קפה פילטר חמוץ
שלום,
לא מזמן חזרתי משבוע בברלין, ואף על פי שלא הצלחתי להגיע לבתי קפה שראיתי שמגידים אותם בתי קפה "גל שלישי" שתיתי 3 פעמים קפה פילטר בבתי קפה. בכל שלוש הפעמים הקפה היה חמוץ (יותר או פחות, תלוי במקום - אבל עדיין חמוץ). בכל המקומות שתיתי גם קפוצ'ינו ואספרסו שהיו טובים מאוד.
האם מדובר פשוט בכך שהם השתמשו באותה תערובת לאספרסו בשביל הקפה פילטר או שאולי אני מפספס משהו וזה אמור להיות הטעם של הקפה?
באחד המקומות, בגלל החמיצות שלא הייתה לטעמי, ביקשתי להוסיף חלב אבל אמרו לי שהם לא מרשים להוסיף חלב לקפה פילטר באותו בית הקפה. מעניין אותי האם זה דבר מקובל בדרך כלל?
שלום,
לא מזמן חזרתי משבוע בברלין, ואף על פי שלא הצלחתי להגיע לבתי קפה שראיתי שמגידים אותם בתי קפה "גל שלישי" שתיתי 3 פעמים קפה פילטר בבתי קפה. בכל שלוש הפעמים הקפה היה חמוץ (יותר או פחות, תלוי במקום - אבל עדיין חמוץ). בכל המקומות שתיתי גם קפוצ'ינו ואספרסו שהיו טובים מאוד.
האם מדובר פשוט בכך שהם השתמשו באותה תערובת לאספרסו בשביל הקפה פילטר או שאולי אני מפספס משהו וזה אמור להיות הטעם של הקפה?
באחד המקומות, בגלל החמיצות שלא הייתה לטעמי, ביקשתי להוסיף חלב אבל אמרו לי שהם לא מרשים להוסיף חלב לקפה פילטר באותו בית הקפה. מעניין אותי האם זה דבר מקובל בדרך כלל?