../images/Emo207.gif בנות אני בדיכאוןן../images/Emo7.gif
*זהירות חפירה* הייתי באילת מחמישי עד אתמול...עם אחותי ושתי בנות דודות.. במלון בריזה נתחיל בדברים הטובים- הכרנו ת'ברמן, 2 קציני ביטחון ואחד מהמנהלים.. כל השבת ישבנו בלובי והרצנו איתם צחוקים חחח... והברמן נתן לנו אתמול לפני שעזבנו את האייסי והמסן שלו כי היה לו עצוב שעזבנו חחח בקיצור.. מתחת לחדר שלנו היו חבורה של בנים.. הם כ'כ חמודים!! וכ'כ יפים גאדדדד כל אחד יותר יפה מהשני! ביום חמישי שהגענו למלון אז לא רצינו לבריכה היינו בחדר כל היום.. ואז בסביבות 5 ככה שמעתי בנים שירים שיר אחד שאתן בטוח מכירות..זה שיר ישן כזה.. לא חשוב אז פתחתי ת'חלון וקלטתי בחדר למטה 3 בנים עם נרגילה.. ולא היה מרפסת פשוט הם הקומה הכי תחתונה אז היה להם כזה מקום לעמוד מחוץ לחלון.. קיצר הם קלטו שהסתכלנו בחלון וקראו לנו שנבוא לחדר שלהם להציל אותם כי חברים שלהם הלכו להסתפר וסגרו את החלון ואין להם איך להיכנס.. בהתחלה לא רצינו.. עדיין, בנים. אז הבאנו להם מים חחח מזגנו בכוס ושפכנו להם והם שתו... הם כ'כ יפים!!.. קיצר בסוף הסכמנו לבוא ואני ובת דודה שלי הלכנו להציל אותם.. החדר היה מסריח מסיגריות! והיו עוד מלא מפגשים איתם. השיא היה ביום שבת כי נפלה לי השמלה לחלון שלהם... ורציתי ללכת לקחת והם לא היו בחדר ורק בערב הם חזרו ופחדנו שהם עזבו ת'מלון.. ושאלנו בקבלה ואמרו שהם עזבו.. ולא היה לנו הגיוני כי היה להם שם בחלון בגדי ים ובוקסרים.. אז הלכנו לקצין ביטחון אחד שיפתח לנו ת'חדר הוא פתח וקלטנו שהם לא עזבו.. הייתה שם מזוודה נעליים וגיטרה אז אמרו לקצין עזוב עזוב בוא נלך חחח והוא כזה את לא רוצה ת'שמלה? אמרתי לו 'לא לא צריך אני אחכה שהם יבואו' חחח והוא והקצין ביטחון השני קלטו שנדלקנו עליהם חחחXD קיצר בערב הם חזרו אז הלכנו אליהם והיה כ'כ מצחיק! הם היו בערך 12 בנים בחדר כולם עם בוקסרים וחזיה אדומה תלויה בתיקרה.. קיצר הם חיפשו ת'שמלה ולא מצאו.. אז ירדתי למטה לראות אולי היא נפלה.. ולא היא לא הייתה שם אז קראנו להם מלמטה והם יצאו מהחלון והראנו להם שאלה מגבות ולא השמלה שלי.. ואז הם מצאו אותה בחדר שלהם והייתה לי תחושה שמישו ילבש אותה.. והופהה אחד לבש לי אותה ויצא ככה לחלון ואז רצנו מהר לחדר שלהם ולקחנו אותה..ואז שהתחלנו ללכת במסדרון הם זרקו אלינו קונדום עם מים XD ובלילה שהלכנו לישון בנות דודות שלי שמעו דפיקות ממש חזקות בדלת והן היו בטוחות שאלה הם.. ממש חפרתי אז אני אגש לעניין העיקרי שבגללו אני בדיכאון.. החבורה של הבנים האלה? נדלקתי על שנים מהם... ועם כל השיחות והקטעים שהיו לנו איתם לא שאלתי מאיפה הם בני כמה הם ואיך קוראים להם.. וממש התבאסתי! תכננתי אתמול לפני שנעזוב את המלון שנדבר איתם אבל לא ראינו אותם.. ואיך אני אשיג אותם עכשיו אם אני לא יודעת עלהם כלום?? רק אחד אני יודעת ת'שם שלו... יש לו ראסטות והוא מתלבש שנטי כזה וקוראים לו יניב.. ושתקלטו ממש התבאסתי שבכיתי בדרך הביתה באוטובוס.. ממש בכיתי!! חשבנו לבקש מהברמן שיברר בקבלה.. אבל זה דפוק ומי אמר שיתנו לו פרטים.. ומה זה יעזור? אני רוצה אייסי ומסן שלהם. לא פלאפון כי אני לא אתקשר זה דפוק.. ובקשר לתמונה- אחד מהם היה ממש דומה לו.. והוא אחד מהשניים שנידלקתי עליהם חחח אוףף זה מעצבן