קעקועים

סיר חע

New member
קעקועים

מה דעתכם על קעקועים? טארן און? טארן אוף?

עבורי קעקועים הם ביג no-no...

אני יוצאת עם בחור כבר חצי שנה... והוא טרח ליידע אותי שהוא חושב שקעקועים זה ממש יפה ומשמעותי, ושיום יבוא והוא יעשה קעקוע...
אני אמרתי לו שזה ממש טארן אוף עבורי, ושזה ממש יכער אותו...
לא יודעת, לא נמשכת לזה, זה קצת דוחה אותי למען האמת... אמרתי לו שאני לא רוצה שהוא יעשה קעקוע...

ואז, יום בהיר אחד, הוא שלח לי SMS, שיש לו קעקוע... הוא שלח לי תמונה, עם כיתוב ענק על כל הזרוע...

אז נכון, אני כולה חברה שלו, לא אחראית על הגוף שלו, שיעשה מה שבא לו.
אבל זה קצת לא פייר שהוא עושה את זה.

זה כמו שהוא יגיד לי שזה מכוער שאני אצבע את השיער לכחול, ושהוא לא רוצה שאני אצבע, ואז יום אחד אני אבוא אליו עם שיער כחול, ואכריח אותו להתרגל לזה.

מובן שהבחור יותר חשוב לי מהקעקוע ולא ניפרד בגלל זה...
אבל זה קצת צורם לי העניין...

מה דעתכם?

hidden message

New member
אני מעדיפה בלי

אבל גם אם היה זה לא היה כזה מפריע לי. חבר שלי מגיב בצורה דומה בקשר לפירסינגים שלי ואני לא מבינה מה כלכך נורא. אני ברצינות תוהה, מה כלכך צורם לךבזה?

פרח יבש

New member
לדעתי

זה לא נכון לבוא ולומר לו שזה פגע בך... כי כמו שכתבת בעצמך, זה הגוף שלו ושיעשה מה שטוב לו.
הוא בחר לא לשתף אותך, כי את היית אנטי לגבי זה, בזמן שהוא חיפש תמיכה.
למרות שאני גם לא מעריצה גדולה של קעקועים, אני מבינה אותו...
אין יותר מידי מה לעשות פה... פשוט תקבלי את זה כפי שזה.

EdisonGirl

New member
טארן און! כמובן תלוי איפה, איזה...

אני חושבת שאם הוא טרח ליידע אותך, הוא היה מספיק פייר ועשה את שלו. הוא לא חייב לך כלום, כמו שאמרת

ואם היית רוצה שיער כחול, היית נמנעת רק בגלל שזה לא עושה לו את זה?
אני לא יודעת מה איתך, אבל יצא לי (להבדיל) לעבוד במקומות שלא איפשרו לי לצבוע את השיער (כן, נתת דוגמה טובה), והתפשרתי על זה.
היום כשאני עובדת במקום שמאפשר לי לצבוע איך, איפה ומתי שאני רוצה, אני יודעת שזה לא משהו שאני הולכת לוותר עליו בשביל אף אחד -לא חבר, לא עבודה, לא משפחה.. כולם יכולים להתרגל.

Purple Mushroom

New member
חצי שנה זה הרבה זמן.

כנראה אתם די שונים.
בנושא קעקועים, זה תלוי מה הגודל, ואיפה. אבל אני מהמין הנשי. ובעיני זה יכול להיות מושך, רק לא מוגזם מידי.
אני בעצמי פוחד מכאב, ובגוף שלי אין, וכנראה לא יהיה. אבל מהמין הנשי, זה יכול להיות מושך :)

mad alot

New member
כמה שיותר יותר טוב

למעט: אותיות סיניות, פיות, דרקונים ציטוטים משירים/תנך.

לעולם לא אעשה קעקוע

אבל זה לא מפריע לי אם לבת הזוג יהיה כל עוד זה קעקוע או שניים וכל עוד הם דיי קטנים.

מעבר לזה זה כבר turn off לדעתי

mad alot

New member
דווקא ראיתי כמה קעקועי פריחת דובדבן

שהיו מדהימים, אבל לגמרי שכחתי ממגן דוד ופרפר
ביחוד פרפר מעל התחת.

בארבאבא

New member
tramp stamp זה ממש ביג נו נו!

אבל בכללי..אני חושבת שגם קעקועים בנאליים יכולים
להיות יפים,תלוי אצל מי עושים ואיך בדיוק עושים[מן הסתם..לבחור דרקון סיני מהחוברת של המקעקע זה מעפן,
אבל אם תכניס לקעקוע משהו שהוא "אתה" זה יכול להיות יפה].

אבל מגן דוד..כן.זה ממש לא.בכלל..
כל סממן דתי\לאומי נראה לי מיותר.

הכל תלוי בגודל,מיקום,סוג וכמות שלהם .. יש מצב שקעקוע אחד "לא נכון" מבחינתי יראה נוראי יותר מאיזה קעקוע "חמוד" שנמצא במיקום נכון ..
ויש כמובן את כל אותם סוגי ציורים (ולרוב ממוקמים בגב התחתון ממש מעל לגומות של הטוסיק) שישר עושים לכולם קונוטציות של "או הינה עוד שרלילה"

ועוד משהו אם אתה לא אינואיט או סאמואי אל תעשה קעקועים של צירים "טקסיים" כי זה כ"כ לא מתאים וגורם לי אוטומטית לחשוב שאתה סתם איזה ערס מפגר (ר"ע ה"עיניים" של אייל גולן) ושלא לדבר על כל המפגרים שמקעקעים אותיות סיניות "כי זה נראה הכי מגניב שיש" ...

spaysi8

New member
קעקועים זה מדהים,

ומעבר לזה, אני חושבת שלהגיד שזה "לא פייר" זה "לא פייר",
זכותו לעשות קעקוע וזה לא כזה ביג דיל להתרגל לזה כי מעבר לזה שזה לא יפה בעיניך זה לא עושה כלום (בניגוד למשל לאנשים שממש שונאים טעם של סיגריות, או טעם של מסטיק מנטה או לאדעת מה, ואז זה שונה)
בכל מקרה- תגובה קצת מוגזמת לדעתי אבל שוב, אני מאוהבת בקעקועים אז קשה לי להבין סלידה מזה..

