"קפה הבית"

meravbr

New member
הסנדויצים בארקפה ובארומה

בארקפה אני אוהבת רק סנדויץ' אחד - את זה עם האנטי פסטו בלחם פשוט טעים (משום מה שכחתי את שמו כרגע). מה שאני אוהבת בארקפה זה בעיקר את הקפה (הכי טעים בארץ לטעמי). בארומה, לעומת זאת , הסנדויצים פשוט מעולים (כמו המחירים), הלחם רך ונימוח בפה (גם של הקטנטונת), וממגוון סנדויצים שטעמתי (מחברות) אני ממליצה עליהם בפה מלא (תרתי משמע...). הקפה - השני בטיבו לאחר ארקפה. מומלץ גם הוא. בעלי, מומחה המקאות הקפואים, טוען שאייס ארומה הוא האייס קפה הכי טוב בארץ (יותר מהגרניטה של ארקפה).

גוז

New member
על האייס שלהם ../images/Emo118.gif

שמעתי התלהבויות גדולות באמת מהרבה אנשים - אני לא כל כך אהבתי אותו. ענין של טעם. בקפה קר - אין מנצחים למוקצ´ינו פרדו ולקפוצ´ינו פרדו של ארקפה (לטעמי כמובן). הסנדוויצ´ים של ארקפה שאני אוהבת (וזוכרת): צפתית עם קצח ופלפלים קלויים, צרפתי חצילים, ושינקן עם גבינה (טוב - קשה ליפול בזה). יש עוד שאני לא זוכרת כרגע. לחמניית האגוזים שלהם מנצחת את כל הלחמים שטעמתי בארץ. הסנדוויצ´ים המנצחים מבחינתי בארומה - חביתה (אני מבקשת שיוסיפו בצל), סלמון וגבינת שמנת, וגבינת חלומי חמה. הכל - כמובן - על הלחם השחור ההמדהים שלהם!

oreo

New member
הסנדוויצ´ים של ארקפה

שאני אוהבת במיוחד:ג'בטה מוצרלה וקלצונה הבית (ביצה קשה, מלפפון חמוץ, בצל, עגבנייה). בקשר לויולה אני מסכימה עם גוז, אוכל חסר מעוף. המקום חביב (כשאין תור) אבל לא שווה להגיע במיוחד בשבילו לגבעתיים.

utopia 111

New member
הסנדביצ'ים בארומה מדהימים !

טעמתי את העיראקי, רוסטביף, וחלומי. שלושתם היו מצויינים, טרייים, וזולים.

אני צפונית אמנם אבל במשך המון שנים

ולמעשה מידי פעם גם עד היום קפה הבית שלי היה הקפה של מישל "תוצרת הארץ" בכיכר מסריק שבו ישבתי שנים רבות עם חבר הנפש שלי הצייר יוסף שהיה גר לא רחוק משם ואקסתו עד היום גרה ממש קרוב לקפה והוא עד היום מרבה לשבת שם ושם עברנו חוויות אינסופיות עם מליון חברים קבועים ולא קבועים וציירנו שם פורטרטים וצחקנו וישבנו עם לאה שבת ועם ארקדי דוכין ועוד כל מיני מפורסתמים מזדמים הקפה שם בכלל לא טעים במיוחד בעל הבית כבר נמאס לו לפעמים מהיושבים ג המלצריות מתחלפות חדשות לבקרים אבל בית זה בית ובית קשה להחליף.... זהו מה שנקרא "קפה שכונתי"...חלק גדול מתושבי "השכונה" יושבים בו קבוע אגב בצומת הגומא יש אספרסו בר נקי ומעוצב נעים ויפה עם קפה הפוך נפלא ותושבי הגליל העליון מרבים לשבת פה ולהנות מהסנוויצים עם הלחם האיטלקי שכחתי את שמו ומתכולתם וכל כמה זמן מוסיפים שם עוד כמה כורסאות בפינות כי הכסאות היפים נוחים לישיבה קצרה לא לישיבה ארוכה מאד הקפה - סגפרדו

חיליק1

New member
אין כמו אילן´ס! א י ן עליהם!

אני חושב קודם כל שהם הכי מקצוענים שיש. הקפה שלהם מוקפד ואיטלקי. הקפה שקונים הביתה מעולה ויש מבחר גדול ותמיד מסבירי פנים וידע. מה שעלי עושה הכי הרבה רושם זה היחס האישי והחן המשפחתי שיש בכל סניף. אגב, בפורום הקפה הדבר נבדק והם נמצאו המקצועיים ביותר.

פינליש

New member
אז שתדע לך חיליק...

שבתור חובבת שוקו, לאילנס יש את השוקו הכי מזעזע בעולם. את השוקו הטוב ביותר לוקח בית הקפה ארומה ואחריו בתור בלי בושה וללא כל ספק צועד בראש מורם הקופי בין. גם הארקפה שהוא ביתי השני לא משקיעים בזוגיות שלי איתם ודופקים לי שוקו קוביות אפעס לא משהו. יש בית קפה קטן ברחובות מה קוראים אותו ברל´ה הוו שם יש שוקו קוביות מופלא ביותר. שווה את הנסיעה חופשי שווה.

wan

New member
ארנון ותמר בהוד השרון בית קפה

מקסים אוירה נהדרת , ארוחות בוקר ניפלאות. ויש גם מעדנים לקנות ולקחת הבייתה. ששמנים , ריבות תבלינים ועוד. אויי אני כל כך מתגעגעת לקפה טוב . פה בסינגפור קפה עוד לא למדו לעשות. הכי נחשב פה זה סטארבקס . שבעיני הוא קפה מזעזע. וקופי בין עוד יותר מזעזע. אז אני מתפשרת על "קופי אקספרס" שזו גם רשת בתי קפה. והקפה מוקה שלהם די מניח את הדעת. ותמיד צריך לבקש שהקפה יהיה אקסטרה חם . כי יש להם תכונה להכינו ולחכות לכמה נגלות לפני פיזור.

כתומתי

New member
כל מקום שמגיש קפה BRISTOT מצויין

בעיני. אני מסכימה עם BRULE בעניין זה - זהו הקפה הטוב ביותר.

bigpurrs

New member
אני מוכן לאושש את זה גם כן

Bristot הוא אכן הקפה הטעים ביותר לדעתי מבין הקפאים הנפוצים. משום מה הייתי בטוח שזה bristol - אבל אם אתם אומרים bristot אתם בטח מבינים :) אלון

למעלה