C chicolico New member 8/4/03 #47 ג'ינס באמת יפה... גם הגיזרה שלו טובה... הוא עולה 249 ש"ח, ואם אתה באמת רוצה אותו, כדאי לך למהר כי הוא מיוצר במהדורה מוגבלת... הוא לא יישאר שם הרבה זמן....
ג'ינס באמת יפה... גם הגיזרה שלו טובה... הוא עולה 249 ש"ח, ואם אתה באמת רוצה אותו, כדאי לך למהר כי הוא מיוצר במהדורה מוגבלת... הוא לא יישאר שם הרבה זמן....
ש שחרחר מתוק New member 8/4/03 #27 החולצה שקניתי../images/Emo70.gif ויש עוד כמה דברים שלא מופיעים פה...
א אור P New member 7/4/03 #24 Y תודה!! תהיה לי הרבה עבודה... כל השרשור הזה והשרשור של כאוס היישר לגלריות. תודה רבה לך. איזה בגדים יפים יש להם, אה?
Y תודה!! תהיה לי הרבה עבודה... כל השרשור הזה והשרשור של כאוס היישר לגלריות. תודה רבה לך. איזה בגדים יפים יש להם, אה?
C chicolico New member 8/4/03 #49 כן... באמת... די הופתעתי מהם השנה... פעם מאוד אהבתי אותם, והייתי קונה כמעט רק מהם... אח"כ קצת הפסקתי להתלהב מהם (לא אהבתי כ"כ את קולקציית החורף הקודמת שלהם), ועכשיו שוב אני מתחיל לאהוב אותם...
כן... באמת... די הופתעתי מהם השנה... פעם מאוד אהבתי אותם, והייתי קונה כמעט רק מהם... אח"כ קצת הפסקתי להתלהב מהם (לא אהבתי כ"כ את קולקציית החורף הקודמת שלהם), ועכשיו שוב אני מתחיל לאהוב אותם...