אני אוהבת..

אבל מאוד תלוי בכמות, בגודל וכמובן בקעקוע עצמו..
ועם כל הכבוד, בלי להעליב, הקעקוע הזה ישאר איתו לנצח.. את, לעומת זאת, לא לגמרי בטוח.

M o n t i

New member
נתת דוגמא לא טובה

כי שיער כחול זה לא משהו שאת באמת רוצה.
קשה לי לחשוב על דוגמא הוגנת,אבל נגיד וחבר שלך היה אומר לך שמפריע לו שאת הולכים עם מכנסיים קצרים,האם היית מפסיקה?
ברור לי שזה דוגמא קיצונית לכיוון השני ואין פה ממש מקום להשוואה אבל זה כדי שתביני את הצד השני במטבע.

ועכשיו אחרי שאני חושב על זה אם החבר שלי היה מגיע פתאום עם שיער ורוד הביתה,לי זה היה ממש מפריע.
אבל מצד שלישי,ברור לי שלעולם לא אצא עם בחור שבאיזשהוא מקום ברור לי שהוא יעשה דבר כזה מתישהוא בתקופת חייו,כי את זה אני לומד על הבן אדם לפני שאני מתחיל לצאת איתו באופן קבוע ובשביל זה יש את עניין הדייטים וההתחלה לראות האם באמת יש קליקה וחיבור והאם הראש הוא אותו ראש,או שיכול להסתדר.

נושיfay

New member
מהראשי.

נגיד שיש לך חזה קטן.
ממש קטן.
ואת רוצה הגדלה.
את יודעת שזה מה שיגרום לך להרגיש טוב עם עצמך, שלמה עם עצמך, לאהוב את עצמך, להרגיש יפה יותר.
אבל החבר שלך אוהב חזה טבעי וקטן. וממש לא רוצה שתעשי שום דבר.

היית "מתחשבת" בחבר שלך על חשבון האהבה שלך לעצמך והבטחון העצמי שלך?
היית מוותרת על משהו שאת מרגישה שחסר לך בגוף שלך כדי לשמח את החבר שלך? שאיתו את נמצאת חצי שנה.

הוא לא עשה שום דבר שפגע בך באופן אישי, ואם אתם הולכים להישאר במערכת יחסים את לא יכולה להגיד לו "אל תעשה X" אלא אם זה מסכן את היחסים ביניכם.
אני מבינה שמבחינתך זה טרן-אוף, אבל מבחינתו זה כמו ניתו - ותאמיני או לא זה תורם לבטחון העצמי שלו ולהעכה העצמית שלו, ולתפיסת היופי שלו בעיניי עצמו.

אני לא חושבת שיש לך את הזכות, להגיד לו מה לעשות עם הגוף שלו - בייחוד שהוא לא עשה זאת בהגזמה.

אני חושבת שבמקום הזה שבו הוא עשה משהו שלא מצא חן בעינייך ולא סיפר לך על זה יש מקום לדבר על זה שלא היה לך נעים ובהרגשת שהוא עשה משהו מאחורי גבך, ובפעם הבאה גם אם הוא יודע שמשהו לא מוצא חן בעינייך שידבר איתך בכל זאת.

היי גם אני הגעתי מהראשי.

למה זה לא פייר?

הוא טרח ליידע אותך שהוא אוהב קעקועים ואליי יעשה קעקוע בעתיד.

את המשכת לצאת איתו בידיעה שאוליי ביום מן הימים יהייה לו קעקוע.

ציפית שהוא יתחשב בהעדפה שלך ולא יעשה קעקוע? או שהוא יחזור בו מאהבתו לקעקועים במשך הזמן? לדעתי זה לא פייר.

Sunshine Smiles

New member
תפסיקי להיות דרמה קווין

קעקוע לרוב לא משנה מראה של בן אדם בצורה דראסטית, זה לא שהוא עשה איזה ניתוח פלסטי או החליט שהוא מגדל תלתלים בזקן לנצח.
הוא צעיר כמו כולנו זה הגיל לעשות דברים שרוצים, זה נחמד לבקש חוות דעת מהחבר/ה אבל לא צריך לקחת את זה כאילו זה קדוש.
במיוחד שאתם רק חצי שנה יחד, זה לא פרק זמן מאווודדדד משמעותי עד כדי כך שיצטרך לדכא את הרצון שלו בגלל שזה טרן אוף שלך.

אם את מרגישה שאת לא נמשכת אליו, את יכולה פשוט לקום וללכת או לקבל אותו כפי שהוא כרגע.
אני אישית לא אוהבת קעקועים על גברים בכלל, זה מאוד מוריד לי, אבל כשאת כבר בתוך זוגיות עם בן אדם זה כבר יותר סביר לקבל דבר כזה, תלוי גם איך זה נראה ואיך זה משפיע על המראה הכללי.

למעלה