קסאמים נפלו באשקלון !, כצפוי

יוטו

New member
אני אומר לאבי לא להגיב לך , ואני

בעצמי מגיב לך. זו היתה התגובה האחרונה שלי אליך. .

אין בעיה נהג

רק דבר אחד, אתה אולי גר בשומרון, אבל בזמן שאתה נוהג יש חיילים שבאמת עושים משהו ושומרים עליך. הם מכירים את הערבים הרבה הרבה יותר טוב ממך. אגב, איך היה בחימוש בזמן בקשתך לנשק?

בזה אני מסכים

בזמן שחרדים כמעט ולא עושים צבא, אחוזי הדתיים והחילונים שעושים צבא הם די שווים. רק חבל שכל כך הרבה דתיים עושים רק 16 חודשי שירות.

Y O S S I 99

New member
חבר שלי

שלא מזמן התגייס לגולני, סיפר לי שהוא משרת עם הרבה מאוד חבר'ה דתיים, חובשי כיפה

תבין

מספיק שאתה תורם באיזה שהיא צורה אם זה שרות לאומי לבנים אם זה הסדר אם זה לא יודע מה מספיק שהם עושים משהו בשביל לתרום למדינה אנחנו מדברים על דתיים לא מדברים על חרידים שד"א יש גם כאלה שכן עושים תבין אני בן אדם שאם משהו בא אלי ואומר שהוא אחרי התיכון שלו לא תרם למדינה באיזה שהיא צורה לא בגלל משהו רפואי בכל צורה רופאי עם זה נפשי ואם זה פיזי בגלל שהמדינה לא רצה לקבל אותו והוא רצה לשרת. אז בן אדם שלא בזין שלו סליחה על המילה לתרום למדינה והוא יכול. לבן אדם כזה אני לא משתין לכיון

זה לא משנה

אין סיבה שכולם יתרמו 3 שנים והם יתרמו 16 חודשים (אפילו לא שנה וחצי). בקשר לחרדים, מדובר בבודדים. ובקשר לשירות לאומי, אין מקום להשוואה בין שירות לאומי לצבא. כל אזרח צריך לשרת בצבא.

A L1

New member
"לרצוח ילדים ותינוקות"

תגיד אתה בסדר?! כשהם מעיפים עלינו קאסמים, הם לא מחשבים על מי זה יפול (ילד, ילדה, פיל, קוף)... אני אישית הייתי יורה לכיוון כל דבר שזז בעזה בגלל הרצח של תושב ישראלי שנחטף ונרצח ע"י החמאס. אז בטח תגיד "אז מה הילדים והתינות אשמים בזה שהחמאס רצח משהוא"... אז אני עונה לך: מה אשם האיש הזה שבסך הכל הלך לעבודה כרגיל ואז נחטף ונרצח!!!

זה שהם רוצחים ילדים

לא נותן לנו לגיטימציה לרצו ילדים. אם רוצח ישראלי ירצח ילדים אתה תבוא ותרצח ילדים בעצמך או תהרוג את הרוצח?

יוטו

New member
ליד תחנת הכוח באשקלון ועוד כמה ..

עכשיו ניתן לצפות שירו על אזור השרון , כי זה צפוי - ולצערי זה יקרה . בקיצור - בוגי צדק . שרון הפחדן צריך להחריב את כול עזה עם פצצת אטום קטנה ..

למעלה