לפחות כמו סודות הגרעין של אירן...
בכל הקפסולות ב"טעמים" כמו שוקולד פטל למשל או וניל או רום יש חוץ מקפה טהור , חומרי טעם מלאכותיים וזה אף מצויין על האריזות, בנוסף יש פוטסיום ניטראת, שהוא מדגיש טעמים (כמו סוג של מיניסודיום גלוטמט).
סוד הדחיסה והאריזה של נספרסו נפרץ כבר מזמן ואין שום דבר חדש באריזה של מוצרים רגישים לחימצון בסביבה רווית חנקן...
בכל אירופה מזכים כל לקוח שמחזיר קפסולה משומשת למחזור ב10 יורוסנט בקניה של הקפסולה הבאה, שם באירופה מודעות למחזור רבה יותר מאשר אצלינו ועדיין כששאלתי ענו לי רק חלק יחסי קטן באמת טורחים להחזיר קפסולות למחזור. אגב בארץ יש להם באתר דף שקורא לאסוף קפסולות למחזור אבל למשל לא מתגמל אותך על המחזור הזה... מעניין למה...