קניתי!!!!

Athaclena

New member
חתולים גורבים?

או גרב? וכלבים שולט? יצא מאוד פראצ'טי, "חתולים גרביים". זה יכול להיות ניק טוב. סלח לי, אני מכורה לתיקונים. לא יכולה לראות טעות כזאת בלי להראות ולתקן.

ויימס

New member
אנשים שאומרים שהם לא אוהבים חתולים

סתם לא מכירים אותם. זה בכלל לא נכון שהם כפויי טובה. החתולה שלי למשל, כשפותחים לה את הדלת היא מרימה את הראש הקטן והכתום-שחור-לבן שלה ואומרת, "מא-אאו!" בשימחה. כך היא אומרת תודה. והם מתחככים באנשים ומגרגרים במקום לכשכש בזנב. זה הכל. יש לי גם כלב וגם חתולים. ויש לי גור חתולים ג'ינג'י וכשאני מוציאה את הכלב לטיול הוא ישר רץ ומצטרף אלינו. ואז כשאנחנו חוזרים הביתה הוא מקפץ בשמחה. זהו, זו הייתה הודעת ההלל שלי לחתולים.

sapirit14

New member
אין רע בשטן

ואין פה ויכוח בכלל, כל אחד וההעדפות שלו... אני באופן אישי מעדיפה נחשים

גז בוטאן...

רק תחשוב איזה נחמד היה יכול להיות במפגש הקרוב אם הינו משחקים איזה שעתיים שלוש את המשחק תפקידים של עולמהדיסק

Maladict

New member
היתי קונה אבל...

יש לי עוד 4 ספרים של פראצ'ט שמחכים שאני אקרא אותם. אז אני אחכה בנתיים עם זה. מתי המפגש?

אנשים פה לא מעוניינים

במפגש. חבל. אפשר לשחק במשחק שלא קנית אתמול משום מה... אפשר לשחק גם ב THUD שנראה נחמד...

Athaclena

New member
זאת ועוד:

יש שח-מט מהמם, שפעם העלתי סריקה שלו, ועכשיו גיליתי שיש דבר כזה אין לי מושג מה זה, אבל למי אכפת?

FijianSeas

New member
וכמובן..

שאני אעלה על הנחת חיילים שניה אחרי שהשתחררתי שייסע

Athaclena

New member
איפה היית שאתה לא מכיר את זה?

זה צאן ברזל של הפורום! אמנם wee זה קטן, אבל זה גם להשתין. טעות מובנת בהחלט... רק מה, צריך להגיד לטרי את זה, שהוא יוציא ספר שבאמת קוראים לו the pissing free men או משהו כזה

חס וחלילה עזה!

אני עובד...בבית הספר...כרגיל. מגיע לופום פעם פעמיים בשבוע וחולם על ימים עם יותר שינה...אוך! אני רוצה את הכרית שלי.... אהה.. טוב קצת סטיתי נ.ב. תגידו יש פורום סיימון? (דה סורסרר(the sorcerer))

למעלה