קפה קר ודויד ברוזה ב-
אנשים

lirazraz

New member
אזהו שאין לי מושג מאיפה הם..

והם נראים בני 17 18... והם לא נראים בחורים של פייסבוקים וכאלה.. הם נראים מהאלה שלא זזים מנרגילה ושתייה חחח ויניב בכלל לא נראה כזה..:\ וכן חשבתי על זה אני אחפש בכל מקרה.. תודה

lirazraz

New member
../images/Emo207.gif בנות אני בדיכאוןן../images/Emo7.gif

*זהירות חפירה* הייתי באילת מחמישי עד אתמול...עם אחותי ושתי בנות דודות.. במלון בריזה נתחיל בדברים הטובים- הכרנו ת'ברמן, 2 קציני ביטחון ואחד מהמנהלים.. כל השבת ישבנו בלובי והרצנו איתם צחוקים חחח... והברמן נתן לנו אתמול לפני שעזבנו את האייסי והמסן שלו כי היה לו עצוב שעזבנו חחח בקיצור.. מתחת לחדר שלנו היו חבורה של בנים.. הם כ'כ חמודים!! וכ'כ יפים גאדדדד כל אחד יותר יפה מהשני! ביום חמישי שהגענו למלון אז לא רצינו לבריכה היינו בחדר כל היום.. ואז בסביבות 5 ככה שמעתי בנים שירים שיר אחד שאתן בטוח מכירות..זה שיר ישן כזה.. לא חשוב אז פתחתי ת'חלון וקלטתי בחדר למטה 3 בנים עם נרגילה.. ולא היה מרפסת פשוט הם הקומה הכי תחתונה אז היה להם כזה מקום לעמוד מחוץ לחלון.. קיצר הם קלטו שהסתכלנו בחלון וקראו לנו שנבוא לחדר שלהם להציל אותם כי חברים שלהם הלכו להסתפר וסגרו את החלון ואין להם איך להיכנס.. בהתחלה לא רצינו.. עדיין, בנים. אז הבאנו להם מים חחח מזגנו בכוס ושפכנו להם והם שתו... הם כ'כ יפים!!.. קיצר בסוף הסכמנו לבוא ואני ובת דודה שלי הלכנו להציל אותם.. החדר היה מסריח מסיגריות! והיו עוד מלא מפגשים איתם. השיא היה ביום שבת כי נפלה לי השמלה לחלון שלהם... ורציתי ללכת לקחת והם לא היו בחדר ורק בערב הם חזרו ופחדנו שהם עזבו ת'מלון.. ושאלנו בקבלה ואמרו שהם עזבו.. ולא היה לנו הגיוני כי היה להם שם בחלון בגדי ים ובוקסרים.. אז הלכנו לקצין ביטחון אחד שיפתח לנו ת'חדר הוא פתח וקלטנו שהם לא עזבו.. הייתה שם מזוודה נעליים וגיטרה אז אמרו לקצין עזוב עזוב בוא נלך חחח והוא כזה את לא רוצה ת'שמלה? אמרתי לו 'לא לא צריך אני אחכה שהם יבואו' חחח והוא והקצין ביטחון השני קלטו שנדלקנו עליהם חחחXD קיצר בערב הם חזרו אז הלכנו אליהם והיה כ'כ מצחיק! הם היו בערך 12 בנים בחדר כולם עם בוקסרים וחזיה אדומה תלויה בתיקרה.. קיצר הם חיפשו ת'שמלה ולא מצאו.. אז ירדתי למטה לראות אולי היא נפלה.. ולא היא לא הייתה שם אז קראנו להם מלמטה והם יצאו מהחלון והראנו להם שאלה מגבות ולא השמלה שלי.. ואז הם מצאו אותה בחדר שלהם והייתה לי תחושה שמישו ילבש אותה.. והופהה אחד לבש לי אותה ויצא ככה לחלון ואז רצנו מהר לחדר שלהם ולקחנו אותה..ואז שהתחלנו ללכת במסדרון הם זרקו אלינו קונדום עם מים XD ובלילה שהלכנו לישון בנות דודות שלי שמעו דפיקות ממש חזקות בדלת והן היו בטוחות שאלה הם.. ממש חפרתי אז אני אגש לעניין העיקרי שבגללו אני בדיכאון.. החבורה של הבנים האלה? נדלקתי על שנים מהם... ועם כל השיחות והקטעים שהיו לנו איתם לא שאלתי מאיפה הם בני כמה הם ואיך קוראים להם.. וממש התבאסתי! תכננתי אתמול לפני שנעזוב את המלון שנדבר איתם אבל לא ראינו אותם.. ואיך אני אשיג אותם עכשיו אם אני לא יודעת עלהם כלום?? רק אחד אני יודעת ת'שם שלו... יש לו ראסטות והוא מתלבש שנטי כזה וקוראים לו יניב.. ושתקלטו ממש התבאסתי שבכיתי בדרך הביתה באוטובוס.. ממש בכיתי!! חשבנו לבקש מהברמן שיברר בקבלה.. אבל זה דפוק ומי אמר שיתנו לו פרטים.. ומה זה יעזור? אני רוצה אייסי ומסן שלהם. לא פלאפון כי אני לא אתקשר זה דפוק.. ובקשר לתמונה- אחד מהם היה ממש דומה לו.. והוא אחד מהשניים שנידלקתי עליהם חחח אוףף זה מעצבן

