קפה מפחית דיכאון באופן משמעותי בנשים

peach20

New member
כמה סוכר לשים לך?

מעניין שמצטברים לאחרונה מחקרים שמראים שהקפה בריא. בכלל יש טרנד של דברים לא בריאים שפתאום יש מחקרים שמוכיחים שהם בריאים כמו יין, שוקולד, קפה...כנראה שהכל הוא עניין של מינון- אולי יהיו מחקרים כאלו בעתיד גם על סיגריות...

deathcaster

New member
תשובה

אני לא שם סוכר ולא ממתיק מלאכותי בקפה, זה רוצח את הטעם של הקפה עצמו. ולגבי סיגריות, יש כבר כאלה, היו מחקרים שהראו שסיגריות מדכאות תיאבון, עוזרות לחולי פרקינסון ופיברומיאלגיה ומחלות נוירולוגיות אחרות ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע (עוד לא התעוררתי לגמרי
) (ואני לא סנגור של סיגריות, אני לא חושב שיש דבר שמגעיל אותי יותר מסיגריות....... אולי חצילים... אבל לא בטוח)

Gidi Shemer

New member
../images/Emo45.gif על הקפה ../images/Emo31.gif על החצילים

ורק כדי שיהיה ברור, ה-
הוא לא על חצילים, אלא על מה שכתבת על החצילים!

deathcaster

New member
תגובה

על ריח ועל טעם מתווכחים כל פעם, גידי
מאז שאני זוכר את עצמי אני פשוט מתעב חצילים בכל צורה ומכל עדה.

Gidi Shemer

New member
זה רק בגלל שאתה אתאיסט

אם היית מאמין בשכר ועונש וחיי גן עדן, היית יודע שבגן עדן מגישים חצילים ליד מגש התאנים, הסברס והמנגו. גידי (אתאיסט, אבל מאמין בחצילים). שנה טובה זוהר

deathcaster

New member
תגובה

יודע גם יודע, מוסקה זו הדוגמה הטריוויאלית ביותר, חציל זה ירק מאוד ורסאטילי... באבא גנוש, אימאם באילידי פאפוצ'אקי חציל הוא ממכר, הוא העשיר מבין ירקות המאכל בניקוטין... אולי בגלל זה אני לא סובל אותו, כי אני מתעב סיגריות?
וברצינות, כן היו לי לא פעם בעיות עם זה, (גם עם אמא שלי שעושה דברים נהדרים מחצילים - כך היא ואחרים טוענים).... מה לעשות, אני לא יכול לסבול חצילים, אפילו להריח אותם יש לי בעיה.

squalus

New member
פרי, לא ירק

(botanically speaking) אני גם לא סובל חצילים, אבל מאוד אוהב קישואים.

deathcaster

New member
ידעתי שיבוא מישהו ויתקן את זה ../images/Emo4.gif

לא משנה איך חציל מוגדר בוטנית, לא סתם הוא מתחרז עם המילה "מגעיל"

deathcaster

New member
תגובה

לא פלא שיש לך דעות משונות על העולם, צריך להאשים את סבתא שלך ככל הנראה....
אותי חינכו להגיד מה שאני חושב, ואם אני שונא חצילים, אין לי שום בעיה להגיד עליהם ש"חציל=מגעיל".

למעלה