המקום הזה הוא אוברייטד רציני, לדעתי מקום בינוני מינוס
בעבר אכלתי שם לא מעט אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט עפים על עצמם .
 
הדברים שהכי צרמו לי וגרמו לי פשוט לא להגיע לשם זה פסטה טונה כשהטונה היא משימורים !!!, לא הגיוני בעליל לשים טונה משימורים בפסטה ואפילו מבזה.
 
קרפצ'יו סלמון מסלמון מעושן- שוב מנה ברמה נמוכה שנועדה לחסוך עלויות אבל מחיר המנה הוא לפחות כמו קרפצ'יו סלמון טרי אם לא יותר !
 
פילה דג (קוד או מוסר) שעולה 120 שקלים ונתח הדג לא עובר את ה 120 גרם זאת גם חוצפה לא קטנה, במסעדות כמו מסה\טוטו\וכו' נתח הדג יותר גדול ושם מדובר בדג איכותי מדרגה ראשונה, אז בקפה איטליה מקבלים דג ברמה של קפה איטליה ובמחיר של מסה...
 
בקיצור כבר כמה שנים לא הייתי שם וגם לא אהיה...