קניתי!!!

Rincewind

New member
קניתי!!!

אחרי שבוע שעבר, שבו נאלצתי לבחור בין מדע הדיסק לבין אנשי ההשתנה החופשיים (wee free men?) ובחרתי במדע הדיסק, השבוע נתקלתי במקרה ב-WEE בסניף סטימצקי במגדל האופרה בת"א וקניתי אותו מיד! YEEPEE! וכמיטב המסורת שלי, מצורפת תמונה עם הספר...

Rincewind

New member
לא בדיוק

אמרתי שהעדפתי את מדע הדיסק כי WEE הוא ספר ילדים ואני יותר אוהב את ספרי המדע מספרי הילדים. אבל בסופו של דבר, כולם היו בניי..

פנחסון

New member
כן, כולך חמה

בתור עונש על האמירה שלך היה צריך לפגוע בך ברק לפני שהספקת לקרוא את הספר...

wild sands

New member
מזגן -מילה גסה

איך את פוגעת בחום הפטריוטי של ארצנו הקיצית?!

Athaclena

New member
אבל... גם טרי פראצ'ט בריטי ../images/Emo12.gif

אז למה להשתיק אותם ככה בגסות ובהכללה? לא יפה...

ויימס

New member
לא אוהבת בריטים...

יש להם מבטא שקשה להבין והם יותר מדי מנומסים. כשאני אשלוט בעולם, אשמיד את בריטניה. ובאותה ההזדמנות גם את צרפת. וגם טקסס מעצבנת אותי מאוד. כלומר, יש בריטים שהם בסדר... הממ.

פנחסון

New member
מואהאהאה!

אכן, יש בריטים שהם בסדר. אבל לגבי צרפת אני מסכים. את טקסס אני לא מכיר :)

Athaclena

New member
יש בריטים שהם בסדר...

מה באמת? כמו ההורים שלנו, לדוגמא? כמו טרי פראצ'ט ודגלאס אדאמס ועוד סופרים דגולים? אני קצת נגד להשמיד את אנגליה. חבל על הספרים, ועל הנוף. ואני מוחה על צרפת! פנחס, אתה לא זוכר שיש לי משפחה משם? אסור להשמיד את צרפת כל עוד בני דודים שלי גרים שם! אני לא מרשה! אבל את כל אמריקה תהרסו חופשי.

פנחסון

New member
איכס...

יש לך במשפחה צרפתים? איך זה שלא ידעתי? אתם מחביאים אותם? הם אוכלים שום? הבנות שלהן מגדלות שיער בבית השחי?

Athaclena

New member
פגשת אותם לפחות פעם אחת

(כמעט אמרתי פעמיים אבל הם לא היו בבת מצוה שלי. כאילו אתה זוכר משם משהו...)

מ א ג ר ט

New member
לצערכם

אני לא בריטית אבל אני חושבת שזה עם חביב, וגם תראו- רוב השחקנים החמודים באמת הם... בריטים! הלהקות/זמרים הכי טובים הם...נחשו- בריטים! לכן אין שום דבר רע להגיד נגדם. ובקשר לזה שהם בולעים את הסוף של המילה-אז הרבה אנשיםם עושים את זה, ישראלים לגמרי (לדוגמא-אני!!!) וזה בכלל לא נורא, זה יותר גרוע שמדברים כמו מורותתת מבוגרותתת לספרותתת. אז הבריטים לא יתקו, ואל תשכחי שהם בכל זאת עוד קצת בקושי לטובתינו, ולכן כדאי להשמיד את הצרפתים קודם בכל מקרה...

מ א ג ר ט

New member
למה?

המבטא הבריטי חביב עלי ביותר, ואין לי בכלל בעיות להבין (כלומר, אני יכולה לחזור על מה שאמרו לי, לא במשמעות לתרגם. אנגלית, אנגלית... מצד שני, הייתה לי מורה לאנגלית הודית בכיתה ד', ואפילו עם הרקע המצומצם שלנו (בלוווווווו, ראאאאאאאאאאאד) לא הבנו מילה...

keynant

New member
זה לפעמים קשה להבין בריטים, ובמיוחד

את הסלנג העשיר שלהם. זה לא קל לראות את סרטי מונטי-פייטון או את 'לוק סטוק ושני קנים מעשנים'(ולהבין הכל...)

The Mad Hatter

New member
מונטי פייתון!

הנה עוד סיבה למה אסור להשמיד את בריטניה. והביטלס, כמובן. בכלל, נראה לי שכל הסופרים והמוזיקאים הטובים הגיעו משם. אבל תשמידו את אמריקה, מצידי. אף פעם לא אהבתי אותה במיוחד.

למעלה