשוט ליד הכותרת "תפוז" תלחצי על צ'אט ובעמודה השמאלית של צ'אט בסיסי תלחצי על 'כניסה לחברים' ואז למטה תכתבי בשם החדר "טרי פראצ'ט"
ק קרניאלה על הבמה New member 9/7/04 #31 זה משתחרר תוך כמה דקות. אל דאגה. אם אינני טועה 20 דקות זה ה TIMEOUT
ק קרניאלה על הבמה New member 9/7/04 #30 כן אבל אל תשכחי ש... סיכויים אחרונים חסרי סיכוי חייבים להצליח! ולכן את תגיעי.
P pini-pee New member 9/7/04 #17 מה?! אתה נורמלי?!? לקחת את מדע הדיסק במקום wee free men?!? סורי, אני בהלם... אלא אם כן אתה חובב פיזיקה מוזר כזה...
מה?! אתה נורמלי?!? לקחת את מדע הדיסק במקום wee free men?!? סורי, אני בהלם... אלא אם כן אתה חובב פיזיקה מוזר כזה...
R Rincewind New member 9/7/04 #25 אני חובב פיזיקה מוזר כזה וחוצמזה נורא נהניתי ממדע הדיסק 1, וגם לא כל כך התחשק לי מספרי הילדים של פראצ'י.
אני חובב פיזיקה מוזר כזה וחוצמזה נורא נהניתי ממדע הדיסק 1, וגם לא כל כך התחשק לי מספרי הילדים של פראצ'י.