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

וואי איזה מבאס זה... מסכנה
אבל לא נורא, העיקר שהיה לך כיף ונהינת, וזה מה שאת צריכה לזכור. ויהיו עוד מלא בנים יפים שתדלקי עליהם והם עליך >< ומי יודע... אולי גם תפגשי אותם מתישהו...

lirazraz

New member
../images/Emo24.gif

את מכירה ת'הרגשה הזו שלא בא לך לשכוח מהם? כולם אומרים לי זה יעבור וזה.. אבל לא בא לי שזה יעבור :S

ספרים ורוק ישראלי ב-../images/Emo43.gif אנשים

פורום ניתוח ופרשנויות שירה מזמין אתכם לתחרות שכולה שירה ואולי לזכות בספר "לאה גולדברג - מבחר שירים", מסדרת עם הספר של הוצאת ידיעות ספרים. כל שעליכם לעשות הוא לענות על שאלות הקשורות בלאה גולדברג. שלושה גולשים ייזכו בעותק של הספר. אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1086&MessageId=119691372
בפורום רוק ישראלי מחלקים לכם כרטיסים להופעות של בית הבובות, מוניקה סקס, תמר גלעדי, שליחי הבלוז, שלומי שבן ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=119673056
איך אנחנו בתור הורים יכולים לחבב על הילד את הקריאה? אלו פעילויות ניתן לעשות על מנת לקרב ילדים אל הספרים? פנינה, ספרנית בבית ספר כדורי, תתארח מחר בפורום עולים לכיתה א' בערב ותענה על שאלותיכם בנושאים אלו. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=119619030

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gif HELP

חח בזמן האחרון אני צריכה הרבה דברים...... טוב... מי מעלה לי שירים של באסטד

blackroses

New member
../images/Emo207.gif דברתי עם דני???

טוב, אז זה הולך ככה... אני נכנסת לי לפייסבוק ופותחת את הצ'אט, פתאום מי אני קולטת שמחובר?? נכון, דני ג'ונס בכבודו ובעצמו (או הזיוף שלו...). כמובן שלא יכלתי לפספס הזדמנות כזאת (לדבר עם דני/ עם מתחזה) אז זאת השיחה: Noam are you the real danny jones? 4:03pmDanny yes 4:08pmNoam but mcfly said they r only on myspace 4:10pmDanny i only got it the other day and we dont really spread that we have it otherwise we have tonnes of people adding us אני לא יודעת אם זה הוא, אני יודעת שהם אמרו שהם רק במייספייס אבל מי יודע
אותי התירוץ הצליח לשכנע!.
נעם.

rox love BSM

New member
לא נראה לי,אחרת הוא לא היה אומר

שזה באמת הוא כי מן הסתם היית הולכת ונותנת לחברות שלך,והוא לא רוצה שיוסיפו אותו (לפי מה שהוא אמר) אז לא הייתי בוטחת בו...

blackroses

New member
../images/Emo59.gifגאדמט ../images/Emo11.gif

אי אפשר לתת לבן אדם להיות מאושר?

rox love BSM

New member
כתבת בכותרת "דברתי עם דני?"

לי זה נראה כמו שאלה. בכל מקרה זה יכול להיות רב הסיכויים שלא,אבל לכי תדעי..

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif תכל'ס.

חחח אם את רוצה שנשקר לך, אז טוב: זה 100% דני! איזה מגניב דיברת איתו!!! ><

למעלה