הוא התחיל לשים עיפרון שחור. מוזר לי
ק קרניjack New member 11/2/06 #44 הוא התחלי לשים ממזמן אחרי שהוא החליף למשקפיים הקודמות..... אני ראיתי תמונות יותר ישנות שלו עם עיפרון שחור.... רק חסר שראיי עכשיו יתחיל לשים
הוא התחלי לשים ממזמן אחרי שהוא החליף למשקפיים הקודמות..... אני ראיתי תמונות יותר ישנות שלו עם עיפרון שחור.... רק חסר שראיי עכשיו יתחיל לשים
E EveDark New member 11/2/06 #54 אז עם המשקפיים הלבנות זה ממש בולט.. ריי? הוא יראה כמו גרסא מוזרה של פרנקי, ממופע האימים של רוקי...לא?
אז עם המשקפיים הלבנות זה ממש בולט.. ריי? הוא יראה כמו גרסא מוזרה של פרנקי, ממופע האימים של רוקי...לא?
ב בטי בופ האחת New member 11/2/06 #51 הוא כבר שם ממזמן.... ראיתי פעם בראיון שג'ר אמר שלפעמים נעלם להם העיפרון ואף אחד לא יודע איפו הוא ואז הוא מצאו את זה אצל מייקי..... משהו כזה לא בטוח זה מדויק...
הוא כבר שם ממזמן.... ראיתי פעם בראיון שג'ר אמר שלפעמים נעלם להם העיפרון ואף אחד לא יודע איפו הוא ואז הוא מצאו את זה אצל מייקי..... משהו כזה לא בטוח זה מדויק...
S Sweet Revenge New member 11/2/06 #52 אוי, גמני ראיתי משו כזה.. שמייקי לקח לג'רארד או פראנקי את האייליינר ואז הם שואלים אותו איפה זה אז הוא כזה: "אני לא לקחתי את זה.." חח והוא כאילו ביקש מהם את זה..
אוי, גמני ראיתי משו כזה.. שמייקי לקח לג'רארד או פראנקי את האייליינר ואז הם שואלים אותו איפה זה אז הוא כזה: "אני לא לקחתי את זה.." חח והוא כאילו ביקש מהם את זה..
G GUILTY New member 11/2/06 #53 מאייקי לקח את זה לבילי מגריין דאי נראה לי ואז הם חיפשו את זה ומאייקי אמר שזה לא הוא.
S Sweet Revenge New member 10/2/06 #25 בקעקוע הראשון.. זה לא אמור להיות SEEK AND DESTROY?? נמנמנמנ.. לא משנה.. זה עדיין מדהים!! ד"א.. מישו יודע מה התשובה לשאלה שם?? [איך פראנק מוכן למות??] *בטח C*
בקעקוע הראשון.. זה לא אמור להיות SEEK AND DESTROY?? נמנמנמנ.. לא משנה.. זה עדיין מדהים!! ד"א.. מישו יודע מה התשובה לשאלה שם?? [איך פראנק מוכן למות??] *בטח C*